Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak dla mnie, to oczywiscie. wizyta musi byc.

widzialam wlasnie zdjecia od Martki z ds, dom boski, teren boski. psy zadbane na zdjeciach, panstwo usmiechnieci. a tez fotki Korka na kanapie, ale za duze i nie chcialo mi ich nawet w imageschacku zmniejszyc.
jak kazdy lesniczy ma nowy dom na styl goralski, to ja tez chce do lasu :D

prosze nie cytowac, moze bede usuwac.

• Replies 341
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie na wszelki wypadek trzymam kasę.Potem zapytam osób kupujących na bazarku jak zadysponować kasą.
To mam coś Martce przelać? Prosiłam o nr konta ,ale nie mam nadal.

Posted

Martka podała mi nr konta ,więc przelewam 52 zł.
A konto Korka wzrosło o 10 zł , bo Finlora dopłaciła z własnej nieprzymuszonej woli 10 zł za słonika tak jej się spodobał.
Czyli konto Korka u mnie wygląda tak: 545,80 + 20 + 30 = 595,80 - 52 (Martka)- 5 zł , bo zabrali mi z konta za przelew od Lindy =538,80

Posted

Jestem w stałym kontakcie z Korą, wysyłam jej smsy od Bianki, wysyłam fotki, zdaje relacje jak tylko coś nowego wiem, ja nie zawsze jestem na necie, ja mam dużo zwierzaków na głowie, więc nie zawsze mogę być na dogo. Cały weekend w schronie, zabrałam na Dt młodego b. chorego kocurka, wczoraj byłam z nim w dwóch lecznicach, i niestety nie było ratunku, dzisiaj zwożę kołdry do Tozu, przejmuję trzy kociaki ze wsi, mam co robić. Ale skoro do tej pory nie ma zdjęć z nowego domku Korka, juz (ukradkiem w pracy) wstawiam. jak mnie wyrzucą to na zupe zaprosicie?;)

Posted

Kora jesli nie mozesz dodac zdjec znaczy to tylko ze sa za duze i trzeba je zmniejszyc. Najlepiej tak do 1000 pixeli. Nie pamietam jaki masz program do przegladania jpg ale z pewnoscia jest tam taka opcja -zwykle nazywa sie to resaze i znajduje sie pod skrotem ctrlr.
Jak nie masz to pobierz sobie np. Irfan View jest latwy i czytelny.

a to Korkowy dom - tak bedziemy mieszkac:

tak spedzac wolny czas:

tak beda mnie glaskac:

Posted (edited)

wygląda bajecznie. Żeby tylko Korek miał bajkowe życie do końca swych dni.
Chyba trzeba zmienić tytuł na " Krótkowłosy Korek":eviltong:, bo on taki kudłaty teraz jak ja Chinką jestem.

Edited by Poker
Posted

Dziękuję za wstawienie fotek, ja też nie umiałam.
Mam nadzieję, że Korkowi wszystko sie ułoży.
Bedzie czwartym psiakiem w rodzinie teraz, bo jedna suczka ze zdjęcia nie żyje.
Ładnie tam, no nie?

Posted

Cudownie to wszystko wygląda, dzięki dziewczyny że wyciągnęłyście Korka ze schronu. Chyba nikt sie nie spodziewał że sprawy tak szybko się potoczą , i to w dobrym kierunku:-). Szczęścia Koreczku!!!!

Posted

[quote name='Poker']kiedy będę mogła sie spytać Lindy99 na co przeznaczyć kasę ?[/QUOTE]
najlpiej po wizycie poadopcyjnej. mama nadzieje,ze sie w tym roku uda ja zarobic. znalezc kogos. choc moze byc ciezko, ludzie mysla o swietach, a nie o wizytach u obcych ludzi.
spytac mozesz juz, ale przelewy rob dopiero, po wizycie, ok?

Sara, to wszystko w sumie dzieki Tobie :) gdybys nie zglosila checi bycia dt Korka, to bym go w ogole nie wyciagala, siedzialby tam do dzis.