Romka Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 Mamy mnóstwo telefonów w sprawie suczek,ja sama miałam 3,Olivin też kilka.Sprawdzamy już domki dla suczek w Łodzi (Temida),w Zgierzu (Fundacja Medor) czekamy na informację w sprawie domków. Jeszcze raz dziękuję za pomoc przy ogłoszeniach:lol: Quote
Jara Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Jak wygląda sprawa z maluchami? Są nadal w schronisku, bo nie wiem czy ogłoszenia mają być puszczone w świat? Quote
Romka Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Są nadal w schronisku.Domki,które sprawdzałyśmy w Łodzi i Zgierzu nie wypaliły...będę BARDZO WDZIĘCZNA ZA OGŁOSZENIA!:lol: Wysłałam PW do Ciebie. Quote
Jara Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 W weekend powinny być ogłoszenia dla dziewczyn ;) Quote
Olivin Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 To super, może znajdą się jeszcze w tym roku w swoich domkach... Quote
Romka Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Mamy kolejne zapytanie o suczki.Domek w Łodzi sprawdzi nam w poniedziałek Temida .BARDZO DZIĘKUJEMY!:lol:.Drugi domek jest w Tychach.Zaraz poszukam kogoś do przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej. Quote
Romka Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Poprosiłam magdę222 ze schroniska w Tychach,mam nadzieję,że wyrazi zgodę... Quote
Romka Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Domek w Tychach zrezygnował z adopcji,dziś wizyta przedadopcyjna w Łodzi... Quote
Romka Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Wizyta w Łodzi wypadła pozytywnie,domek prawdopodobnie w środę zabierze małą do domu.Młoda para,mieszkająca w kamienicy,zadeklarowała,że będzie wychowywać suczkę w sposób jak najbardziej przyjacielski do ludzi i innych zwierząt.Zdają sobie sprawę z tego,że cechy rasy mogą się ujawnić w różnych niespodziewanych sytuacjach.Domek obiecał zdjęcia i relacje z postępów małej.Bardzo się cieszę i dziękuję za wizytę przedadopcyjną Temidzie.:lol: Quote
Jara Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Pojawiły się kolejne ogłoszenia dla dziewczyn, więc może druga mała znajdzie dom. Quote
Romka Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Jara,nie wiem jak mam Ci dziękować...to dzięki Twojej akcji ogłoszeniowej poszło to tak szybko...DZIĘKUJĘ CI BARDZO!!!:lol: Quote
Romka Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Jedna z dziewczynek wita się ze szczęściarami Fraszką i Satyrą(obie pojechały do domów tymczasowych).Zdjęcia z końca grudnia: Quote
Romka Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 To są dziewuszki i ich starsza koleżanka z boksu.Suczki siedzą już w boksach ogólnych.Małe biegały po dziedzińcu i wywąchały puszkę z mięsem.:lol: Quote
Romka Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 (edited) Dziewczynki w boksie: Edited January 8, 2013 by Romka Quote
Temida Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Uprzejmie zawiadamiam, że nasz inspektor sprawdził domek dla suni i wszystko jest w najlepszym porządku . Państwo świadomi posiadania psiaka w typie bulla. Quote
Romka Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Bardzo dziękuję raz jeszcze...spodziewamy się Państwa w środę w schronisku... Quote
Romka Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Jedna z malutkich dziewczynek jedzie do domu jutro rano,państwo przyjeżdżają po nią do schroniska.Na domek ma szansę także 2 suczka,na piątek do schroniska zapowiedzieli się państwo z wizytą.Jeśli dojedzie do adopcji będzie to adopcja prosto ze schroniska,bez pośrednictwa wolontariuszek. Quote
Romka Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 Jara,bardzo proszę Ci o pomoc w ogłoszeniach dla ostatniej suczki,tej z mniejszym krawacikiem...poszła w piątek do domu,dziś dowiedziałam się,ze wróciła.Państwo mają podobno alergię na sierść psa...ludzie,ludzie to wcześniej nie wiedzieliście... Quote
Jara Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Kurczaki, ja nie wiedziałam, że psia sierść może uczulać. Będę ogłaszać. Ta ZOSTAŁA? http://img11.imageshack.us/img11/655/dsc01691op.jpg Quote
Romka Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 (edited) Chyba nie... ta ma bardziej rozległy biały "śliniaczek",to raczej ta druga...prawdę mówiąc one są prawie jednakowe...nie byłam w schronisku w sobotę i niedzielę,mam grypę,teraz doszły oskrzela,nadal choruję,nie wiem dokładnie.Ale do Łodzi poszła chyba właśnie ta,którą wskazujesz na zdjęciu. Edited January 15, 2013 by Romka Quote
Jara Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 A możesz zadzwonić do schronu i dowiedzieć się czy ona na pewno tam jest? Quote
Recommended Posts