Nutusia Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Bosko! :) Jeden malutki kamyczek z serca przynajmniej... Quote
majuska Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Oby się nam udało znaleźć trasport, wberw pozorom to nie taka łatwa sprawa ... Quote
Nutusia Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Fakt - kawał świata do Was... A te szczeniorki, to jakie? Może i któremuś z nich by się choć tymczasowa chałupka w naszych stronach znalazła?... Quote
majuska Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 Nie taki kawa. ok. 4 godzi jazdy...sa większe kawały :D. Szczeniorki to różne mamy miksy spanielków i miksy wszystkiego, sliczne Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Gapka z Krosna pisała, że jest w szkole w Legionowie za Warszawą i z tego co wiem czasami w weekendy bywa w Krośnie. Może na ten weekend przyjedzie i zabrałaby z powrotem ze sobą Daisy? Quote
Becia66 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 JaMnIŚ_Jogi napisał(a):Gapka z Krosna pisała, że jest w szkole w Legionowie za Warszawą i z tego co wiem czasami w weekendy bywa w Krośnie. Może na ten weekend przyjedzie i zabrałaby z powrotem ze sobą Daisy? to też jakis pomysł, zupełnie o tym nie pomyślalam. Quote
Agula99 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 No proszę, kilka godzin człowiek nie czyta dogo a tu takie wieści!!! :) :multi: Quote
Florentynka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Przynajmniej ona nie będzie marzła. I jakoś nie sądzę, żeby miała na długo przyblokować DT. Quote
Becia66 Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Agula99 napisał(a):No proszę, kilka godzin człowiek nie czyta dogo a tu takie wieści!!! :) :multi: droga jeszcze daleka bo póki co, nie mamy widoku na transport. Koleżanka która wiozła mi Minni do Warszawy niestety nie wybiera się już w tym roku. I jeszcze jeden znajomy na którego liczyłam też nie ma wyjazdu w najbliższych planach. Może by faktycznie do tej Gapki uderzyć. Quote
Wiola&Miłosz Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 No idusza.. po zawodach.. zamiescilam notke na transportowce. Kolezanka jechala z bielska do krakowa. A ja odbieralam z krakowa do rzeszowa bo tam mieszkam. Moglabym go podrzucic do wawy jedna trasa a nadrobic kilosow no problem. ****... zagladajcie na transportowki blagam;) Quote
zuanna Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 A czy osoby z Warszawy dałyby radę odebrać psa z Otwocka w niedzielę 9.12 wieczorem? Jeśli tak, to być może (bo to nie ja jadę), udałoby się coś wykombinować. Quote
majuska Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 zuanna napisał(a):A czy osoby z Warszawy dałyby radę odebrać psa z Otwocka w niedzielę 9.12 wieczorem? Jeśli tak, to być może (bo to nie ja jadę), udałoby się coś wykombinować. Będę mieć na uwadze, ale może uda się coś wcześniej jeszcze znaleźć Quote
majuska Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 No i niestety ale Gapka nie może, korzysta z transportu grzecznościowego, jeździ autem wypakowanym ludźmi "niepsiolubnymi" niestety Quote
Becia66 Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 szukamy dalej, jeszcze mama gdzie dzwonić i pytać. Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Becia66 napisał(a):szukamy dalej, jeszcze mama gdzie dzwonić i pytać. Wymyśliłyście coś? Szkoda, że Gapka-Ewa nie może :shake: Quote
Becia66 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 JaMnIŚ_Jogi napisał(a):Wymyśliłyście coś? niestety nie, wczoraj przez chwilke miałam nadzieje na poniedziałkowy wyjazd ale nic z tego. Quote
karolciasz28 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Może zrobić jej świeże ogłoszenia, jeśli znalazłaby domek, to DT by się zwolnił dla innego psa. Quote
Agula99 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 To nie robiliśmy jej ogłoszeń?? To jest jakaś myśl, po co ją gdzieś wieść, jak może znalazła by dom gdzieś na miejscu?? Trzeba spróbować!!! To piękna sunia, a nóż, już dawno powinnyśmy były to zrobić, Karolciu rób!!! Ja też coś zrobię!!! Quote
majuska Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Daisy ma transport na czwartek rano , jeżeli do tego czasu cos sie znajdzie to szalej Karolciu... ja zrobiłam jej zaraz w pierwszym dniu wątku kilka ogłoszeń na najpoczytniejszych stronkach i zero odzewu było.... Quote
karolciasz28 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Ja też jej robiłam, ale jak widać odzew zerowy. Zrobię jej jakiś większy pakiet wieczorem, może akurat. Quote
karolciasz28 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 przygarnij zwierzaka, adopcja psa, adopcje psów, morusek, do adopcji, gumtree, tablica, olx, sanok24, rzeszów24, podkarpacie24, krosno24, rzeszowiak, tarnowiak, brzozowiak, przemyślak, krakusik, ćwirek, petsy, pet world, animalia, psie adopjce Quote
Nutusia Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Do czwartku jeszcze 2 dni - wytrzymaj Maleńka - odsiecz już nadchodzi... Quote
majuska Posted December 4, 2012 Author Posted December 4, 2012 właściwie to do jutra wytrzymaj Daisy bo już jutro Cię "wybiorę" z przytułku... Quote
Recommended Posts