Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ulka18']Jestem na zaproszenie Cudaka. Mało tutaj dogomaniakow. Moze ktos jeszcze dolaczy po otrzymaniu zaproszenia.

Wplace jednorazowo 25 zl na konto z 1-szej strony.[/QUOTE]

Bardzo dziękuję :)

Rozesłałam już 50 zaproszeń i nadal rozsyłam, może jeszcze ktoś zajrzy..Mam nadzieję, że dublowac nie będę, bo już mi się nicki mieszają :D

Posted

[quote name='Olena84']Mogę wysłac coś jednorazowo, niestety stałej wpłaty nie dam rady juz dać:(. Poprosze numer konta.

Bardzo dziękuję w imieniu Perełki :)

Konto do wpłat:

[FONT=Verdana]Fundacja dla zwierząt Hałabajówka [/FONT]
[FONT=Verdana]78-200 Białogard [/FONT]
[FONT=Verdana]03 1020 2791 0000 7902 0200 4703[/FONT]

[FONT=Verdana]w tytule koniecznie - [/FONT]
darowizna Perełka i nick z dogo

Posted

[quote name='natie']ja na razie mogę tylko podrzucić.. :([/QUOTE]
Witamy!
To też pomoc - może dzięki temu ktoś ją wypatrzy i da jej domek....

Posted

[quote name='Justyna Lipicka']jestem na zaproszenie-niestety w tej chwili nie dam rady pomóc:(

Tak napawdę największą pomocą dla niej będzie adopcja...może się ktoś skusi....prawie cały worek karmy gratis ;)

Cudak, musisz prowadzić rozliczenia na początkowym jakimś poście, ja będę na bieżąco aktualizować ale żeby była przejrzystość co i jak w jednym miejscu ;)

edit: właśnie wracam z postu pierwszego...jak mogłaś tak na froncie moja reklamację wkleić toż to odstraszacz jest ;)

Posted

Cudak - dziękuję za zaproszenie. Ja tu już dawno jestem bo staram się śledzić na bieżąco wszystkie Twoje wątki :lol:. Tylko nic nie piszę bo ja raczej taki cichy podczytywacz jestem :roll:. Finansowo na razie nie pomogę, pomyślę nad bazarkiem i bedę zaglądałą na bieżąco :lol:.

Posted

[quote name='AlfaLS']Cudak - dziękuję za zaproszenie. Ja tu już dawno jestem bo staram się śledzić na bieżąco wszystkie Twoje wątki :lol:. Tylko nic nie piszę bo ja raczej taki cichy podczytywacz jestem :roll:. Finansowo na razie nie pomogę, pomyślę nad bazarkiem i bedę zaglądałą na bieżąco :lol:.[/QUOTE]
Jak podczytujesz to i napisz coś czasem - podnoszenie wątku to też pomoc :)

Posted

Napiszcie prosze do Karilka, ona miała naszego Śniezka w domu tymczasowym. Wyprowadziła go na "psy" ,znalazł domek . Jest behawiorystką poczatkujacą ,ale radzi sobie. Finansowo nie pomogę.Jestesmy w dołku. Tz choruje od 1/2 roku na kregosłup. Ciagle jakieś wyjazdy na badania. Dom pełen leków ,mnie łapło przeziębienie ,juz drugi tydzień lezę.Moze jakis bazarek mi sie uda. Narazie musze sama dojśc do zdrowia. Wpadam tylko zajrzeć, coś tam ugotuje i leżę.

Posted

Też zaglądam do Perełki, od początku śledziłam wątek, ale czasem wydaje mi się, że lepiej nic nie napisać niż jakieś tam głupoty. Może podczas przerwy między semestralnej uda mi się pomyśleć nad bazarkiem. Zobaczymy. Fajna z niej psina.

Posted (edited)

Cudak, jedna kotka ma już bardzo fajny domek. Pierwsze co zrobiła to wlazła na stół i poszła lizać ciastka ;) Ta mniejsza trochę kicha w pon ją do weta wezmę i zobaczymy czy coś dostanie. Jak będzie ok zaczniemy ją ogłaszać.
Perełka zdecydowanie szybciej doszła by do siebie w domowych warunkach...ja jej nie mogę do domu wziąć bo moja suka nie akceptuje dorosłych psów niestety.

Jak na moje oko to Perła nie ma cieczki... żaden pies jej nie wącha...myślę że trzeba ją ciachnąć w przeciągu dwóch tygodni bo nie daj boże jak jest w ciąży czy coś... zgłosiłyście ją na sterylkę?

Edited by Hałabajówka
Posted

Super! A drugiej kici może wątek by się przydało założyć na dogo? Żeby w razie czego na leczenie uzbierać...

Perełka była u mnie chyba 3 tyg i jakoś zaraz jakby cieczkę dostała, było krwawienie, potem psy się nią "interesowały".
W ciąży na 100% nie jest, ale jak jest możliwość to przyda się jak najszybciej ją ciachnąć. Magdola ją zgłaszała do akcji sterylizacji, tylko adres weta i koszt potrzebny.

Posted

[quote name='Cudak']Super! A drugiej kici może wątek by się przydało założyć na dogo? Żeby w razie czego na leczenie uzbierać...

Perełka była u mnie chyba 3 tyg i jakoś zaraz jakby cieczkę dostała, było krwawienie, potem psy się nią "interesowały".
W ciąży na 100% nie jest, ale jak jest możliwość to przyda się jak najszybciej ją ciachnąć. Magdola ją zgłaszała do akcji sterylizacji, tylko adres weta i koszt potrzebny.

u weta będę jutro z Ukkim to spytam ile za nią...ważyłaś ją może? Bo od wagi jest cena uzasadniona.

Jakbyś mogła założyć Zdapce wątek byłoby super, bo ja nie mam za bardzo czasu, wczoraj przyjechały ze schronu dwa psiaki nowe 7 i 5 lat bardzo zżyte i mam mnóstwo roboty.
No mój tymczas jajeczny się nią nie interesuje więc tak się zastanawiam co z ta cieczką u niej...mogła mieć końcówkę jak do Ciebie trafiła a nie wiadomo co było wcześniej... Ja się nie piszę na usypianie w razie wu ślepego miotu...to ponad moje siły.

Posted

[quote name='Hałabajówka']u weta będę jutro z Ukkim to spytam ile za nią...ważyłaś ją może? Bo od wagi jest cena uzasadniona.[/QUOTE]
Nie ważyłam, bo u naszego wiejskiego weta tylko zwykła waga stoi (trzeba się zważyć, potem psa na ręce i z psem na wagę, a nie wiem na ile to dokładny wynik?), więc odpuściłam.

[quote name='Hałabajówka']Jakbyś mogła założyć Zdapce wątek byłoby super, bo ja nie mam za bardzo czasu, wczoraj przyjechały ze schronu dwa psiaki nowe 7 i 5 lat bardzo zżyte i mam mnóstwo roboty. [/QUOTE]
Założę :)

[quote name='Hałabajówka']No mój tymczas jajeczny się nią nie interesuje więc tak się zastanawiam co z ta cieczką u niej...mogła mieć końcówkę jak do Ciebie trafiła a nie wiadomo co było wcześniej... Ja się nie piszę na usypianie w razie wu ślepego miotu...to ponad moje siły.[/QUOTE]
Pewno, lepiej nie ryzykowac.