Rotti Posted February 5, 2004 Posted February 5, 2004 To Pelar miała konia ??? :o A ja myślałam, że faceci tylko maja ;) Quote
charciara Posted February 5, 2004 Author Posted February 5, 2004 Rotti, przecież Pelar to męskie imię :D . Quote
matrix..... Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 U mnie bez pąki wypuszcza. Charciara - jakoś szybko, w przyszłym tygodniu znowu ma być zima, a u nas po raz kolejny halny, który sygnalizuje o zmianach w pogodzie. To u Ciebie Charciara będzie niedługo tak jak pisze Broniewski: " Zasłuchany ogród dyszy bzem, rozkwitłym porą nocną " :D Quote
charciara Posted February 6, 2004 Author Posted February 6, 2004 Matrix, jakaś melancholia Cię ogarnęła - jak nie Gałczyński, to Broniewski :lol: . Zimy już nie będzie - Felek i Stefan rozpoczęły sezon kąpielowy - to jest znak !!! Quote
Tilia Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Zimy już nie będzie bo: 1. Zuza się z podszerstka rozebrała (niewiarygodne ile z takiego małego pieska może wyleźć kłaków :o ) 2. Felek, Stefan i Dru rozpoczęły sezon kąpielowy 3. coś Wam już widzę w duszy graaaa (poezje, bzy, pąki i pelargony jakieś)- mam nadzieję, że nie fałszuje... :wink: no Quote
matrix..... Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Albo Asnyk przychodzi mi na myśl i jego przepowiednie w wierszu mogą się sprawdzić juz w poniedziałek "... pod miękką śniegu pościelą... Biała pustynia dokoła.Gdzie była łączka zielona, Gdzie gaj rozkoszny brzozowy, Drzew obnażone ramiona sterczą spod zaspy śniegowej". Nie cierpię zimy osobiście, a uwielbiam ją tylko dla moich husky. Matrix zdecydowanie woli łagodniejsze klimaty, teraz jak się ociepliło tylko szaleje po ogrodzie i do domu trzeba go prosić, żeby wszedł. Quote
Gocha Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Witam wszystkich, oj szkoda, że ja nie mam komuterka w domu, też bym poplotkowała nocną porą... :( Matrix, moj najmłodszy borzojek, uwielbia zimę, szaleje po śniegu , czasami nawt się w nim kładzie, a Fatima raczej jest ciepłolubna jak mróz na dworze to ucieka do domu.... Matrix, a może tak odwiedził byś nas kiedyś ze swoim stadkiem??? tereny do biegania z zaprzęgiem znakomite, proste twarde drogi przez las... Gocha i dwa borzojki :lol: Quote
Rotti Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Matrix Aleś nas "zadowolnił" tymi pięknymi słowy :lol: A szok przezyłam, że z ust Twych takie moga ulatywać :o :lol: :lol: :lol: Prosimy o więcej. Dawać tu wiosnę !!! ;) Na żadną zime się nie zgadzam, chciaż Borys to skoki nieziemskie w odagrnietym śniegu uskuteczniał :lol: On potrafi w skoku z czterech w górę zrobić obrót o 360 stopni :o :lol: :lol: :lol: Quote
charciara Posted February 6, 2004 Author Posted February 6, 2004 Rotti - to, co Borys wyprawia ja nazywam "tańcem indiańskim". Mój Edek jest w tym mistrzem. Ja z poezji raczej kiepska jestem, ale dodam coś bardziej "in my style" i zupełnie nie na temat: "Od pradziadów, w całym świecie, kogo kolka w brzuchu gniecie, każdy co dzień pierdzi chętnie - cicho, smętnie lub namiętnie. Czy filozof, czy matołek - każdy zdrowo rąbie w stołek. A dziewczęta w wielu kwiecie pierdzą cienko jak na flecie. Zaś w poważnym wieku damy wypierdują całe gamy ..." :lol: :lol: :lol: Quote
Rotti Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 charciara Nie bąź taka upierdliwa ;) :lol: :lol: :lol: Taniec indiański ? Muszę to kiedys zobaczyć :lol: W każdym razie mnie się to strasznie podoba :lol: Quote
whippetka Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Ale was na poezje wzięło :lol: U mnie dziś na termometrze jeśli dobrze patrze 11C, sonko wysoko świeci, w ogrósku jakiś czerowny kwiatek mi się budzi (nie mam pojęcia co to 8) ) Zuza zrzuca "skóre", charty się kapiął... nie ma już żadnych wątpliwości.. WIOSNA nadeszła :lol: (chyba :wink: ) Quote
