madzialena193 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 :lol: Hejka! Mam Syberiana Haskyego dzisiaj gdy byłma z nim na dworze mama rzusiła mu skórke od chleba. Usiadłam na krzesełku i czekałam aż zje. Zachowanie jego było dziwne krążył po podwórku z chlebem w pysku. w pewnym momencie zaczął kopać dół, włożył tam chleb i zagrzebał ziemia. Bardzo mnei to zaskoczyło. Wziełam odkopałam to i dałam mu znowu a on poszukał innego miejsca i zakopał. Nigdy sie z czyms takim nie spotkałam. Quote
Dada Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 To jest normalne, jak coś moj pies znajdzie na podworku i każe jej zostawić, to zawsze zakopuje, czy to skorka od mandarynki, czy jakas kosc. Pies zakopuje jedzenie, na 'gorsze' czasy. Nawet po tygodniu bedzie pamietac, ze w tym miejscu zakopał coś :p Quote
Sonix Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Nic nadzwyczajnego :p Sonia jak ma pelne pupsko i na dworzu dam jej smakołyk to zakopie, a na drugi dzien odkopuje sobie. To są normalne psie instynkty, ja nie zabraniam psu tego robić. Quote
tongue Posted March 30, 2007 Posted March 30, 2007 Nikt nie napisał dlaczego pies zakopuje jedzenie. Robi to dlatego, że w tym momencie nie jest głodny i nie ma ochoty tego zjeść, więc szuka psiej spiżarni. Najlepszym rozwiązaniem jest zakopanie w ziemi. Ja uwielbiam patrzeć jak pies zasypuje to nosem, to bardzo komiczny widok. Quote
Recommended Posts