Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Fajni, że cioteczka poker tu zajrzała i pomoc swą ofiarowała :)
A co Ty zrobisz z małą po sterylce przez te pierwsze dni jak tak długo w pracy siedzisz?

Posted

Sterylka umówiona na 07.12. Z małą będzie siedział nianiek. Przecież Ja moich dziabągó nie zostawiam na cały dzień. Nianiek przychodzi popołudniu, wyprowadza ekipę na spacerek daje jeść itp. Po czym czyści mi lodówkę i zabiera sie za gry na konsoli ((: Trzeba sobie radzić.

Posted

Poker napisał(a):
Dopiero na 7 grudnia?A ona nie urodzi wcześniej? Czy nie jest zaciążona?

Ciąża u suk trwa 61dni a wetka określiłą jej stan na ok 5tyg więć zdąży się ją wysterylizować. Koteria w której będzie sterylka zajmuje się przede wszystkim kotami. Od czasu problemów z kasą od miasta, włączyła 50% sterylki również i dla psów i są kolejki bo możesz również zoperować psiaka czy inne zwierzątko za 50% wg cennika sterylizacji. czyli zapłacisz od kg zwierzaka.

Posted

Zagląda, zagląda...czasu brak:/ Święta tuż, tuż i jak co roku nie ma jeszcze ani przezencików...ani pomysłów na nie. Znaczy pomysł jest tylko kasy brak. Trzeba kombinować jak tu małym kosztem rodzinkę uszczęśliwić :D

Posted

b-b napisał(a):
Zagląda, zagląda...czasu brak:/ Święta tuż, tuż i jak co roku nie ma jeszcze ani przezencików...ani pomysłów na nie. Znaczy pomysł jest tylko kasy brak. Trzeba kombinować jak tu małym kosztem rodzinkę uszczęśliwić :D

Kupuj na bazarkach :eviltong:

Sterylka aborcyjna powinna mieć pierwszeństwo.

Posted

Poker napisał(a):
Kupuj na bazarkach :eviltong:

Rozglądam się od dawna. wiesz pewnie sama, że małe dzieci mały kłopot. Ja mam już dwa stare konie i ..tu zaczynają się schody ;)

kiedy będą zdjęcia małej?;)

Posted

b-b napisał(a):
małe dzieci mały kłopot

Ciekawe kto to wymyślił.:diabloti: List do Mikołaja mojej pięciolatki nie zmieściłby się na reklamowanym papierze toaletowym:evil_lol: A wybierz jeszcze z tego człowieku to najbardziej upragnione i takie co nie pójdzie w kąt natychmiast po rozpakowaniu:roll:

Posted

Kara. napisał(a):
Ciekawe kto to wymyślił.:diabloti: List do Mikołaja mojej pięciolatki nie zmieściłby się na reklamowanym papierze toaletowym:evil_lol: A wybierz jeszcze z tego człowieku to najbardziej upragnione i takie co nie pójdzie w kąt natychmiast po rozpakowaniu:roll:

Tu już musi zadziałaś matczyna intuicja :D
Zobaczysz jak Ci córka urośnie i będzie miała 22 lata...to dopiero będzie problem:cool3:...a 17 latek? Chyba jeszcze gorzej :D

Wybacz maleńka za spamowanie ;)

Posted

b-b napisał(a):
Tu już musi zadziałaś matczyna intuicja :D
Zobaczysz jak Ci córka urośnie i będzie miała 22 lata...to dopiero będzie problem:cool3:...a 17 latek? Chyba jeszcze gorzej :D

Wybacz maleńka za spamowanie ;)

A nich ciotki gadają o wszystkim bo i po to są wątki (: Ja też nic na święta nie mam ale chyba coraz częściej odchodzę od takich historii jak niewiadomo jakie prezenty. Lepiej kasę odłożyć i bryknąć na choćby tydzień poza miasto z facetem. I sex lepszy i ogólnie można się mega polenić, a nie tak od stołu u ciotki Krychy, do stołu u ciotki Marychy i jeszcze mieć przez całe święta matkę faceta na głowie. Okropieństwo .
Foty małej wrzucę jak wrócę ze spaceru ze stadem. Właśnie weszłam żeby zaraz wyjści.