Tilia Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 hehe u mnie na termometrze 19,3 ;) chciałabym... optymista z niego :D dostałam takie (wiem, że stare, ale co tam): Jak sie nazywa katar z dwóch dziurek naraz? >> >- Bismarck. >> > >> >Jak mial na imie Wojski? >> >- Natenczas. >> > >> >Co to jest: Biale, i jak spadnie na glowe to boli? >> >- Sufit >> > >> >Jak sie nazywa rosól z wielu kur? >> >- Rosól skurwielu! >> > >> >Jaka jest najwieksza anomalia fizjologiczno-polityczna? >> >- Czlonek z ramienia wysuniety na czolo. >> > >> >Z kim wchodzi kotek na plotek? >> >- Z mruga... >> > >> >Czym sie rózni wegiel kamienny od kamienia wegielnego..? >> >- Tym samym co picie w szczawnicy od szczania w piwnicy >> > >> >Wiecie dlaczego facet ma dwa jaja ? >> >- Bo z trzeciego wyklul sie ptaszek. >> > >> >Co to jest apatia? >> >- Stosunek do stosunku po stosunku! przepraszam za wulgaryzmy :oops: Quote
Gocha Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Ale was na poezje wzięło :lol: przecież wiosna idzie, to jakos lżej na duszy sie robi.. :lol: Moje też tańce indjańskie odczyniają... Gocha i dwa borzojki 0X Quote
Gocha Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Dobra to ja też mam co nieco Dzieci bawia sie na religii w rysowanie aniolkow. Jasio rysuje aniola z ogromnym nosem, wielkimi uszami i osmioma parami skrzydel. - To tak wyglada aniolek? - pyta ksiadz. - A widzial ksiadz innego? - Jakie sa polskie drogi do kapitalizmu? - Drogi wegiel, drogi gaz, drogi prad... - Co to jest tapczan? - Jest to przyrzad do pokojowego wykorzystania energii jadrowej. Gocha i dwa borzojki Quote
Rotti Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 :roflt: A wiecie, że jesteście na chartach ? :lol: :lol: :lol: Gocha A wracając do nocnych plotek. To jak myslisz, po co skombinowałam sobie kompa ? ;) :lol: Quote
Gocha Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Rotti, jak to po co, przecież chyba nie poto żeby nie spać w nocy, :lol: :lol: :lol: dobra dzisiaj postaram się wieczorem zalogować ze służbowego kompa mojego Marcina, on niech idzie spać , a my poplotkujemy.. :P :P :P Gocha i dwa borzojki Quote
whippetka Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 dobre :lol: Ale wiosna juz pełną parą, właśnie gadam z moją Mamą na gg: "Już siedzisz gamoniu przed komputerem"..."Kwiatki wiosenne ci w głowie kwitna". Nie ma to jak moja Mama... ale dogomanii obie nie moge odpuścić 8) Quote
Tilia Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Rotti , że niby nie na temat?? :o jak to- przecież w każdym moim poście są charty :P nie widzisz? 8) Quote
matrix..... Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Gocha! Dzięki za zaproszenie, pewnie kiedyś Was odwiedzę, bo to przecież w miarę blisko ale raczej nie z całym zaprzęgiem, bo sanie nie zmieszczą się w samochodzie. Pozostaje więc bieganie po najbliższej okolicy ale z Matrixem chętnie wybrałbym się, żeby pobiegał sobie w towarzystwie chartów. Mati jest bardzo towarzyski, mam nadzieję, że Twoje borzoje również. Roti jak cały dzień nad cyferkami siedzę, to potem czasem tak u mnie bywa :wink: Quote
Rotti Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Gocha To czekamy na Ciebie wieczorkiem :lol: Tilia No fakt, widzę charty :lol: Zapodawaj dalej :lol: :lol: :lol: matrix Nie siedzisz cały dzień przed cyferkami tylko w dogomanii :wink: :lol: whip To mam też tu looka ? :lol: Quote
Gocha Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 ale z Matrixem chętnie wybrałbym się, żeby pobiegał sobie w towarzystwie chartów. Mati jest bardzo towarzyski, mam nadzieję, że Twoje borzoje również. :wink: Spoko, Rhaswan na początku może trochę powerczeć, ale szybko sie przyzwyczaja i później to tylko szaleństwa mu w głowie... P.S. Matrix my też czasami przyjeżdżamy do Cieszyna, bo tam mieszkają nasi znajomi... Gocha i dwa borzojki Quote
Gocha Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 GochaTo czekamy na Ciebie wieczorkiem :lol: :lol: Ok, tak o 22.00 czy później ??? Gocha i dwa borzojki Quote
whippetka Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 Mam tu nie looka, dogomania tajna 8) Jak tak już o wiosennych spotkaniach zagaldaliście... kto się wybiera w słoneczne kwietniowe dni do Warszawy na międzynarodową? :lol: Quote
Gocha Posted February 6, 2004 Posted February 6, 2004 ... kto się wybiera w słoneczne kwietniowe dni do Warszawy na międzynarodową? :lol: Chyba my pojedziemy z Rhaswanem, Gocha i dwa borzojki Quote
Recommended Posts