Cudak Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 U swojej Pani miała kilka misek - w jednej suche, w drugiej mokra karma, w trzeciej domowe jedzenie... I całkowity brak ruchu przy tym. Quote
Olena84 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Chociaz nie jest zagłodzona, ale w drugą strone tez zle. Quote
Cudak Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 I jedno i drugie dla zdrowia nie jest dobre... Hałabajówka na przemian dostaje ode mnie raz za grube (jamnisie), potem za chudy (Dexter), teraz znów za gruba (Perełka), to po Perełce jakiś chudzina się trafi :D Quote
Ulka18 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Wplacilam 25 zl na Perelke na konto Fundacji. Quote
Cudak Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Ulka18 napisał(a):Wplacilam 25 zl na Perelke na konto Fundacji. Bardzo dziękujemy :) Quote
katlis Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 [quote name='Cudak']I jedno i drugie dla zdrowia nie jest dobre... Hałabajówka na przemian dostaje ode mnie raz za grube (jamnisie), potem za chudy (Dexter), teraz znów za gruba (Perełka), to po Perełce jakiś chudzina się trafi :D jak już znajdziesz tę chudzinę daj znać to zawiozę, bo ww towarzystwo osobiście woziłam ;) Quote
Cudak Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Najpierw Perła musi dom znaleźc, bo bid to u nas pod dostatkiem, tylko kasiory brak by im pomóc :( Quote
zerojeden Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Statystycznie patrząc toi grubasy przeważają bo jeszcze Grupciowa kotka ;) Zdrapka jest w sam raz więc się do statystyki nie liczy...to jest 4:1 dla spaślaczków :) Jutro sprawdzę konto to rozpiszę co i jak do tej pory wpłynęło. Dziękuję w imieniu grubaska :) Quote
magdola Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Hałabajówka napisał(a):Będę w next week dopiero no chyba że jakiś kryzys będzie. No tak jakoś zawsze wychodzi że cały tabun jedzie bo mam w jedną stronę 25km to nie opłaca mi się jeździć na raty. Jak się tylko coś dowiem to dam znać. Postęp dzisiaj się dała wymiziać ale dalej szczeka ;)No i ?????? Quote
zerojeden Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 (edited) magdola napisał(a):No i ?????? No i kryzysu nie było i jeszcze do weta nie dotarłam :) potwierdzam wpływ 25 zł :) Dziękujemy jeszcze raz :) Edited February 5, 2013 by Hałabajówka Quote
Cudak Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Daj znać, jak dotrzesz ;) a jak zachowanie Perły? Jest poprawa? Doszło na moje konto 10 zł od Rita91 dla Perełki - dziękujemy Rita :) Teraz już można wpłacać na Konto do wpłat: [FONT=Verdana]Fundacja dla zwierząt Hałabajówka [/FONT] [FONT=Verdana]78-200 Białogard [/FONT] [FONT=Verdana]03 1020 2791 0000 7902 0200 4703[/FONT] [FONT=Verdana]w tytule koniecznie - [/FONT]darowizna Perełka i nick z dogo i bardzo o te wpłaty prosimy :oops: na jedzonko i PDT (z którego dochód idzie na utrzymanie Fundacyjnych bid...) Quote
zerojeden Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Jeszcze nie dotarłam...ale to dobrze to znaczy że nic złego się nie dzieje :) Na 99% będę do środy to się wywiem :) E no lepiej ciastka przychodzi i zjada :) i już na mnie nie szczeka....no czasami jak ją gdzieś zaskoczę na majstrowaniu :) Dzisiaj pojechał do nowego domu mój tymczas który od maja był u mnie :) trzymajcie kciuki za niego bo ma już za sobą nieudaną adopcję...jest trochę że tak powiem mało obsługiwalny :) Quote
Cudak Posted February 11, 2013 Author Posted February 11, 2013 Trzymamy kciuki, łapki i kopytka ;) Super, że z Perłą lepiej, mam nadzieję, że znajdzie swój domek na zawsze.... Quote
magdola Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Perła z charakterem.... chyba by jej się nowe imię przydało....BAZAREK ??????? heheheh Quote
zerojeden Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 magdola napisał(a):Perła z charakterem.... chyba by jej się nowe imię przydało....BAZAREK ??????? heheheh Zdecydowanie nowe imię by się jej przydalo bo to obecne do niej nie pasuje ....jak z niej tam Perełka....chyba Perlisko :) Rob rób :) Cudak widziałam że mi coś na fb napisałaś ale nie mogę się coś zalogować ma jakiej dzisiaj słabe łącze. Quote
Cudak Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Jestem ZA nowym imieniem i bazarkiem :) Hałabajówka, jutro odczytasz ;) Quote
magdola Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Hałabajówka napisał(a):Zdecydowanie nowe imię by się jej przydalo bo to obecne do niej nie pasuje ....jak z niej tam Perełka....chyba Perlisko :) Rob rób :) Cudak widziałam że mi coś na fb napisałaś ale nie mogę się coś zalogować ma jakiej dzisiaj słabe łącze. Bo fb dzisiaj nie dziala..... Mi tez.... Quote
zerojeden Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 grryyy jutro dopiero wieczorem będę na necie...Magdola dziergaj bazzaro dla Perliska ;) Ja idę nakarmić moje świnkowe ryjki jak wrócę to bazzarrrro ma być!!!! I już bo nie idzie na nią wołać Perełka !!!!:diabloti: Quote
magdola Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Hałabajówka napisał(a):grryyy jutro dopiero wieczorem będę na necie...Magdola dziergaj bazzaro dla Perliska ;) Ja idę nakarmić moje świnkowe ryjki jak wrócę to bazzarrrro ma być!!!! I już bo nie idzie na nią wołać Perełka !!!!:diabloti: Bazarro to bedzie jutro, a Ty bedziesz rozliczac :p bo ja ostatnio nie mam glowy....wiesz zcemu ... Quote
zerojeden Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 magdola napisał(a):Bazarro to bedzie jutro, a Ty bedziesz rozliczac :p bo ja ostatnio nie mam glowy....wiesz zcemu ... Nie wiem bo mi nie chciałaś nic powiedzieć ..... Haha ja też nie mam głowy zwłaszcza od jutra :) wiesz czemu :) Quote
magdola Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Hałabajówka napisał(a):Nie wiem bo mi nie chciałaś nic powiedzieć ..... Haha ja też nie mam głowy zwłaszcza od jutra :) wiesz czemu :)ja wiem, a Tobie napisze.... Na pw .... Beztlenowce .... Wszystkiemu winne :( Quote
zerojeden Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 magdola napisał(a):ja wiem, a Tobie napisze.... Na pw .... Beztlenowce .... Wszystkiemu winne :( No to teraz wiem....doooopa no.... :angryy: Quote
magdola Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Hałabajówka napisał(a):No to teraz wiem....doooopa no.... :angryy:i to blada....:-( Quote
magdola Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Bazarek dla suni : http://www.dogomania.pl/forum/threads/240206-Chrzcimy-si%C4%99-Imienny-do-01-03-2013r?p=20479618#post20479618 Quote
Recommended Posts