Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JaMnIŚ_Jogi napisał(a):
Gapka z Krosna pisała, że jest w szkole w Legionowie za Warszawą i z tego co wiem czasami w weekendy bywa w Krośnie. Może na ten weekend przyjedzie i zabrałaby z powrotem ze sobą Daisy?

to też jakis pomysł, zupełnie o tym nie pomyślalam.

Posted

Agula99 napisał(a):
No proszę, kilka godzin człowiek nie czyta dogo a tu takie wieści!!! :) :multi:

droga jeszcze daleka bo póki co, nie mamy widoku na transport. Koleżanka która wiozła mi Minni do Warszawy niestety nie wybiera się już w tym roku.
I jeszcze jeden znajomy na którego liczyłam też nie ma wyjazdu w najbliższych planach. Może by faktycznie do tej Gapki uderzyć.

Posted

No idusza.. po zawodach.. zamiescilam notke na transportowce. Kolezanka jechala z bielska
do krakowa. A ja odbieralam z krakowa do rzeszowa bo tam mieszkam. Moglabym go podrzucic do wawy jedna trasa a nadrobic kilosow no problem. ****... zagladajcie na transportowki blagam;)

Posted

A czy osoby z Warszawy dałyby radę odebrać psa z Otwocka w niedzielę 9.12 wieczorem? Jeśli tak, to być może (bo to nie ja jadę), udałoby się coś wykombinować.

Posted

zuanna napisał(a):
A czy osoby z Warszawy dałyby radę odebrać psa z Otwocka w niedzielę 9.12 wieczorem? Jeśli tak, to być może (bo to nie ja jadę), udałoby się coś wykombinować.

Będę mieć na uwadze, ale może uda się coś wcześniej jeszcze znaleźć

Posted

To nie robiliśmy jej ogłoszeń?? To jest jakaś myśl, po co ją gdzieś wieść, jak może znalazła by dom gdzieś na miejscu?? Trzeba spróbować!!! To piękna sunia, a nóż, już dawno powinnyśmy były to zrobić, Karolciu rób!!! Ja też coś zrobię!!!

Posted

Daisy ma transport na czwartek rano , jeżeli do tego czasu cos sie znajdzie to szalej Karolciu... ja zrobiłam jej zaraz w pierwszym dniu wątku kilka ogłoszeń na najpoczytniejszych stronkach i zero odzewu było....

Posted

przygarnij zwierzaka,
adopcja psa,
adopcje psów,
morusek,
do adopcji,
gumtree,
tablica,
olx,
sanok24,
rzeszów24,
podkarpacie24,