Tanorja Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Witamy wszystkich. Nora urodziła się 9 marca, 2012r , czyli ma aktualnie 8 miesięcy :) Problemów z nią niemało , daje w kość, ale jak jej nie kochać? Nora to bardzo udany i przemyślany prezent urodzinowy.Chodzimy na szkolenie i zaczynamy IPO :> Jej poprzedniczką była Golden retrieverka - Saga, która odeszła w wieku 8 lat na przewlekłą niewydolność nerek. Oprócz Nory dom dzielę z dwoma innymi psami, kundelkami. Kacper- 10l i Ciapek ok. 18l Mam też 5 kotów :P I jedno jak byłam mała :) Pozdrawiamy Quote
gops Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 piękna suczka:) pokaż reszte stada, czekamy na więcej fotek . Quote
vege* Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Śliczna sunia :loveu: Właśnie wstaw więcej zdjęć :) Quote
Tanorja Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 gops napisał(a):piękna suczka:) pokaż reszte stada, czekamy na więcej fotek . Dzięki :) Postaram się pwstawiać resztę , ale jak uda mi się je upolować ;p (Wielka czarna maszyna świecąca w oczy, to zła maszyna) :D Quote
Recommended Posts