Olena84 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Perełko moze ktos się w Tobie zakocha na dzień kobiet... Quote
Cudak Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='Ladymonia0610']Wpłaciłam 20zł. Proszę mi powiedzieć czy dobrze policzyłam :deklaracja za styczeń i luty. Za marzec wpłacę pod koniec miesiąca. Śliczne zdjęcia..A jaka Perełka jest piękna ..Ahh kocham rudaski;)[/QUOTE] Bardzo dziękujemy w imieniu Perełki :) Śliczna jest, a z ogłoszeń ZERO telefonów :( Quote
Ladymonia0610 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Cudak']Bardzo dziękujemy w imieniu Perełki :) Śliczna jest, a z ogłoszeń ZERO telefonów :([/QUOTE] Kochane przyjdzie kiedyś taki dzień w którym zadzwoni telefon i to właśnie bedzie ten jedyny w swoim rodzaju domek:) Quote
zerojeden Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 I jak nic...nawet pół telefonu ? grryy co za ludziska no... Quote
Cudak Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 Nawet pól nie było :( Gdyby ktoś mógł pomóc w ogłoszeniach, to byłabym ogromnie wdzęczna, bo ja już się nie wyrabiam ze wszystkim :oops: Quote
Cudak Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Zapraszam na NOWY bazarek, z cudnymi ciuszkami i nie tylko, na koty: http://www.dogomania.pl/forum/threads/240391-Ca%C5%82kiem-nowy-bazarek!-na-KOTY-do-20-03 Quote
__Lara Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Cudak napisał(a):Nawet pól nie było :( Gdyby ktoś mógł pomóc w ogłoszeniach, to byłabym ogromnie wdzęczna, bo ja już się nie wyrabiam ze wszystkim :oops: Ja chętnie, tylko proszę o kilka dni, bo u mnie też ciężko z czasem :/ Quote
Cudak Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 __Lara napisał(a):Ja chętnie, tylko proszę o kilka dni, bo u mnie też ciężko z czasem :/ Dziękuję :) Quote
zerojeden Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Ja nie wiem co jest z tymi ludźmi....takie cuda im na tacy dajemy a oni nic............ Quote
Cudak Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Za dużo tych bid wszystkich jest i dlatego :( a ja się wczoraj dowiedziałam, o 6 maluchach (w tej chwili 3 tyg mają), co domu szukają, bo sie suczka niespodziewanie oszczeniła :angryy: Quote
Cudak Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Hałabajówka, wpłynęło coś na Perełkę? Z mojego i beatyczl bazarku parę zł będzie, ale i tak za mało, żeby starczyło na opłacenie tego miesiąca :( Bardzo prosimy o wsparcie dla Perełki na PDT, z którego dochód idzie na potrzeby innych biednych psiaków u Hałabajówki... Ogłoszenia również bardzo mile widziane (magdola też działa w tym kierunku - bardzo dziękuję). Wiadomo już coś ze sterylką dokładniej? Zwiększyłoby to jej szanse na adopcję. Quote
zerojeden Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 8 marca była wpłata od Ladymoniak0610 - 20zł nic więcej nie było Quote
Cudak Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Na moim koncie jest jeszcze 10 zł od Rita91, przeleję razem z pieniążkami z bazarku. Quote
zerojeden Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Szkoda Perliska w tym kojcu...do domu do domu laska i to już :) Quote
Cudak Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 Ja tu widzę na zdjęciach, że ona na łańcuchu, a nie w kojcu ;) A jak ona w kojcu? Wyje, czy cicho siedzi? Quote
zerojeden Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Cudak napisał(a):Ja tu widzę na zdjęciach, że ona na łańcuchu, a nie w kojcu ;) A jak ona w kojcu? Wyje, czy cicho siedzi? Jak się nikt nie kręci to cicho jest a jak się coś dzieje to szczeka na to coś ;) Quote
magdola Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Wstawiłam swój nr tel, ale chyba to nie problem? Chciałam odciążyć trochę ciotkę Hałabajówkę, a może i jej to szczęście przyniesie?????? Quote
Cudak Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 magdola napisał(a): Wstawiłam swój nr tel, ale chyba to nie problem? Chciałam odciążyć trochę ciotkę Hałabajówkę, a może i jej to szczęście przyniesie?????? Dziękuję :) Oby przyniosło szczęście! Ogłoszenia Perły są na mnie, więc mnie odciążysz :) Quote
magdola Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Cudak napisał(a):Dziękuję :) Oby przyniosło szczęście! Ogłoszenia Perły są na mnie, więc mnie odciążysz :) aaaaaaaa, to ok :p Ciebie mogę :diabloti: Cudak, pomyślałam, że może zrobić taki bazarek z moimi umiejętnościami? Na fb są (na moim profilu) moje wyroby graficzne, moę takie ogłoszenia zrobić do druknięcia, albo takie reklamy wątków jak ta????? Quote
zerojeden Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 magdola napisał(a):aaaaaaaa, to ok :p Ciebie mogę :diabloti: Cudak, pomyślałam, że może zrobić taki bazarek z moimi umiejętnościami? Na fb są (na moim profilu) moje wyroby graficzne, moę takie ogłoszenia zrobić do druknięcia, albo takie reklamy wątków jak ta????? Rób rób szkoda marnować taki talent :) Quote
_Aga_ Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 U nas też zero odpowiedzi na ogłoszenia... :( Trzymam kciuki!! :) Quote
magdola Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Zapraszam na bazarek dla Perełki. Link w moim podpisie Quote
Recommended Posts