Jump to content
Dogomania

JAGA - sunia bez lapki - ma wspanialy DOM w GDANSKU.... !

Recommended Posts

Posted

Jola_K napisał(a):
Gosiu, jutro podjade do banku i wplace 272zl, w ten sposob zamkniemy temat dlugu Jagi
po weekendzie ruszamy z bazarkami na kolejne pieski

Jolu ! Dzieki, dzieki, dzieki :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose:

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagunia juz sie uspokoila. Jest powazniejsza i nie gania jak "szaleniec" za wszystkim, co sie nadaje do pogonienia.
mysle, ze juz uwierzyla w to, ze to .... jej ostatnie miejsce na ziemi, gdzie jest kochana i gdzie dozyje.... wielu wielu szczesliwych lat..... tego zycze tej kochanej psiuni.:lol:
I zaluje tylko, ze nie poznalam jej osobiscie....:roll:

Posted

JolaK - WIELKIE DZIEKI ! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Mamy CALOSC i ... jeszcze wiecej ! ! ! !

Jolu - jest nadplata ok.53 zl. Na co przeznaczyc pieniazki ?
Czy moge niesmialo zaproponowac ? .....

..... poniewaz na koncie Nestorka jest 86 zl, a sa juz dla niego zamowione leki - Arthroflex ( jest raczej drozszy niz 86 zl ....), to czy mozna z Twojej wplaty przeznaczyc czesc na lek dla Nestora ?

Posted

juz sie na gg ugadalysmy ale tu napisze: wszystkie przelane pieniadze sa na jelenią, więc gospodaruj nimi wg uznania - gdzie jest potrzeba, pomysł z lekami dla Nestorka popieram :)

• 4 months later...
Posted

Mam wiadomosci z nowego domku Jagusi - od p. Kasi :

"
[FONT=Arial]Dzień dobry...[/FONT]
[FONT=Arial]Szkoda,że spotkanie nie doszło do skutku. Może następnym razem.[/FONT]
[FONT=Arial]U nas jako tako. Mojra bardzo źle. Robi pod siebie, zasikuje dywan, swoje legowisko...nie może wstawać. Najgorsze jest to,że panele podłogowe puchną od jej moczu. Poważnie zastanawiam się nad tym ostecznym krokiem, bo codzień sprzątam jej odchody z podłogi,kiedy wracam z pracy. Trochę jestem już tym zmęczona. Poza tym cierpi,bo bolą ją pewnie te stawy. [/FONT]
[FONT=Arial]Jaga wesoła, ciekawa świata no i ... obudził się w niej lew. Jak widzi kogoś szwędającego sie koło działki to staje jej cała sierść i...pies nie do poznania. Strasznie agresywna się stała.[/FONT]
[FONT=Arial]No i tak jakoś kręci się,byle do przodu. [/FONT]

[FONT=Arial]Buziaki dla Kasi...i wszystkich zwierzątek. Oby zima nie była zbyt sroga. [/FONT]
[FONT=Arial]Pozdawiam serdecznie. Kasia "[/FONT]

• 1 year later...
Posted

Juz ponad rok minal od ostatnich wiesci o Jagusi... a tu nagle NIESPODZIANKA :lol::multi: !

Prosze, jak piekna z Jagi pannica i ma kolege ... slodki jest !
Ale mysle, ze juz jest starszy nieco, bo juz dosc dawno temu slyszalam o jego przybyciu do domu, gdzie znalazla swoje szczescie Jagusia.

Posted

[quote name='zuziam']na ta sunie czeka wspanialy domek !
Prosze o pomoc w transporcie dla niej !
Ta sunia miala takie male szanse na adopcje, a jednak ..... Znalazla sie pani, ktora ja pokochala i chce jej zapewnic milosc i bezpieczenstwo do konca jej zycia.
Ze schroniska w dzierzoniowie przewioza sunie do wroclawia, ale dalej .... Kochana jo37 :loveu: Przyjedzie po nia do wroclawia i zabierze do warszawy, skad pojedzie do gdanska z kochana aggie :loveu: !
ale poniewaz trasa : Warszawa - wroclaw - warszawa jest dluga, a sunia nie wiadomo, jak jezdzi autem.... Potrzebujemy kogos , kto bedzie towarzyszyl kierowcy na trasie wroclaw - warszawa ( z sunia ) :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:

aktualizacja - sunia dzis rano (31.03) wyruszyla jednym, docelowym, platnym transpotem z dzierzoniowa do gdanska!

.

prosze ! ! !
:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla:

ja teŻ mam piĘknĄ trÓjŁapkĘ - judusiĘ- niemyŚlaŁam Że psiak bez Łapki moŻe byc tak sprawny;) ŻyczĘ powodzenia suni w nowym domku;)

• 3 years later...
Posted

Mam nadzieje, ze numer telefonu do pani Kasi sie nie zmienil.... zadzwonie i dowiem sie co u slicznej panienki.
Kiedys czesto sie kontaktowalysmy.