beamicha Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Cioteczki pomóżcie w spłacie długu są inne chore psiaki, które potrzebują pieniążków Quote
zuziaM Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Nowe wiesci z domku :multi: : " Muszę Pani powiedzieć,że Mojrze się polepszyło odkąd jest Jaga. Nie wiem, czy to adrenalina,czy mobilizacja, może zazdrość, ale nie uginają jej się łapy tak,jak wcześniej. Zresztą, kiedy przybiegła suczka z sąsiedniej działki i podbiegła do Jagi, Mojra na nią warknęła. Stanęła w obronie Jagi. Może to było dobre lekarstwo . Oby tak było. Moja mama bardzo się wzruszyła tym,że wzięłam Jagę. Ja jej nic nie mówiłam przez cały ten czas.W każdym razie psiaki dostaną na święta w prezencie od mamy dobre żarło.Dla kotów też od razu wyżebrałam :) Postaramy się wysłać zdjęcia jak najwcześniej... " Quote
Poker Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 bardzo się cieszę razem z Jagą,jej nowa Pańcią,a dziewczynom gratuluję akcji.Zrobiłam Bazarek, z którego dochód przeznaczony jest na cel,który wybierają osoby kupujące . Quote
maartuusia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Na czyje konto pieniążki przelewamy? Beamichy, naszej kochanej doręczycielki (nie mylić z dręczycielką) psów :loveu: ?? Dużo nie wyskrobię ale ze 20 zł na pewno, powiedzice tylko gdzie przelać. Quote
Jola_K Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 jejku, ale sie dogo "pokićało" patrze na podpis zuzi i ma nieaktualny, ale nie bardziej niz ja jeszcze chwile temu mialam, bo szukalam w nim pomocy dla Sawy i Soni-Bubulinki, a obie sunki juz w domkach, pierwsza na stale, druga w tymczasowym. No i zjadlo mi wczorajszy watek na bazarku jedno jest aktualne: szukamy pieniazkow na splate dlugu za transport Jagusi do Gdanska Quote
beamicha Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='maartuusia']Na czyje konto pieniążki przelewamy? Beamichy, naszej kochanej doręczycielki (nie mylić z dręczycielką) psów :loveu: ?? Dużo nie wyskrobię ale ze 20 zł na pewno, powiedzice tylko gdzie przelać. myślę że Gosia się nie obrazi jak wkleję Nr konta Malgorzata Saganiewicz Pl. Strazacki 6/15 59-800 Luban 21 2030 0045 1130 0000 0683 6160 Quote
zuziaM Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Nie obraze sie, oczywiscie. Przeciez i tak pieniadze przesle potem do Ciebie. Dziekujemy za pomoc. Dziekuje za wspomozenie nas w oplaceniu tego transportu......Poker i maartuusia :Rose: :Rose: :Rose: Wierzcie mi, ze warto jest zaplacic za to, zeby taka biedna sunia trafila jak najszybciej w objecia kochajacej pani.... Ale musimy teraz splacic dlug.... zaciagniety na ten transport ze skarbonki innego psiaka......:shake: PROSIMY O POMOC :modla: :modla: :modla: Quote
agnieszka30 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Beamicha..kawał dobrej roboty, jesteś super cioteczko!!!:loveu: Quote
maartuusia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Gosiu ja te pieniążki bedę mogła przelać dopiero po pracy jutro bo dziś zostaję na noc u teściów (chyba muszę zacząć nosić hasła do konta przy sobie), ale przeleję na pewno, mam nadzieję, że to opóźnienie nie zrobi dużej różnicy. Dogomaniacy wpłacajcie kasę dla Jagi, każda złotówka się liczy. Quote
zuziaM Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 maartuusia napisał(a):Gosiu ja te pieniążki bedę mogła przelać dopiero po pracy jutro bo dziś zostaję na noc u teściów (chyba muszę zacząć nosić hasła do konta przy sobie), ale przeleję na pewno, mam nadzieję, że to opóźnienie nie zrobi dużej różnicy. Dogomaniacy wpłacajcie kasę dla Jagi, każda złotówka się liczy. Dzieki maartuusia :loveu: ! Wplacisz, kiedy bedziesz mogla. I mam nadzieje, ze jak kiedys twojej Lunce, tak teraz Jagusi.... dobrzy ludzie pomoga ! Dziekujemy ! Quote
beamicha Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 agnieszka30 napisał(a):Beamicha..kawał dobrej roboty, jesteś super cioteczko!!!:loveu: :-( to ze szczęścia, pomóżmy teraz spłacić ten dług :oops: Quote
Seaside Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Beamicha dług mamy u ciebie, czy ZUziaM wyłożyła kaskę?? Quote
beamicha Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Seaside napisał(a):Beamicha dług mamy u ciebie, czy ZUziaM wyłożyła kaskę?? Oj Cioteczko nie czytasz wątku ;) ZuziaM wyłożyła dlatego jest jej konto Quote
Seaside Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 jakaś ogłupiałą ostatnio jestem :oops: :oops: :oops: Wiosna???? :cool3: Quote
beamicha Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 podnoszę!!! dług czeka :placz: :placz: :placz: Quote
Seaside Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 niestety........:shake: Sunia w domu i ludzie odpuścili ......:shake: Quote
beamicha Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Seaside napisał(a):niestety........:shake: Sunia w domu i ludzie odpuścili ......:shake: Ciotka czyli liczymy na siebie będziemy robić bazarki ale Ja zacznę po świętach Quote
Seaside Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 ja już prowadzę kilka na psiaki jeleniogórskie, pieniążki idą i tak na konto Zuzi, zgadam się z nią z których sobie odliczy :) Quote
Jola_K Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 to tak jak ja, prowadze bazarki, dochod tez na konto zuzi szkoda, ze nikt nie chce wspomoc, te pieniadze, chociaz w czesci, mogly by pojsc na oplacenie hoteliku kolejnej biduli, lub leczenia Nestorka, albo na rekonstrukcje zabkow Kajtusia...... a tak my dlug nimi pokrywac bedziemy :( Quote
pies? Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 bardzo mi potrzebny transport z Sopotu do W-wia zuzia - zadzwonię wieczorem biorę starszą sunię- podjąłem decyzję Quote
zuziaM Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Za transport Jagusi - przyszlo .... 20,- zl od Sylwi K. DZIEKUJEMY :loveu: ! Quote
Seaside Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Zuziu, teraz jak będą przychodzić pieniążki z bazarkó, to tak długo dopóki nie spłącimy długu, rozliczaj je za transport ok?? Quote
zuziaM Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Seaside napisał(a):Zuziu, teraz jak będą przychodzić pieniążki z bazarkó, to tak długo dopóki nie spłącimy długu, rozliczaj je za transport ok?? Nie zgadzam sie..... ile przyjdzie jako zwrot za transport ... bede wdzieczna.... ale reszta potrzebna jest na oplacanie hoteliku i na Nestorka.... a ja nie umre z glodu. A rozliczenie jeleniogorskich z bazarku wpisalam juz w nowy watek, ale nie wiem , czy znowu nie "zjadlo" ! Quote
Seaside Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 widzę, że są wpłąty za 4,5 i 6 kwiecień :) Kurcze to jak to zrobić z tym długiem ?? :( Quote
Recommended Posts