Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleksandra

Do pracy to bym Siwuta wziąć nie mogła, narobiłby zadymy i szefowie wpadli by w szął.. jak pracuję to mam to robić w 300% wydajności, ale jak zostaję po godzinach, a mój Damian jedzie tylko po Siwuta iwraca do pracy po mnie to wówczas szefowie wykazują zainteresowanie rasą, zresztą byli u mnie na stronie i bardzo im się Siwut podobał no i straaasznie chcieliby go zoabczyć w akcji :lol:

Amster

Oni o chartach czasem mnie zagadają, bo sami mają w firmie 3 owczarki niem. długowłose, które namiętnie rozmnażają i sprzedają, ale gdybym kiedyś miała sie zwolnić ze względu na psa, albo miałby mi zająć jakąś część firmowego czasu pracy to... - nie daj Boże!

PS. A moje pryncypały wyjechały dziś od stolicy i bym nawet mogła sobie tak podogmaniakowac cały dzień, ale roboty mam jak na dwa dni i nic z tego... :evil:

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Felek po zdjęciu opatrunku cudownie ozdrowiał i przeszła mu depresja.

Co za stworzenie :D , łapa go nie bolała, a śmigał na trzech, bo opatrunek mu przeszkadzał :D .

Wesoły się zrobił natychmiast, może jednak uda nam się wystąpić w Katowicach.

Posted

jakby to kogoś jeszcze interesowało to wczoraj widziałem bociany. Najpierw trzy lecące, a potem dwa na gnieździe. kiedy je widziałem jeszcze nie padał śnieg. później jednak musiały im miny trochę zrzednąć.

Posted

U mnie bocianów jeszce nie ma :( A sniegu pełno :( Może to dlatego, że w tym roku nie topiłam Marzanny :-?

Gocha, mówi ci cos mój profil pod nickiem a konkretnie "skąd"

Posted

Wreszcie dotarłam do domu.

Wczoraj, kiedy wyjeżdżałam z Zakopca, było ok. pół metra śniegu.

Dwa dni wcześniej jednak widziałam łąkę usłaną krokusikami, wyrosły dosłownie przez noc.

Posted

To u mnie chyba wiosna najwcześniej zawitała. Krokusy są od dawna, cebulice tak pięknie kwitną, że miejscami jest niebiesko, forsycja lada dzień będzie kwitnąć, a wszędzie piękna zielona mgiełka :)

Posted

Witam po dość długiej przerwie nie odzywania się :lol: . (cały czas was za to obserwowałam 8) ).

U mnie krokusów jeszce nie widziałam.. może słabo się rozglądam :wink: .

Posted
Carragan,

u was śnieg? :o Ja już nie pamietam jak wygląda snieg, wymazałam z pamięci :wink: .

Muppeta jescze nie mam, odbieram 8 kwietnia :)

taaa u nas snieg :lol: :lol: :lol:

a ile mupet wtedy bedzie mial ?

Posted

Ludzie, u nas w Chojnicach wiosna sie popisuje!!!!! :D

Słońce, +10 stopni (jednak teraz ok.5), cieplutko, zero błota i jest suuuper :lol: :D Aricia dzisiaj też się popisała i myśle, że zakochała się po uszy w tej zieleni i brązu ogrodu oraz kwitnących pączkach od różnych kwiatków :) Biegała jak szalona za patykami, piłką i za wiatrem :)

Jednak niektóre dni są pochmurne i zimne :-?

Pozdrówka :D

Dominisia & Ariczka & Bidabliu & Fanta

• 2 weeks later...
Posted
A do nas nareszcie zawitała WIOSNA, co prawda noce są jeszcze chłodne, ale się zazieleniło i na ogródkach kwitną krzewy.

ojć :) U nas to jest gorąco, słońce świeci jak oszalałe, kwitną drzewa i krzewy, słychac szczekanie szczęśliwych psów w powietrzy i lekkie bzyczenie much (moze i też pszczół) :D Mam nadzieje, ze taka pogoda utrzyma się do lata, ale to raczej NIEMOŻLIWE :-?

Pozdrówka :wink:

Dominisia i moja charcica polska Ariczka i

moje kotki : 7-letni Bidabliu oraz 1,5-miesięczna Fanta :kociak:

gg: 2560415

Posted

wierzajcie mi, że chciałbym coś miłego napisać w tym temacie. ale jak, kiedy za oknem deszcz leje, wszędzie błocko sie robi, nawet muchy nie chcą latać, coby nie pomoczyć skrzydełek. i co z tego, że bociany, forsycje i inne takie, kiedy ogólnie jest zimno, brudno i nieprzyjemnie dookoła. nie czuję wiosny i nie czuję się wiosennie. mam tylko nadzieję, że nie potrwa to zbyt długo.

Posted
Dominisiu, gdzie Ty masz tak piękną wiosnę? U nas zimno, deszcz i najgorsze - w prognozie pogody nic przez najblizszy tydzień się nie zmieni :cry:

aaaa, taka piękna wiosna jest w Chojnicach i okolicach :D

Zapraszam do nas :lol: Współczuje wam, ze nie macie takiej pogody :-? :( Ale napewno się pogoda poprawi :)

Posted

MATRIX , no co Ty, przecież Ty też na południu Polski mieszkasz, a tu słońce świeci prawie jak oszalałe...... a może Ty jeszcze w ciemnych okularach chodzisz. :lol: :lol: :lol:

Posted

matrix....

ooo, to masz kłopot :-? :lol:

Bez parasola, w takiej pogodzie!!!!! hihi :)