Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mamy mnóstwo telefonów w sprawie suczek,ja sama miałam 3,Olivin też kilka.Sprawdzamy już domki dla suczek w Łodzi (Temida),w Zgierzu (Fundacja Medor) czekamy na informację w sprawie domków.
Jeszcze raz dziękuję za pomoc przy ogłoszeniach:lol:

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Są nadal w schronisku.Domki,które sprawdzałyśmy w Łodzi i Zgierzu nie wypaliły...będę BARDZO WDZIĘCZNA ZA OGŁOSZENIA!:lol:
Wysłałam PW do Ciebie.

Posted

Mamy kolejne zapytanie o suczki.Domek w Łodzi sprawdzi nam w poniedziałek Temida .BARDZO DZIĘKUJEMY!:lol:.Drugi domek jest w Tychach.Zaraz poszukam kogoś do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej.

Posted

Wizyta w Łodzi wypadła pozytywnie,domek prawdopodobnie w środę zabierze małą do domu.Młoda para,mieszkająca w kamienicy,zadeklarowała,że będzie wychowywać suczkę w sposób jak najbardziej przyjacielski do ludzi i innych zwierząt.Zdają sobie sprawę z tego,że cechy rasy mogą się ujawnić w różnych niespodziewanych sytuacjach.Domek obiecał zdjęcia i relacje z postępów małej.Bardzo się cieszę i dziękuję za wizytę przedadopcyjną Temidzie.:lol:

Posted

To są dziewuszki i ich starsza koleżanka z boksu.Suczki siedzą już w boksach ogólnych.Małe biegały po dziedzińcu i wywąchały puszkę z mięsem.:lol:

Posted

Uprzejmie zawiadamiam, że nasz inspektor sprawdził domek dla suni i wszystko jest w najlepszym porządku . Państwo świadomi posiadania psiaka w typie bulla.

Posted

Jedna z malutkich dziewczynek jedzie do domu jutro rano,państwo przyjeżdżają po nią do schroniska.Na domek ma szansę także 2 suczka,na piątek do schroniska zapowiedzieli się państwo z wizytą.Jeśli dojedzie do adopcji będzie to adopcja prosto ze schroniska,bez pośrednictwa wolontariuszek.

Posted

Jara,bardzo proszę Ci o pomoc w ogłoszeniach dla ostatniej suczki,tej z mniejszym krawacikiem...poszła w piątek do domu,dziś dowiedziałam się,ze wróciła.Państwo mają podobno alergię na sierść psa...ludzie,ludzie to wcześniej nie wiedzieliście...

Posted (edited)

Chyba nie... ta ma bardziej rozległy biały "śliniaczek",to raczej ta druga...prawdę mówiąc one są prawie jednakowe...nie byłam w schronisku w sobotę i niedzielę,mam grypę,teraz doszły oskrzela,nadal choruję,nie wiem dokładnie.Ale do Łodzi poszła chyba właśnie ta,którą wskazujesz na zdjęciu.

Edited by Romka