Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 766
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Becia66']czy to chodzi może o p.Andrzeja z Warszawy ?[/QUOTE]
Jejku, ta moja pamięć do imion jest straszna, jeszcze kilka dni temu się przedstawiał, a ja nawet nie wiem czy on miał na imię Andrzej :oops: Ale tak, ten pan jest z Warszawy i wydał mi się bardzo odpowiedzialny, odkąd zainteresował się Lukasem, dzwonił co jakiś czas, pytał czy coś ruszyło w jego sprawie, czy to nadal aktualne itd. ;)

Posted (edited)

[quote name='Moniek193']Na razie musimy czekać do piątku/soboty, wtedy to Pani ma się zjawić po Lukasa :loveu:

Jak to dobrze ,że choć staruszek Lucas ma szczescie i dożyje swych ostatnich lat we wlasnym domu u boku dobrych ludzi !!! Bardzo nas to cieszy !!!:loveu: Bardzo ,bardzo prosimy dobrych ludzi o przygarnianie do swych serc i domów -mieszkań następnych starszych psów ,ktore latami calymi a nieraz większość swego życia blagają o zabranie ich ,by mogly zaznać choć na ostatnie lata życia u boku swego czlowieka .
A jest to także możliwe dzięki mozolnej pracy wielu ludzi -nie tylko wolontariuszek ze schronisk -oglaszających bezdomne psy -za co pięknie IM dziękujemy !!!! :loveu: :loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Edited by Olga7
Posted

Udało się! Lukas już jest w drodze do domku! :loveu: Miałam okazje poznać dziś panią Beatę i jej małżonka podczas adopcji-naprawdę wspaniali ludzie! Jestem o Lukasa spokojna! Nie wiem ile czasu mu zostało, ale będzie to najwspanialszy czas w jego życiu!!

Zdjęcie Lukasa czekającego pod ciepłym kocykiem na podróż :multi:

Dziękujemy wszystkim za wsparcie! Mimo wszystkich gorszych czy lepszych dni, było warto! Udało się, naprawdę się udało! :multi:

Posted

[quote name='Energy']Cuda się zdarzają:) super:):):)
Skąd domek?[/QUOTE]
Z Warszawy :razz: Państwo wyruszyli po Lukasa o 20.00, o północy byli w schronisku, to się nazywa adopcja :evil_lol:

Posted

[quote name='Energy']To jeszcze są tacy ludzie???

Cud:):):)[/QUOTE]
Na szczęście są :multi: Niesamowite poświęcenie z ich strony, tym bardziej jestem pewna, że Lukas jest w dobrych rękach :loveu:

Posted (edited)

[quote name='[B']Moniek193;20173578]Udało się! Lukas już jest w drodze do domku! :loveu: Miałam okazje poznać dziś panią Beatę i jej małżonka podczas adopcji-naprawdę wspaniali ludzie! Jestem o Lukasa spokojna! Nie wiem ile czasu mu zostało, ale będzie to najwspanialszy czas w jego życiu!!

Zdjęcie Lukasa czekającego pod ciepłym kocykiem na podróż
:multi:

[SIZE=2]Dziękujemy wszystkim za wsparcie! Mimo wszystkich gorszych czy lepszych dni, było warto! Udało się, naprawdę się udało! :multi:[SIZE=3]

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bardzo WAM wszystkim dziękujemy cioteczki za wszelka pomoc w szukaniu domu dla Lucaska !!!
:loveu::loveu:
Oczywiscie ogromna wdzięczność dla tych Panstwa ,że chcieli przygarnać starszego juz Lucasa - To są prawdziwi LUDZIE !!! Bardzo bardzo serdecznie ich pozdrawiam !!!:loveu::loveu::loveu:Gdyby tak jeszcze inne starsze psy mialy tyle szczęscia - a nasz GROSZEK przede wszystkim !!!! :p:loveu::p Bardzo mu tego życzymy !!!! ! [SIZE=2]Kto może zrobić banerek i ogloszenia Groszka ?? Bardzo proszę !!
Te fot. Lucasa powinny być symbolem pomocy w adopcjach starszych psów :

Są jednak prawdziwi ludzie ,ktorzy jada przez pol Polski po wybranego psa -staruszka !! Nie każdego jednak stać na taką podróż i może jechać . Prosimy ,by wszystkim chcącym adopotowac psy ze schronisk a mają daleko albo nie stać ich na podróż czy paliwo -by umożliwiać dowożenie im wybranych psów przez zaufane osoby ,ktore wczesniej sprawdzają te domy a potem mogą co jakiś czas odwiedzać tak adoptowane psy ,czy koty -takie wizyty poadopcyjne wykonywac.

Edited by Olga7
Posted

I jak tu nie plakac...ale to lzy radosci z tego cudu, wiec moge tak ryczec codziennie...

Oby Lukas mogl dluuugo cieszyc sie dobrem, ktorego doczekal niemal u kresu zycia...

Zdrowia Malutki!!!

[FONT=Times][FONT=Times]

[/FONT]

[/FONT]

[FONT=Times]
[/FONT]

Posted

Wszystkim Dogomaniakom z watku Lucasa skladam zyczenia wyjatkowo pieknych, spokojnych swiat Bozego Narodzenia oraz tego, by Nowy Rok przyniosl tak oczekiwane zmiany w ludzkich sercach. By zagoscily w nich milosc i serdeczne wspolczucie dla wszystkich czujacych Istot.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...