Reno2001 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Czy na prawde nikt nie widzi jak rozpaczliwie Reks szuka domku :placz: :placz: ?? Quote
constancja Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Cioteczki gdzie jesteście??? :placz: To taki nieproblematyczny i zabawowy pies..... i rozpaczliwie potrzebny mu dom:roll: . Ktoś kto się zdecyduje na adopcje Rexa będzie miał wielka pociechę i kawał psiej wierności na codzień. Quote
KRYSIOWA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 :multi: JESTEM WESOLYM PIESKIEM DLATEGO CHCE BYC NA SAMEJ GORZE! Quote
KRYSIOWA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 :loveu: KOCHAM WSZYSTKICH LUDZI MIMO PRZYKRYCH RZECZY KTORE MI ZROBILI! Quote
Reno2001 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Rex superpies szuka superdomku :diabloti: :diabloti: Quote
KRYSIOWA Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 z tej strony krysiowa! pomozcie mi podjac decyzje. pies calkowicie mnie pokochal - nie ma tez zadnego odzewu od nikogo kto by byl zainteresowany! moj chlopak nie chce 2 psow w mieszkaniu i co ja mam zrobic! boje sie ze dla reksa to bedzie straszne rozstanie i przezycie! moj tata mowi ze trzeba go zawiezc tam skad go wzielam albo do schroniska! naprawde nie wiem co zrobic! Quote
Kasia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Odwiezienie go będzie dla niego tragedią...:shake: Na allegro jest ale trzeba by poogłaszać go jeszcze gdzie indziej, poproście kogoś... Myśle że trzeba zmienić tytuł, bo teraz już jest bezpieczny ale dalej nie ma gdzie sie podziać.... Quote
KRYSIOWA Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 odwiezc go nie odwioze i do schroniska tez nie oddam!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Reno2001 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Krysiowa-jesteś dzielna. Niestety domek nie zawsze znajduje się szybciutko :placz: . Quote
KRYSIOWA Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 :thumbs: :cool2: :bigok: :happy1: :Dog_run: :sweetCyb: :bigcool: :B-fly: :roflt: :Cool!: :klacz: :ylsuper: :bye: :jumpie: :new-bday: :BIG: :drink1: :knajpa: :beerchug: :laola: :cunao: UWAGA CHCIAŁAM WSZYSTKIM OGŁOSIĆ, ŻE REKS MA NOWY DOM - TZN. MOI RODZICE BIORĄ GO DO SIEBIE!!!!! TAK WIĘC CAŁY CZAS BĘDZIE MIAŁ ZE MNĄ KONTAKT , NO I OCZYWIŚCIE WSPANIAŁĄ , KOCHAJĄCĄ RODZINĘ. CHCIAŁAM WSZYSTKIM POWIEDZIEĆ, ŻE MAM NAJLEPSZYCH RODZICÓW NA ŚWIECIE!!!!!!!!!!:multi: Quote
Kasia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Reksiu większe szczęście nie mogło Cię spotkać!!! :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Krysiu to dzięki Tobie Reks żyje i ma cudowny domek!!! :iloveyou: :iloveyou: Quote
KRYSIOWA Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 BARDZO DZIĘKUJE!!!!!!!!!!!! REKS WAS WSZYSTKICH POZDRAWIA!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
Reno2001 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 KRYSIOWA cieszę sie ogromnie :multi: :multi: . A dla Twoich rodziców :calus: :Rose: :Rose: :Rose: . Są na prawdę:cool2: . Kibicowałam Reksowi, ale nawet na najsmielszych marzeniach nie przypuszczałam, że trafi tak świetnie :laola: No to dzis wznosimy:drink1:. Mam tylko nadzieję, że będziesz pisała co tam u Was:mad: ? Ja będę dalej tu zagladała :loveu: !! Jeszcze raz wielkie ukłony dla Twoich rodziców za tak trafną decyzję !!! Quote
KRYSIOWA Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 :eviltong: OCZYWIŚCIE BĘDE PISAĆ CO TAM U NAS SŁYCHAĆ!:multi: PIERWSZA WIADOMOŚĆ TO TO , ŻE OD SOBOTY REKS ZACZYNA CHODZIĆ NA SZKOLENIE : "PIES TOWARZYSZ" :lol: :painting: :siara: :Dog_run: Quote
Reno2001 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Brawo :multi: . Znaczy - koniec laby, czas na naukę :diabloti: ! Quote
KRYSIOWA Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Mam Pytanko, Jak Moge Wlozyc Na Ta Strone Zdjecia Bo Chciałam Pokazac Jak Rex Pieknie Sie Spisuje Na Szkoleniu! Pozdrawiam Krysia! Quote
constancja Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='KRYSIOWA']Mam Pytanko, Jak Moge Wlozyc Na Ta Strone Zdjecia Bo Chciałam Pokazac Jak Rex Pieknie Sie Spisuje Na Szkoleniu! Pozdrawiam Krysia! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Więcej napiszę jak ochłonę z wrażenia...... Ps. Krysiowa, prześlij te fotki na constancja@wp.pl . Ja je chętnie wstawię, a jak będę miała więcej czasu to napiszę Ci instrukcję na priv. No nie.....nie wierzę.... Aaaa! Pędzę donieść na owczarki. Quote
Anashar Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Reksiu ma DOM :loveu: Super :multi: :multi: :multi: Quote
KRYSIOWA Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 WITAM! JUŻ WYSŁAŁAM ZDJĘCIA REKSA DO CONSTANCJI! MAM NADZIEJĘ, ŻE WSZYSCY BĘDZIECIE GO MOGLI PODZIWIAĆ! POZDRAWIAM :loveu: :multi: KRYSIOWA Quote
constancja Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Fotki doszły:lol: .....pozmniejszałam i wstawiam:cool3: A teraz patrzcie i zazdraszczajcie :eviltong: Radosna morda szczęśliwego psa :loveu: . Widać, że wykonywanie komend sprawia mu wielką przyjemność. A jaki wpatrzony w swego nowego Pana:cool3: . I zastanawiam się kto tu jest bardziej szczęśliwy - pies czy Pan:evil_lol: Quote
Anashar Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Sliczna mordzia :loveu: Reksiu juz zawsze bedzie szczesliwy:multi: Quote
NinaR Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 :multi: :multi: :scream_3: :scream_3: :happy1: :happy1: KRYSIA, POWINNYSMY WZNIESC TEN OKRZYK NA CZESC NASZYCH RODZICOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHYBA OBIE AZ TAKIEGO OBROTU SPRAWY SIE NIE SPODZIEWALYSMY :multi: :laugh2_2: MUSIMY CHYBA WYPIC Z TEJ OKAZJI ;) :knajpa: HIP, HIP HUUUUUUUUUUUURAAAAAAAAAAAAA :laola: REKSIO TAK WLASNIE TERAZ BEDZIE SOBIE BIEGAL I BEDZIE MIAL TOWARZYSTWO, GUCIO, ALMA I KOREK, WOW :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Quote
constancja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 NinaR, Zmień temat proszę. Mod przeniesie wątek do działu "Już w domu". Cudownych macie rodziców dziewczyny :loveu: , dobrych i wrażliwych. Pozdrówcie ich od nas i piszcie czasami co u Rexa słychac i oczywiście fotki. Quote
Recommended Posts