Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a u nas- piękne słońce, śnieg, świetna pogoda na spacery :)

ja nie lubię jak jest gorąco- bo mi się Szare psują... ale jasno być musi, nie lubię jak jest cały czas noc, brrrrr

• Replies 427
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie tak samo jak u Gochy, bo przecież mieszkamy w tym samym rejonie.

Po raz kolejny zasypało naszą trasę do przejażdżek z husky, a Matrixowi śnieg przysypał patyki, które na spacerach zbiera i bawi się z nimi.

Posted

w Sopocie - cudne słońce - z przerwami (nieduzymi) prawie od tygodnia!

I nawet "stara" trawa jest całkiem zielona - vide: zdjęcie z ub. weekendu:

Feb23022.JPG

Oczywiście wcześniej było bieganie, no i obiektyw nie nadążał

Feb23009.JPG

:) Ewa i Smuga

• 3 weeks later...
Posted

Do nas tez przyszla :angel: U sasiadow nawet wyrosly juz sliczne krokusiki ale Cerry i Fred w czasie zabawy zrobily im niechcacy rzez na skale nocy sw.Bartlomieja :roll:

Posted

Wczoraj wrociłam ze Słowacji i tam w okolicach Nitry, zaczyna robić się wiosennie, śniegu nie ma, trawka pomalutku się budzi do życia.... :lol: :lol: ach, kiedy u nas się zazieleni

Posted

a ja przed chwilą u nas na łąkach motyla widziałam! autentyczny latający niesamowicie cytrynowy :lol: :lol: :lol: wioooosna

i bazie są i przebiśniegi i inne takie :)

Posted

eeee tam, bazie już w lutym były. przebiśniegi juz u nas od tygodni, właściwie już przekwitają. motyle... jakiś wariat czy co? a może to mutant jądrowy jakiś był. bo u nas chociaz ciepło, to nadal buro, szaro, jakoś tak bezpłciowo. jedyne co, to, że narcyzy na łące już mają pąki, więc lada moment zakwitną. a tak poza tym to zima dla mnie nadal trwa.