Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nikt nie wie jakie było moje życie sprzed agonii w Świdrze. Los jednak nie pozwolił mi odejść. Trafiłem do Azylu pod Psim Aniołem. Ciepła strawa i buda na własność to wiele ale za mało by mieć godne psie życie. Bardzo przywiązuję się do ludzi i zwierząt z którymi dzielę los. Wciaż widzę jak odchodzą do swoich nowych domów, a ja nadal tkwię sam. Bo któż by chciał psa, który ma wiele lat na karku. Nikogo nie obchodzi, że jestem łagodny, niekłopotliwy i posłuszny. Co z tego, że kiedyś byłem prężnym potęznym psem. Teraz zostało mi z tego mgliste wspomnienie, bo czas mocno mnie przygarbił. A psia śmierć czyha na mnie gdzieś za rogiem. Czy znajdzie się ktoś na tyle odważny by pokochać mnie na ostatnie lata mojego życia. Czy ktoś sprawi, że zacznę walczyć o życie. Potragię wiele ale brak zainteresowania i miłości sprawia, że rezygnacja ogarnia coraz mocniej moje jestestwo :(. Książę

Książe ma ok 12 lat a od jakiś 4 jest w azylu :( Pisze tutaj,ponieważ na psach w potrzebie nikt go nie widzi a sprawa jest bardzo pilna ponieważ nie wiadomo ile miesięcy życia mu jeszcze zostało :( Dogo jest chyba dla Księcia ostatnią szansą na znalezienie domku aby te jego ostatnie miesiące były szczęśliwe i wierze,że znajdzie się tutaj jakaś dobra duszyczka,która mu pomoże.

wątek Księcia na psach w potrzebie
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23001

PROSZE POMÓŻCIE!!!

Posted

będe próbowała dawać Księcia do gazet wiem,że najpierw spróbujemy z psiarskimi :) macie może jakieś propozycje gdzie mógłby mieć jeszcze szanse na dom?

Posted

Hop staruszku na górę..
Takie pieski są najukochańsze, miałam staruszkę, która już jest za TM// te psiaki jak żadne są spragnione chociaż odrobiny czułości, uwagi.. starają się pokazać jak tylko mogą swoją wdzięczność.. "wysłuchają" w każdej potrzebie.. STARUSZEK PROSI O DOM!

Posted

dostałam nowy opisik od Ani (już wklejony do pierwszego postu) :) ostatnio 2 starsze psiaki,które miały małe szanse na adopcje znalazły domki!czy Książe też będzie miał takie szczęście?czasu coraz mniej :(

• 1 month later...