Posted

No to reasumując dziecko to zło konieczne, utrapienie rodziców i pasożyt skubany na własnej piersi hodowany ;):D I niezależnie od wieku i tak nie wiadomo co mu kupić :D
Dżdżowniś brykaj, korzystaj z okazji puki możesz. Teraz to Twoje najlepsze lata:diabloti:

Posted

b-b napisał(a):
No to reasumując dziecko to zło konieczne, utrapienie rodziców i pasożyt skubany na własnej piersi hodowany ;):D I niezależnie od wieku i tak nie wiadomo co mu kupić :D
Dżdżowniś brykaj, korzystaj z okazji puki możesz. Teraz to Twoje najlepsze lata:diabloti:

Idąc za Twoją radą bryknęłam po spacerze z psami na imprezę ((: Wyszłam ze stadem prosto na ekipę znajomych idących na domówkę opodal więc się w tempie natychmiast załapałam. Fajnie było, głowa boli ale przynajmniej mega wesoło było :eviltong: Foty wrzucone w drugim poście :pa tu jedna na zachęte

Posted

Najważniejsze ,że cała wróciłaś z balangi. Lecę luknąć na małą :)

edit. Mał jest urocza...a ta jej szczena całkiem jak mojej :D
Poczochraj ją trochę ode mnie ;)

Posted

b-b napisał(a):
Najważniejsze ,że cała wróciłaś z balangi. Lecę luknąć na małą :)

edit. Mał jest urocza...a ta jej szczena całkiem jak mojej :D
Poczochraj ją trochę ode mnie ;)

Poczochram. Codziennie jest mega przytulana przez andrzeja. Śpie i budzę się z nią na głowie. Andrzej ją sobie woła do łóżka ((: Czubek, a Ja ze sprężyną śpimy teraz na samym kancie :lol:

Posted

Dżdżowniś napisał(a):
Poczochram. Codziennie jest mega przytulana przez andrzeja. Śpie i budzę się z nią na głowie. Andrzej ją sobie woła do łóżka ((: Czubek, a Ja ze sprężyną śpimy teraz na samym kancie :lol:

..a gdzie miejsce dla Bomby? :mad:

Posted (edited)

b-b napisał(a):

.a my..w tym roku poszlismy po rozum do glowy i prezenty tylko dla wnuczat :loveu:,bo tym "starym "dzieciom nie wiadomo co kupic,ani co je zadowoli :evil_lol:

Edited by lula2010
Posted

lula2010 napisał(a):
.a my..w tym roku poszlismy po rozum do glowy i prezenty tylko dla wnuczat :loveu:,bo tym "starym "dzieciom nie wiadomo co kupic,ani co je zdowoli :evil_lol:

Wnucząt jeszcze nie mam - i Bogu dzięki!. Cały czas tłumacze córze ,żeby się nie śpieszyli ;)tym bardziej, że jeszcze dwa lata nauki jej zostało. Całe szczęście już wymyśliłam prezenty dla dzieciaków :D

Posted

A mi to już siwych włosów na głowie brakuje,żeby wymyślać prezenty szczególnie dla pci pięknej inaczej.
Na dzień dziecka skasowałam prezenty dla dorosłych dzieci i wnuków czyli powyżej 18 lat.
Na Mikołaja dla dorosłych symbolicznie np. ptasie mleczko na parę ,dla dzieci w granicach 20 - 30 zł na głowę.
Za to wszystkie urodziny czyli 10 x i pod choinkę 10 razy to już szał :roll:, nie licząc męża i teściowej.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Melduję się i pragne więcej fotek Gryzi:)
Ciesze się, że juz 7.12.2012 będzie sterylka i malutka nie będzie już miała szczeniąt. Schrony i tak przepełnione...

Pzdr.

Na razie macie te co na początku i 2-gim poście :eviltong: