whippetka Posted April 12, 2004 Posted April 12, 2004 oj pikne kolaki :lol: . Dziękuje za życzenia i w drugą stronę tego samego życzę! :lol: Quote
Aleksandra Posted April 12, 2004 Posted April 12, 2004 Piękne kolaki! Na życzenia już za późno, ale mam nadzieję, ze miło spędziliście święta! :D Akk4psy - bagi już wszystko napisała, Pasja ma starszne krzywulce :-? badania krwi ma nienajgorsze, dzięki bagi, bo gdyby została u CHODOWCY to nie wiem, czy by wyżyła... :evil: No i łapy ciągle ją bolą, o szaleństwach ze innymi psami nei ma mowy... Ja nie mam nic przeciwko BARFowi, ale mięso musi być ze sprawdzonego źródła, nie ochłapy, no i nie dla takich maluchów... Quote
Arika_Dominika Posted April 12, 2004 Posted April 12, 2004 No i łapy ciągle ją bolą, o szaleństwach ze innymi psami nei ma mowy... Naprawde??? Jejcia :( POwiedz cos wiecej o tym :-? :( ___________ Dominisia i moja charcica polska Ariczka :D gg: 2560415 Quote
Recommended Posts