ania91sc Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Hehe :D To ładne atrakcje dziś mieliście :D :D :D A gdzie Ty te dziki spotkałaś? :) Omega pewnie by braciszków obroniła :evil_lol: Quote
ewes Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 no... dziki... to tam gdzie się z torów schodzi najczęściej.. tam jest taki dom, o ile można to domem nazwać i owczarek na łańcuchu i gęsi :cool3:... pewnie wiecie gdzie :eviltong: jeśli Omega ma takie 'parcie' na dziki jak Alfa to na pewno by obroniła :lol: Quote
soboz4 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 A ja się boję dzików bardzo, dobrze że mnie to nie spotkało! Za to widziałam Pazurka, Kajtusia i Omegę wraz z dodatkiem w postaci Agaty i Pawła! Quote
Romina_74 Posted January 31, 2013 Author Posted January 31, 2013 [quote name='ewes']a jak to się stało, że zgubiliście Omegę? :cool3: a raczej Pawła... bo Omega była z Wami :eviltong:[/QUOTE] Szliśmy sobie torami, a za nami w pewnym momencie pojawił się gość z owczarkiem niemieckim. Pies piszczał i poszczekiwał na nas bez przerwy. Więc jak doszliśmy już prawie do drogi, w miejsce, gdzie Cię dziki odnalazły :) to zeszliśmy z torów na bok czekając aż goś nas wyminie. Ten zaś się zatrzymał i czaił w krzakach. Ruszyliśmy zatem dalej. Facet postał chwilę w krzakach a potem gdzieś wsiąkł. Stwierdziliśmy, że jakiś podejrzany i może przylazł psa przywiązać gdzieś do drzewa. Więc Paweł się po jakimś czasie wrócił zostawiając mnie z CZIPSAMI :) Postaliśmy sobie, pokarmiliśmy się parówkami, a jak parówy sie skończyły to Omega nas zaciągneła w miejsce, gdzie poszedł Paweł ... A ten dzwoni, gdzie my bo on już przy drodze :) Chciał żebym mu Omegę dała do telefonu, co by jej wytłumaczył którędy droga :) i dodał, że zaraz będziemy mijać Ciebie z Alfą :) No to lekko zwątpiłam - nie dość, że CZIPSY, Omega ciągnie jak nigdy, to jeszcze mijanka z Sister nas czeka ... dramaturgia ;) Ale nic to naprzeciw stada 20 dzików :) O tyle się nam poszczęściło, bo to na minuty można liczyć :) Quote
soboz4 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Ale przygody, toż my możemy filmy kręcić! Quote
MagdaB Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Ciekawe czy Omega dogadałaby się z Pawełem przez telefon :) Quote
Romina_74 Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Dzisiaj Magda napisała mi smsa, że Pazurek prawdopodobnie został adoptowany. Na stronie schroniska również go nie ma ... Myślicie, że telefonicznie w Biurze jutro coś uda mi się ustalić? Quote
Romina_74 Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Pani Ania potwierdziła mi przed chwilką adopcję Pazurka. Adoptowali go Państwo, którym umarł ze starości owczarek. Pazurka wypatrzyli na ogłoszeniu :) Dzięki ewesko! W czawrtek udam się do biura z prośbą o namiary na Państwa - życzcie mi powodzenia w misji ;) Quote
ania91sc Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Więc trzymam kciuki za misję i Pazurka oczywiście :) Quote
choba Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 też trzymam kciuki :) przede wszystkim za szczęście Pazurka ;) Quote
madzia.uje93 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 To szczęścia Pazurku! I czekamy na wieści! Quote
Romina_74 Posted March 4, 2013 Author Posted March 4, 2013 Zgodnie z prośbą Biura, zadzwoniłam na podany numer Rodziny adoptującej Pazura nie wcześniej niż miesiąc po adopcji. Pazurek mieszka na Bytkowie - na głównej ulicy Bytkowskiej ;) Podobno uzębienie Pazurka było w opłakanym stanie ... Zęby zostały wyczyszczone, a jeden nawet wyrwany. I tak Pazurek został Mordkiem :) Pani mówi, że jest świetny, tyle tylko, że gdy wychodzą do pracy i Mordek zostaje sam - wstępuje w niego diabeł :) Sciąga wszystko, co może :) Ponieważ w tą sobotę Państwo wybierają się na imieniny, umówiłam się, że zadzwonię w przyszłym tygodniu, aby umówić się na wizytę w kolejną sobotę. Państwo nie mieli nic przeciwko i zapraszają. Zatem kolejne wieści pewnie dopiero po 15 marca ... Quote
Recommended Posts