Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hałabajówka napisał(a):
to chyba przez tą zimę :)
Mam wplatę od Rita91 - 20 zł

Dziękujemy Rita91 :)

Kolejny miesiąc u Hałabajówki minął, a kasiory brakuje by był opłacony zgodnie z tym, jak sie umówiłyśmy :(

Rozliczenie Perły wygląda tak:
Wpłaty na konto Fundacji dla Zwierząt Hałabajówka, która udostępniła konto do wpłat na Perełkę:

230 zł z bazarku beataczl
10 zł od Rity91 (stała deklaracja I)
20,20 zł, które zostało na moim koncie po zakupie karmy i szczepieniu (od Enigmy79, Rity91 i Kundelkowej Skarbonki)
35 zł z mojego bazarku miskowego
50 zł - Olena84
25 zł - Ulka18
20zł - Ladymonia0610 (8.03)
20 zł - Rita91 (03.2013)

wydatki:

I miesiąc PDT (od 22.01 do 22.02): worek karmy Bosch + 200 zł
II miesiąc PDT (od 22.02 do 22.03) 300 zł

Bardzo prosimy o wsparcie i stałe deklaracje... Gdyby ktoś mógł zasponsorować Perełce ogloszenia na bazarku lub sam zechciał je zrobić, to byłabym ogromnie wdzięczna, bo na dłuższą metę będzie ciężko ją utrzymać, a i miejsce u Hałabajówki potrzebne na inne bidy..

Posted

Ciocia Izabela124 kupila suni za 2,5 drugie imie [COLOR=#ff0000]Rudzia [/COLOR][COLOR=#000000]
pieniazki przeleje bezposrednio do Halabajowki, ok? [/COLOR]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240206-Chrzcimy-się-Imienny-do-01-03-2013r

Posted

[quote name='magdola']Ciocia Izabela124 kupila suni za 2,5 drugie imie Rudzia
pieniazki przeleje bezposrednio do Halabajowki, ok?
http://www.dogomania.pl/forum/threads/240206-Chrzcimy-się-Imienny-do-01-03-2013r
Super, dziękujemy :)

Posted

Błagam o wsparcie dla Perełki na opłacenie jej pobytu w DT, bo zaraz utoniemy w długach...
Każda złotówka, każdy bazarek na wagę złota...

Hałabajówka, czy jest szansa na sterylkę Perły w najbliższym czasie? Będzie wtedy gotowa do adopcji :)

Posted

[quote name='Cudak']Błagam o wsparcie dla Perełki na opłacenie jej pobytu w DT, bo zaraz utoniemy w długach...
Każda złotówka, każdy bazarek na wagę złota...

Hałabajówka, czy jest szansa na sterylkę Perły w najbliższym czasie? Będzie wtedy gotowa do adopcji :)

Sterylka dopiero jak będzie cieplej niestety.

Posted

[quote name='Hałabajówka']Sterylka dopiero jak będzie cieplej niestety.[/QUOTE]

Nie dałabyś rady jakiejś "roszady" zrobić, żeby w cieplejszym pomieszczeniu ją te kilka dni przetrzymać? Ta zima to chyba nigdy nie odpuści :(

Posted

Robię pomału bazarek na opłacenie PDT dla Perły: http://www.dogomania.pl/forum/threads/241748-robi-si%C4%99-prosz%C4%99-jeszcze-nie-pisa%C4%87-%29

Gdyby ktoś chciał coś dodać (z osobną wysyłką, ale na ten sam cel), to proszę śmiało pisać.

Mam nadzieję, że coś się uzbiera, bo inaczej będzie kiepsko. Na wątku cichutko, choć milion zaproszeń wysłałam, z nielicznych ogłoszeń też cisza... Chyba w lotto zagrać muszę.

Posted

no właśnie nie mam bo ona na psy czasem powarkuje na terenie nie ma problemu bo ale w zamkniętym pomieszczeniu może być dym...poczekajmy jeszcze chwilkę myślę że za chwilę chyba wiosna strzeli...idę na bazar bo już coś sobie upatrzyłam :)

Posted

No to czekamy z niecierpliwością na wiosnę :)

Zapraszam po cegiełki, dla naszego staruszka Urgo:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/241756-Bazarek-cegieg%C5%82kowy-dla-URGO-kt%C3%B3ry-zbiera-na-usuni%C4%99cie-z%C4%99b%C3%B3w-do-15-04 (będę ogromnie wdzięczna za podnoszenie)

Posted

kurcze czemu zawsze wszystko musi się rozchodzić o kasę... tak być nie powinno! :( Niestety nie mam stałych dochodów, także nie wspomogę nawet groszem... Jedyne co to mogę trzymać kciuki,aby szybko znalazł się kochający dom dla Perły!!!!

Posted

[quote name='yoshi22']kurcze czemu zawsze wszystko musi się rozchodzić o kasę... tak być nie powinno! :( Niestety nie mam stałych dochodów, także nie wspomogę nawet groszem... Jedyne co to mogę trzymać kciuki,aby szybko znalazł się kochający dom dla Perły!!!![/QUOTE]

Ano rozchodzi... Pieski kosztowne są, miejmy nadzieję, że piękna perła szybko znajdzie dom...

Posted

no mnie nie zaprosiłaś:mad: ale wpraszam się sama:evil_lol: wpłacę na Perełkę na konto Hałabajówki jak będę robić przelew na dwa inne psiaki, które też są u Niej.

Posted

[quote name='mdk8']no mnie nie zaprosiłaś:mad: ale wpraszam się sama:evil_lol: wpłacę na Perełkę na konto Hałabajówki jak będę robić przelew na dwa inne psiaki, które też są u Niej.[/QUOTE]

Wybacz, ja nieogarnięta jestem, niektórych podwójnie zapraszam, a nawet nie zajrzą...a potem się gubię do kogo wysłałam, do kogo nie :(
Bardzo dziękuję za pomoc i będę wdzięczna za podnoszenie wątku zapomnianej Perły od czasu do czasu ;)