Dżdżowniś Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 [FONT=century gothic]Szczęśliwego Nowego Roku (: [TABLE="width: 100%, align: center"] [TR] [TD="class: tablepresentation, width: 100%, bgcolor: initial, align: center"][/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [/FONT] Quote
Dżdżowniś Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Ekipa jakoś bezstresowo przeżyła sylwestrowe fajerwerki.Gryźka troche poszczekała na strzały przez otwarte okno do społy z missSprę i tyle ((: Quote
Dżdżowniś Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 Witamy po przerwie zmęczeniowej.Napisałam u Bombata że sie mega zmęczyłam czytaniem kłótni i sobie zrobiłam przerwe ,bo już nie wyrabiałam tak mnie to wkurzało i wkurza.ale widać że na to sie nie poradzi to jestem/śmy i jak zwykle ciągle ze zmieniającą się ekipą w domu :p Quote
black sheep Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Zarąbista ekipa, nie wiem skąd ty takie śmieszne psiaki bierzesz :D (tzn wiem, ale tak się mówi) Quote
Dżdżowniś Posted May 26, 2014 Author Posted May 26, 2014 Bobinka to żywioł i strasznie z zgryźką szaleją. mój kolega napisał przy focie z wywalonymi ozorkami że nadaje się do reklamy marszu wolnych konopii (((: Quote
black sheep Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Haha od razu przeszło mi to przez myśl, że panienki dziwnie zadowolone :P Quote
Dżdżowniś Posted May 29, 2014 Author Posted May 29, 2014 Zadowolone, bo mogą poszaleć.Gryźka załapała zapalenie spojówek.wetka mówi, że jej to na alergie wygląda.możliwe przecież po kozim mleku przeżyłam z nią nocny horror. Quote
b-b Posted May 29, 2014 Posted May 29, 2014 Wpadam bo zauważyłam, że ktoś tu jest :D Miziaki dla Gryzi :* Quote
Dżdżowniś Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 Niby wakacje sie zaczęły, a u nas remont w robocie .Psiaki wkurzone siedzą w domu i tylko w nocy mogą sie wyszaleć stadnie eh Wielkie podziękowania dla cioteczki teresaa118 za wsparcie:loveu: Quote
Dżdżowniś Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 Wyrzucona kocia rodzinka Mama i trzy kociaczki.Były cztery, jeden odszedł na agresywną postać FIP-a. Mam kumpla który pracuje przy serialu -Barwy szczęścia- Kończyli kręcenie w jednym miejscu więc w ramach porządku zabierano stamtąd kontener na zbery.Podnieśli go ,a pod nim były koty.Kotka domowa kochająca psy szkieletor i te maluchy.Psie ciotki od razu przejęły kontrole nad stadkiem. Bobinka wkręciła się w role do tego stopnia ze Bobon dostał najpierw pogróżki, a za chwile baty za to że śmiał swoją wielką głowe do kotitek pchać (((: Quote
b-b Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Mam nadzieję, że szybko znajdziesz dla nich domki:) Quote
Dżdżowniś Posted July 9, 2014 Author Posted July 9, 2014 Koty pojechały ,przyjechały dwa szczeniorki :roll: Quote
b-b Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Dżdżowniś napisał(a):Koty pojechały ,przyjechały dwa szczeniorki :roll: Jak zawsze ruch u Ciebie niesamowity.... Quote
Recommended Posts