charciara Posted April 7, 2004 Author Posted April 7, 2004 Charciara to Grzesiek jest z 9-go kwietnia ???? kurde to jak ja... Ciekawe, czy charakterki macie podobne? Quote
wirka Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 Amster Dzięki Charciara To co tym razem sobie skrobnęłaś i gdzie? :D Quote
Gocha Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 CharciaraTo co tym razem sobie skrobnęłaś i gdzie? :D Charciara przesyłaj jakieś zdjęcie bo umrę z ciekawości.. Quote
charciara Posted April 7, 2004 Author Posted April 7, 2004 Trzasnęłam sobie whippecią głowę na lewym ramieniu - wydaje mi się ładna. Zdjęcia nie mam, spróbuję głupim telefonem zrobić, ale pewnie g...o będzie widać. Quote
Tilia Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 Oczywiście przyłączam się do życzeń!! Wszystkiego naj naj naj :) :) :) :) :) A moja Dru też ma dziś urodziny- pierwsze!! :) :lol: :lol: charciara- ja też się zastanawiam nad taką ozdobą, paru moich znajomych ma sporą powierzchnię wytatuowaną i namawiają mnie do złego, namawiają... :lol: Quote
charciara Posted April 7, 2004 Author Posted April 7, 2004 Happy Birthday to Dru !!! Tilia - jak Cię namawiają to się dziargaj. Najlepiej w Zakopcu, tam jest ponad dwa razy taniej niż w Wawie. Ja już kombinuję następny. :D :D :D Quote
charciara Posted April 7, 2004 Author Posted April 7, 2004 Zobaczcie jaki zarąbisty wzorek: Mało się nie posikałam ze śmiechu. Quote
wirka Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 Ja już kombinuję następny. :D :D :D Niedługo Ci ciała zabraknie... :lol: Quote
charciara Posted April 7, 2004 Author Posted April 7, 2004 Czy to tatuaż Grześka? :lol: Nie Wirka, Grzesiek jest anty-tattoo. A ja mam jeszcze trochę wolnego miejsca :D Quote
Arika_Dominika Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 whippetka, Rotti, Gocha itd..... Życzę wam wszystkiego naj naj naj z okazji urodzin, imienin, ślubu i...... :lol: To dla was : :new-bday: :BIG: :beerchug: matrix.... Jeśli do ogrodu w piżamie, to warto raz spróbować i do pracy :D charciara Bardzo ładny.. :lol: i śmieszny tatuaż, jeśli masz jeszcze miejsca, to moze jeszcze tatuaż z nowym greykiem (Stafan - tak?) wirka Gratuluję ślubu!!!!!!!! :D :D :D :P :P Ile lat ma już Siwy??? ___________ Pozdrówka :wink: Dominisia i moja charcica polska Ariczka i moje kotki : 7-letni Bidabliu oraz 1,5-miesięczna Fanta :kociak: gg: 2560415 Quote
Tilia Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 o ranyyyy ale mamy burzę!!!!!!! ciemno, głośno , a momentami jasno zupełnie :o no no czyżby wiosna? takie "wejście smoka" ma 8) Quote
Arika_Dominika Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 Tilia Serio, raaanyyyy :-? Skad ta burza??? U nas nadal słońce, cieplutko, drzewa i krzewy kwitną :) ___________ Pozdrówka :wink: Dominisia i moja charcica polska Ariczka i moje kotki : 7-letni Bidabliu oraz 1,5-miesięczna Fanta :kociak: gg: 2560415 Quote
Tilia Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 Arika_ u nas też rano słoneczko świeciło, było cieplutko i duszno, a teraz- niebo jest brązowe, grzmi, błyska, pada :o Quote
amster Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 charciara widać nie jest taki anty, skoro się co rusz tatooojesz. mój mi powiedział kategorycznie NIE. i nie ma dyskusji. Quote
charciara Posted April 7, 2004 Author Posted April 7, 2004 charciarawidać nie jest taki anty, skoro się co rusz tatooojesz. mój mi powiedział kategorycznie NIE. i nie ma dyskusji. Właśnie jest anty, ale jest na to bardzo prosty sposób. Zawsze stawiam go przed faktem dokonanym :D . A potrafię tak zakręcić i namieszać, że po dwóch dniach stwierdza: "wiesz, to nawet ładne" :D :D :D Quote
SAGITTARIUS Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 No nie wytrzymam!jak tyle tu o tatuazu(dokonywanym z reguly WIOSNA),to muuuusze sie i ja wypowiedziec.Sama jestem przeciwniczka tego typu zdobienia grzesznego ciala,ale moja beztroska I BARDZO zakrecona w swoim czasie cora,podziargala sie rozniscie tu i tam w quasi celtyckie wzorki.Przerazona i zniesmaczona jak na rodzica przystalo,wyglaszalam co i rusz plomienne negacje,az wreszcie dziecko chcac mi widac dziob zamknac a i podlizac sie sprytnie,wydziargalo se wilczarza(leb).Pokazalo mi toto nie bez satysfakcji wywolujac u mnie stan zapowietrzenia...resztka glosu wydobylam z siebie:"Tez mi wilczarz!jak od konkurencji!". Bo i paskudna ta glowa byla...jakis dyletant ja robil... Zlosliwie sie usmiechajac czekam,az moje dziecko poprawi jakos ten exterrier...na razie brak kasy.Ale moze jeszcze w tym zyciu sie doczekam. Quote
charciara Posted April 7, 2004 Author Posted April 7, 2004 Buhahahaha !!! A może ona nie chciała się podlizać, tylko na złość Ci zrobić i tę konkurencję celowo wydziargała ? Quote
SAGITTARIUS Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 charciara : O tym w rodzicielskim zacietrzewieniu nie pomyslalam...zreszta,bylam przekonana,ze mnie-badz co badz Matce Polce,dziecie AZ TAK nie podskoczy...no to posialas we mnie ziarno niepokoju... ale z latami na szczescie wspomnienia bledna i mozna sie z wieloma zaszlosciami pogodzic,a nawet zrozumiec. Nawet mozna sobie przypomniec,ze tez sie bylo dziecieciem-cieleciem-buntowszczykiem. Quote
Arika_Dominika Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 Tilia Ta pogoda dziwna bywa... :-? , najpierw słońce i ciepło, potem burza???!! :o ___________ Pozdrówka :wink: Dominisia i moja charcica polska Ariczka i moje kotki : 7-letni Bidabliu oraz 1,5-miesięczna Fanta :kociak: gg: 2560415 Quote
amster Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 nie powiem, ja bym se tam coś chętnie zmalował tu i ówdzie. ale co kiedy mi się nie spodoba. cos na zasadzie nie takiego eksterieru... przecie nie zedre se skóry. dlatego nadal pozostaje to tylko w sferze marzeń :) Quote
charciara Posted April 8, 2004 Author Posted April 8, 2004 Amster - nie rozumiem. Przecież na pewno masz jakąś koncepcję, jak wybierzesz dobre studio niczego nie spaprzą - to co ma Ci się nie spodobać? Quote
Recommended Posts