Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wklejam maila od Bianki:
"Dobry wieczór Pani Marto!
Mam tutaj słaby zasięg a więc i internet chodzi bardzo powoli, dlatego dopiero teraz odpisuję na emaila.

Korek czuje się baaardzo dobrze, odrazu się zadomowił. Uwielbia chodzić na spacery i nie chce wracać do domu - podwórko zdecydowanie bardziej mu się podoba (tyle krzaków i drzew do obsikania no i można się końcu swobodnie wybiegać :-)). Nie spuszcza nas z oka i ciągle domaga się pieszczot no i jedzenia (straszny z niego głodomór). Przede wszystkim ma pełno energi i lubi rozrabiać - na jedym ze zdjęć widać jak skończyły moje kapcie kiedy się do nich dobrał.

Nasze pieski zareagowały bardzo spokojnie (praktycznie nie zwracały na niego uwagi) ale za to Korek stawiał opór i warczał na nie. Teraz już jest troche lepiej i nie reaguje aż tak agresywnie ale nadal wolimy żeby spacerował na smyczy, chociaż myślę, że za niedługo będzie ona zbędna i zakoleguje się z resztą psiaków :)

Rodzice też są zadowoleni - takiego psiaka, nie da się nie lubić :) Przesyłam kilka zdjęć - tylko kilka, bo nie miałam za bardzo czasu żeby zrobić więcej. Pozdrawiam serdecznie, Bianka"

Zaraz spróbuję wstawić foty;-)

Nie wiem jak dziękować Tej Rodzinie, oj nie wiem.

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haha, ale kopyta do gory, najlepsze :) a kapec taki ladny byl...

ciesze sie, ze wyglada wszystko dobrze. ale poczekamy jeszcze na wizyte. Martka szukasz kogos do wizyty?

Posted

Czy mogę już pytać Lindy99 o cel przeznaczenia jej wpłaty? Nie ukrywam ,że pieniądze mnie "parzą", szczególnie ,że przydadzą sie bardzo innym bidom.

Posted

Poker, zapytac zawsze mozna, ale prosze o puszczanie przelewow dopiero po wizycie poadopcyjnej.

Martka, prosze potwierdz wplate od Poker i napisz, czy jestesmy juz na czysto? rozumiem, ze na wizyte nikogo nie szukasz sama???

Posted

Korek zostaje w domu adopcyjnym. Zaczyna wybrzydzać z jedzeniem;)
Obsikuje krzaczki, lubi wychodzić na podwórko. Z Oskarkiem się dogaduje. Zdążył załatwić chyba trzy kapcie Bianki:oops:
Tak jak pisałam, nie wiem czy uda mi się tam podjechać. Rozmawiałyśmy tez o tym.

Posted

Możesz chociaż podać kierunek w pobliżu jakiej miejscowości jest Korek.Nigdy nie wiadomo kogo gdzie zaniesie .
Chyba ,ze wizytę poadopcyjną chcesz mieć na wyłączność.
Kontaktowałam się z Lindą 99 .Obdarzyła mnie wielkim zaufaniem i scedowała na mnie rozdysponowanie pieniędzy po Korku.
Od razu proszę , abyście nie napadły na mnie z propozycjami.Muszę dobrze przemyśleć kogo wesprzeć.