kasiadasia Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [TABLE="class: uiGrid mvm"] [TR] [TD="class: vTop"][/TD] [TD="class: vTop"]Historię Chillego znają pewnie Ci, którzy śledzą nasze działania.. CHILLI - młodziak - odebrany jako szczeniak swoim właścicielom, którzy UWIĄZALI GO DO KALORYFERA I NIE DAWALI WODY, ŻEBY NIE SIKAŁ! Pies został odebrany [FONT=Verdana] [/FONT] interwencyjnie, ale z powodu takiego traktowania, jego nerki zostały uszkodzone... Piesek w chwili odebrania był ledwo żywy, weterynarze z jednej z poznańskich klinik sugerowali eutanazję ze względu na fatalny stan, jednak dalismy mu szansę. Zawieźliśmy go do lecznicy w Śremie gdzie jego życie zostało uratowane! Jednak psiak nadal choruje. Już 5 miesiąc walczymy o jego nerki, to jeszcze nie koniec walki, jednak jest już lepiej... MAMY NADZIEJĘ, ŻE PSINA WYZDROWIEJE CAŁKOWICIE. Niestety, leczenie kosztuje nie mało, w przyszłym tygodniu będziemy znali dokładnie jaki jest koszt do tej pory, ale spodziewamy się, że będzie to kwota ponad 5 tysięcy... Dług [FONT=Verdana] [/FONT] musimy zapłacić. Niestety, z racji kłopotów finansowych prosimy Was bardzo o wsparcie! TEN MŁODY PIES NICZYM NIE ZASŁUŻYŁ SOBIE NA TAKIE TRAKTOWANIE, GDYBY TYLKO WŁAŚCICIEL(były na szczęście!) dawał mu regularnie wodę do picia, Chilli byłby dzisiaj zupełnie zdrowy! ZACHOROWAŁ TYLKO I WYŁĄCZNIE PRZEZ WŁAŚCICIELA!!! PROSIMY, MUSIMY MU POMÓC. PIESEK CAŁY CZAS PRZYJMUJE LEKI, KOSZT LECZENIA ROŚNIE Z DNIA NA DZIEŃ! Czy możemy liczyć na Waszą pomoc? Spójrzcie w oczy Chillego i sami odpowiedzcie sobie na to pytanie... Prosimy o każdą złotówkę na poczet ratowania Chillego! [/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
kasiadasia Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [FONT=lucida grande]Dzięki pomocy lekarzy i wspaniałej opiece obecnie wyglądam tak jak na zdjęciu - A MIAŁEM JUŻ NIE ŻYC!! Jednak nadal walczę o zdrowie i przyjmuję leki - cały czas potrzebuję wsparcia finansowego! Pomożecie mi?:( [/FONT] Quote
kasiadasia Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [FONT=lucida grande]Kochani - dostaliśmy fakturę za leczenie Chillego, która opiewa na koszt 3452zł - bardzo dziękujemy Doktorowi Piotrowi Ciborowskiemu za ogromne Serce i mega zniżki dla psiaka - ten psiak spędził w lecznicy prawie 5 miesięcy. DZIĘKUJEMY! Zebraliśmy na razie 290zł, potrzeby są ogromne![/FONT] Quote
kasiadasia Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Poprosiłam o skan jak tylko go dostanę wrzucę Quote
wegielkowa Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 kasiadasia napisał(a):Poprosiłam o skan jak tylko go dostanę wrzucę Dzięki. Kasiu, czy pisząc, że "mamy problemy finansowe" piszesz w imieniu fundacji? Quote
kasiadasia Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 Tak :( pani agnieszka i pani alicja wiedzą o tym że powstał bazarek na chilliego tak jak wiedziały o bazarku na mone !!! Wstawiłam skan przelewu pieniedzy które na nią zebrałam. Quote
kasiadasia Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 CAŁA HISTORIA CHILLIEGO JEST NA STRONIE http://www.glosemzwierzat.pl/?page_id=11503 Quote
Recommended Posts