Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AlfaLS']Dawno nie podnosiłam naszej Perełki![/QUOTE]

Perełka jest mega miłym psem, dopiero mi zaufała i teraz się wita, skacze, cieszy. Sama wraca do siebie. Ma takie napady szczekania i z tym jest problem ale ogólnie jest coraz lepiej no i na moje gusta schudła :)

Posted

[quote name='Hałabajówka']Perełka jest mega miłym psem, dopiero mi zaufała i teraz się wita, skacze, cieszy. Sama wraca do siebie. Ma takie napady szczekania i z tym jest problem ale ogólnie jest coraz lepiej no i na moje gusta schudła :)[/QUOTE]

to zdjatko jakies prosimy bo sie za Perelka stesknilismy :)

Posted

kurcze bardzo wszystkich przepraszam za brak zdjęć i to na kilku watkach już obiecanych po prostu się nie wyrabiam, dzisiaj pół dnia byłam w schronie potem musiałam wszystko pokarmić posprzątać itp ze na te fotki już nie ma czasu.

Posted

Słuchajcie potrzebuję na już transport dla dwóch małych piesków koszalin-warszawa, białogard-warszawa, szczecin-warszawa....mamy miejsce dla dwóch psiaków w dt w wawie ale oferta wazna tylko do końca tygodnia. Może coś Wam się obiło o uszy BARDZO PROSZĘ bo one juz siedzą w schronie i siedzą zwłaszcza jedna :-(

Posted (edited)

[quote name='Hałabajówka']Słuchajcie potrzebuję na już transport dla dwóch małych piesków koszalin-warszawa, białogard-warszawa, szczecin-warszawa....mamy miejsce dla dwóch psiaków w dt w wawie ale oferta wazna tylko do końca tygodnia. Może coś Wam się obiło o uszy BARDZO PROSZĘ bo one juz siedzą w schronie i siedzą zwłaszcza jedna :-(

napisze na watku transportowym...szkoda byloby zeby przepadlo..

Wątek Transportowy - KASUJCIE NIEAKTUALNIE POSTY!

jeszcze gdzies na fejsie jest taki watek,ale go nie potrafie znalesc..

edit

Hałabajówka -wysylam do Ciebie pw :)

Edited by beataczl
Posted

[quote name='beataczl']napisze na watku transportowym...szkoda byloby zeby przepadlo..

Wątek Transportowy - KASUJCIE NIEAKTUALNIE POSTY!

jeszcze gdzies na fejsie jest taki watek,ale go nie potrafie znalesc..

edit

Hałabajówka -wysylam do Ciebie pw :)

Dzięki wielkie za pomoc chyba mamy już transport właśnie z fb pocztą pantoflową :) bardzo się cieszę jupiii :)

Zapraszam do Ninki http://www.dogomania.pl/forum/threads/240796-Ninka-trafi%C5%82a-do-schronska-po-%C5%9Bmierci-w%C5%82a%C5%9Bciciela-%28?p=20552291#post20552291