Rotti Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Gocha Ja tam jestem najczęściej już ok 19 :) O której Ci pasuje to wpadaj. My i tak tu ciagle jesteśmy :lol: Quote
charciara Posted February 6, 2004 Author Posted February 6, 2004 Jeszcze jeden znak, że idzie wiosna - muzyki mi się zachciało. Odpaliłam discmana, żeby piesom nie przeszkadzało i słucham sobie na full takiego czegoś: "She's got a smile that it seems to me reminds me of childhood memories where evrything was as fresh as the bright blue sky now and then when I see her face she takes me away to that special place and if I stared too long I'd probably break down and cry" Ciekawe, czy ktoś to pamięta ? :lol: :lol: :lol: Quote
Gocha Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Rotti, o 19.00 to ja dopiero jadę z Bielska do domu, ale później postaram się zalogować... Charciara, a kto to śpiewa, bo jakoś nie pamiętam tych slów .. Gocha i dwa borzojki Quote
matrix..... Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Charciara ale romantycznie jakoś się zrobiło, kto to śpiewa nie mam pojęcia, czy to z naszego dzieciństwa? Quote
Rotti Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Gocha Będziem czekać :) charciara A teraz poprosimy o ripley dla tych mniej angielskojęzycznych :oops: :lol: Quote
charciara Posted February 6, 2004 Author Posted February 6, 2004 Podpowiem tyle (i tak za dużo): -lata 80 -rewelacyjny debiutowy album "Appetite for Distruction" Quote
Gocha Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 AAA, to Guns n roses, całej płyty nie słyszałam, ale chyba wiem co to za kawałek :P :P :P Gocha i dwa borzojki Quote
charciara Posted February 6, 2004 Author Posted February 6, 2004 Brawo Gocha !!! Wygrałaś moździerz i groszki :lol: :lol: :lol: . To Sweet Child O'Mine Guns'ów. Quote
Gocha Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 A nie ma gdzieś na MP3, tego na necie ??? chętnie bym posłuchała.. Gocha i dwa borzojki Quote
matrix..... Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 A ja nie kojarzę z melodii tego kawalka, Charciara zanuć!!!!!! Quote
Rotti Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 A ja nie załapałam po tekscie, a Gan"ów tak bardzo lubię :oops: Dawać mi tu na ten tychmiast coś, co mozna usłyszeć :lol: Quote
charciara Posted February 6, 2004 Author Posted February 6, 2004 Tu jest, ale tylko kawałeczek: http://www.stereo.pl/tytul.php?idt=19334 Quote
Rotti Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 charciara Chciałam sobie pobrać i zrobić sobie przyjemność, chociaż dobrze znam ten kawałek, ale niestety polityka firmy zabrania ściagania takich rzeczy :( I na dodatek wyświetlił mi się o tym komunikat, już jestem na czarnej liście ;) Quote
Gocha Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 U mnie na szczęście zagrało, teraz mam przed oczami lidera jak śpiewa ten kawałek i się "buja" na nogach.... :lol: :lol: Gocha i dwa borzojki Quote
charciara Posted February 6, 2004 Author Posted February 6, 2004 Rotti - takiego Slasha to bym z łóżka nie wypędziła, mmmmmm........ Quote
Rotti Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 charciara Ale kapelusz musiałby jednak zdjąć ;) :lol: Quote
charciara Posted February 6, 2004 Author Posted February 6, 2004 Eeee, niekoniecznie, kowbojki też mogą zostać :lol: :lol: :lol: . A ten plik spróbuj otworzyć, nie pobrać. Quote
Rotti Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 A kowbojek to nigdy nie zauważyłam. Pewnie za bardzo byłam skoncentrowana na kapeluszu :lol: :lol: :lol: Tego pliku ani tu nie otworzę ani nie pobiorę :( A w domu kurka głośników brak. Chyba sobie po prostu pośpiewam :sweetCyb: Quote
charciara Posted February 6, 2004 Author Posted February 6, 2004 Masz tu Rotti stronę Slasha, chociaż oko sobie naciesz: http://www.slashonline.com/ Quote
Rotti Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Mi się ukazuje strona.......................Flesha :lol: :lol: :lol: Quote
whippetka Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 A może wpadniecie na wieczorne pogaduchy tutaj >>> http://www.chat-dogomaniakow.prv.pl/ , co? 8) Quote
whippetka Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 na czacie są juz 2 chartowate 8) czekam na reszte :evilbat: Quote
Gocha Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Czesc, jestescie tu ?? ja po malym zablokowaniu, jestem, czesc Rotti... Gocha i dwa borzojki :roll: Quote
whippetka Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 ja się melduje _______________________________________________________ whippetka czyli, whiper, whipp, vip, wip :evilbat: Quote
Recommended Posts