siekowa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Nikt nie wie jakie było moje życie sprzed agonii w Świdrze. Los jednak nie pozwolił mi odejść. Trafiłem do Azylu pod Psim Aniołem. Ciepła strawa i buda na własność to wiele ale za mało by mieć godne psie życie. Bardzo przywiązuję się do ludzi i zwierząt z którymi dzielę los. Wciaż widzę jak odchodzą do swoich nowych domów, a ja nadal tkwię sam. Bo któż by chciał psa, który ma wiele lat na karku. Nikogo nie obchodzi, że jestem łagodny, niekłopotliwy i posłuszny. Co z tego, że kiedyś byłem prężnym potęznym psem. Teraz zostało mi z tego mgliste wspomnienie, bo czas mocno mnie przygarbił. A psia śmierć czyha na mnie gdzieś za rogiem. Czy znajdzie się ktoś na tyle odważny by pokochać mnie na ostatnie lata mojego życia. Czy ktoś sprawi, że zacznę walczyć o życie. Potragię wiele ale brak zainteresowania i miłości sprawia, że rezygnacja ogarnia coraz mocniej moje jestestwo :(. Książę Książe ma ok 12 lat a od jakiś 4 jest w azylu :( Pisze tutaj,ponieważ na psach w potrzebie nikt go nie widzi a sprawa jest bardzo pilna ponieważ nie wiadomo ile miesięcy życia mu jeszcze zostało :( Dogo jest chyba dla Księcia ostatnią szansą na znalezienie domku aby te jego ostatnie miesiące były szczęśliwe i wierze,że znajdzie się tutaj jakaś dobra duszyczka,która mu pomoże. wątek Księcia na psach w potrzebie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23001 PROSZE POMÓŻCIE!!! Quote
siekowa Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 będe próbowała dawać Księcia do gazet wiem,że najpierw spróbujemy z psiarskimi :) macie może jakieś propozycje gdzie mógłby mieć jeszcze szanse na dom? Quote
Cichociemna Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Hop staruszku na górę.. Takie pieski są najukochańsze, miałam staruszkę, która już jest za TM// te psiaki jak żadne są spragnione chociaż odrobiny czułości, uwagi.. starają się pokazać jak tylko mogą swoją wdzięczność.. "wysłuchają" w każdej potrzebie.. STARUSZEK PROSI O DOM! Quote
siekowa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 dostałam nowy opisik od Ani (już wklejony do pierwszego postu) :) ostatnio 2 starsze psiaki,które miały małe szanse na adopcje znalazły domki!czy Książe też będzie miał takie szczęście?czasu coraz mniej :( Quote
agula Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 BasiaD napisał(a):Do góry misiu na 1 stronkę hop! i jeszcze raz do góry Quote
siekowa Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Książe odszedł dziś za TM :( najprawdopodobniej coś z serduchem się stało :placz: kolejny wspaniały pies,który umarł samotnie w schronie Quote
agula Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Zegnaj :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
Recommended Posts