Becia66 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Moniek193']Drugi dom był wciąż niepewny, Pan na 99% weźmie tego yorka, [/QUOTE] czy to chodzi może o p.Andrzeja z Warszawy ?
Moniek193 Posted December 17, 2012 Author Posted December 17, 2012 [quote name='Becia66']czy to chodzi może o p.Andrzeja z Warszawy ?[/QUOTE] Jejku, ta moja pamięć do imion jest straszna, jeszcze kilka dni temu się przedstawiał, a ja nawet nie wiem czy on miał na imię Andrzej :oops: Ale tak, ten pan jest z Warszawy i wydał mi się bardzo odpowiedzialny, odkąd zainteresował się Lukasem, dzwonił co jakiś czas, pytał czy coś ruszyło w jego sprawie, czy to nadal aktualne itd. ;)
Moniek193 Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='tymuś']i co z tym domkiem dawać wieści!!!!:lol:[/QUOTE] Na razie musimy czekać do piątku/soboty, wtedy to Pani ma się zjawić po Lukasa :loveu:
Olga7 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 (edited) [quote name='Moniek193']Na razie musimy czekać do piątku/soboty, wtedy to Pani ma się zjawić po Lukasa :loveu: Jak to dobrze ,że choć staruszek Lucas ma szczescie i dożyje swych ostatnich lat we wlasnym domu u boku dobrych ludzi !!! Bardzo nas to cieszy !!!:loveu: Bardzo ,bardzo prosimy dobrych ludzi o przygarnianie do swych serc i domów -mieszkań następnych starszych psów ,ktore latami calymi a nieraz większość swego życia blagają o zabranie ich ,by mogly zaznać choć na ostatnie lata życia u boku swego czlowieka . A jest to także możliwe dzięki mozolnej pracy wielu ludzi -nie tylko wolontariuszek ze schronisk -oglaszających bezdomne psy -za co pięknie IM dziękujemy !!!! :loveu: :loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Edited December 20, 2012 by Olga7
maarit Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Ja też. Czekam z niecierpliwością na dobre wieści.
Moniek193 Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 Dostałam wiadomość, że Pani jest już w drodze po Lukasa! Odliczamy godziny! :loveu:
Moniek193 Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 Udało się! Lukas już jest w drodze do domku! :loveu: Miałam okazje poznać dziś panią Beatę i jej małżonka podczas adopcji-naprawdę wspaniali ludzie! Jestem o Lukasa spokojna! Nie wiem ile czasu mu zostało, ale będzie to najwspanialszy czas w jego życiu!! Zdjęcie Lukasa czekającego pod ciepłym kocykiem na podróż :multi: Dziękujemy wszystkim za wsparcie! Mimo wszystkich gorszych czy lepszych dni, było warto! Udało się, naprawdę się udało! :multi:
Moniek193 Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 [quote name='Energy']Cuda się zdarzają:) super:):):) Skąd domek?[/QUOTE] Z Warszawy :razz: Państwo wyruszyli po Lukasa o 20.00, o północy byli w schronisku, to się nazywa adopcja :evil_lol:
Moniek193 Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 [quote name='Energy']To jeszcze są tacy ludzie??? Cud:):):)[/QUOTE] Na szczęście są :multi: Niesamowite poświęcenie z ich strony, tym bardziej jestem pewna, że Lukas jest w dobrych rękach :loveu:
margoth137 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 super:) te dziadunie są najsłodsze, tyle przeszły....:( zobaczycie jak Lukasek odżyje przy prawdziwej rodzinie..:)
Olga7 Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 (edited) [quote name='[B']Moniek193;20173578]Udało się! Lukas już jest w drodze do domku! :loveu: Miałam okazje poznać dziś panią Beatę i jej małżonka podczas adopcji-naprawdę wspaniali ludzie! Jestem o Lukasa spokojna! Nie wiem ile czasu mu zostało, ale będzie to najwspanialszy czas w jego życiu!! Zdjęcie Lukasa czekającego pod ciepłym kocykiem na podróż :multi: [SIZE=2]Dziękujemy wszystkim za wsparcie! Mimo wszystkich gorszych czy lepszych dni, było warto! Udało się, naprawdę się udało! :multi:[SIZE=3] -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bardzo WAM wszystkim dziękujemy cioteczki za wszelka pomoc w szukaniu domu dla Lucaska !!!:loveu::loveu: Oczywiscie ogromna wdzięczność dla tych Panstwa ,że chcieli przygarnać starszego juz Lucasa - To są prawdziwi LUDZIE !!! Bardzo bardzo serdecznie ich pozdrawiam !!!:loveu::loveu::loveu:Gdyby tak jeszcze inne starsze psy mialy tyle szczęscia - a nasz GROSZEK przede wszystkim !!!! :p:loveu::p Bardzo mu tego życzymy !!!! ! [SIZE=2]Kto może zrobić banerek i ogloszenia Groszka ?? Bardzo proszę !! Te fot. Lucasa powinny być symbolem pomocy w adopcjach starszych psów : Są jednak prawdziwi ludzie ,ktorzy jada przez pol Polski po wybranego psa -staruszka !! Nie każdego jednak stać na taką podróż i może jechać . Prosimy ,by wszystkim chcącym adopotowac psy ze schronisk a mają daleko albo nie stać ich na podróż czy paliwo -by umożliwiać dowożenie im wybranych psów przez zaufane osoby ,ktore wczesniej sprawdzają te domy a potem mogą co jakiś czas odwiedzać tak adoptowane psy ,czy koty -takie wizyty poadopcyjne wykonywac. Edited December 22, 2012 by Olga7
Yana Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 bardzo się cieszę... oczy mokre ze wzruszenia...
Bonsai Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Wow, zazdroszczę domku. I bardzo się cieszę zarazem. :) Wiecie może gdzie Państwo znaleźli ogłoszenie Lucasa? To ważna informacja, bardzo przydatna dla innych dziadeczków i babuń.... Oprócz Seiko z podpisu mam m.in. Maggie (zobaczcie filmik): https://www.facebook.com/events/548385245191342/?fref=ts
Figunia Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 I jak tu nie plakac...ale to lzy radosci z tego cudu, wiec moge tak ryczec codziennie... Oby Lukas mogl dluuugo cieszyc sie dobrem, ktorego doczekal niemal u kresu zycia... Zdrowia Malutki!!! [FONT=Times][FONT=Times] [/FONT] [/FONT] [FONT=Times] [/FONT]
Figunia Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Wszystkim Dogomaniakom z watku Lucasa skladam zyczenia wyjatkowo pieknych, spokojnych swiat Bozego Narodzenia oraz tego, by Nowy Rok przyniosl tak oczekiwane zmiany w ludzkich sercach. By zagoscily w nich milosc i serdeczne wspolczucie dla wszystkich czujacych Istot.
Recommended Posts