ewes Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 że tak sobie zacytuję regulamin :evil_lol: 7. PODPISY a) Maksymalne 500x100 pikseli (w skład podpisu wchodzą banery wraz z tekstem) b) Zakazane są podpisy ruchome/animowane * c) Podpis, jako część składowa postu podlega regulaminowi. Z jednym wyjątkiem: w podpisie mogą znajdować się treści, linki, które normalnie uznane zostałyby za reklamę. Nie wolno jednak reklamować serwisów, których adresy zostały zablokowane przez administratorów. Wygląd podpisu musi jednak w tym przypadku wciąż odpowiadać powyższym ustaleniom. hmmmmmm... z tego wg mnie wynika, że sygnatura musi się mieścić w przedziale "pikselowym" ale o ilości nic nie ma... chyba :roll: --------- a Pazurek jest mega fajnym psiakiem :loveu: troszkę Libra go postraszyła (MagdaB Ojcik zgłosi się w tej sprawie do Ciebie w sobotę.... wolę to napisać bo potem ona znowu zapomni :evil_lol:) ... ale ogólnie był grzeczny... i chociaż spacerek był króciutki to dla niego i tak był chyba dłuugi bo musiałam go do schronu przynieść bo mu w łapki było zimno ;).... Quote
Istar19 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 o ilości nic nie ma...ale w momencie gdy wstawiasz trzeci obrazek i dajesz "zapisz"; wyświetla się komunikat : Zamieszczono 3 obrazków w swojej wiadomości. Jesteś ograniczony do korzystania z 2 obrazków więc proszę wróć, zmniejsz ich liczbę, a następnie kontynuuj sprawdzone kilkakrotnie^^ Quote
ewes Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Istar19']o ilości nic nie ma...ale w momencie gdy wstawiasz trzeci obrazek i dajesz "zapisz"; wyświetla się komunikat : Zamieszczono 3 obrazków w swojej wiadomości. Jesteś ograniczony do korzystania z 2 obrazków więc proszę wróć, zmniejsz ich liczbę, a następnie kontynuuj sprawdzone kilkakrotnie^^ aaa.. takie buty :diabloti: dzięki za uświadomienie ;) bo nie próbowałam nawet nigdy :lol: Quote
Romina_74 Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 bardzo dziękuję ewesko za spacerek Pazuchowy :) no on taki delikatny jest ... Quote
ewes Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 A dlaczego właściwie Pazurek? :lol: jeśli gdzieś było wyjaśnienie to przepraszam :roll:... Quote
Romina_74 Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='ewes']A dlaczego właściwie Pazurek? :lol: jeśli gdzieś było wyjaśnienie to przepraszam :roll:...[/QUOTE] o to już trzeba by było zapytać Panią Anię :) ja nie ośmieliłam się zmieniać ... ;) również próbowałam dociec powodów - z marnym skutkiem :) Quote
ewes Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Romina_74']o to już trzeba by było zapytać Panią Anię :) ja nie ośmieliłam się zmieniać ... ;) również próbowałam dociec powodów - z marnym skutkiem :)[/QUOTE] to on już takie imię posiadał, czy w schronisku pracownicy mu takie nadali? :p hmmm... no nic znowu tajemnice :eviltong: Quote
Romina_74 Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='ewes']to on już takie imię posiadał, czy w schronisku pracownicy mu takie nadali? :p hmmm... no nic znowu tajemnice :eviltong:[/QUOTE] ewesko zabij mnie - nie wiem! przyszedł do schronu razem z bratem - Kajtkiem. zatem sądziłyśmy z Dorotą, która wyprowadza Kajtka, że to były ich imiona z domu. ostatnio jednak Dorota coś mówiła, że to tylko Pani Ania tak nadała Kajtkowi, to może Pazurkowi też ona ... nie wiem, a szczególnie nie dopytywałam, bo dostałam go w okresie "much w nosie" :) Quote
ewes Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 hihi.. no w takim okresie to lepiej trzymać się z daleka :diabloti: Quote
MagdaB Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='ewes']MagdaB Ojcik zgłosi się w tej sprawie do Ciebie w sobotę.... wolę to napisać bo potem ona znowu zapomni :evil_lol:) Dobrze, czekam. W sobote pierwszy raz biorę Flawie na spacer, ale pewnie gdzieś mnie znajdziecie :). Quote
Romina_74 Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 :( smarkam i kicham i w ogóle gleba zatem jutro znowu nie będzie mnie w schronie :( jeszcze raz bardzo proszę o spacerek dla Pazucha - króciutki taki, żeby tylko na chwil parę choć wyprostować kostki ... Quote
ewes Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Fajny chłopak z Pazurka, więc jeśli nikt inny go nie weźmie to na króciutki spacerek mogę go zabrać ;) Romina kuruj się :) Pazurek będzie czekał w czwartek... albo lepiej niech już go nie będzie :) Quote
Romina_74 Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 ewesko jesteś niezastąpiona!!! :) pięknie dziekuję!!! :):):) mam dług wdzięczności u Ciebie!!! Quote
ania91sc Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Tutaj jedno zdjęcie Pazurka z dzisiaj: Quote
Romina_74 Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 [quote name='ania91sc']Tutaj jedno zdjęcie Pazurka z dzisiaj: Dziękuję Aniu :) Jakoś tak rzewnie spogląda ... Chyba przez Kajtusia ... Jakoś tak mam wrażenie, że był troszkę smutny. W dodatku się chyba kiepsko czuł ... Quote
soboz4 Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Poleciłam Kajtusia albo Pazurka samotnemu Panu z kotem, niestety chce tylko 1 pieska, ma sie zdecydować po Nowym Roku... Chciał zabrać Kajtusia z dt, ale wczoraj został adoptowany... Quote
Romina_74 Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 soboz4 napisał(a):Poleciłam Kajtusia albo Pazurka samotnemu Panu z kotem, niestety chce tylko 1 pieska, ma sie zdecydować po Nowym Roku... Chciał zabrać Kajtusia z dt, ale wczoraj został adoptowany... Kajtuś z dt adoptowany? Świetnie!!! No i szansa dla kolejnego boroczka! Dzięki soboz4 :) Quote
Romina_74 Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Dzisiaj Pazurek, podobnie jak w sobotę, powędrował na spacerek na jednej smyczy ze swoim bratem Kajtusiem - oto wątek Kajtusia: http://www.dogomania.pl/forum/threads/237808-Kajtuś-po-śmierci-właściciela-szuka-domu-dla-siebie-i-brata?p=20189522#post20189522 Towarzyszyli chłopaki Omedze i Flawii :) Wypadają z boksu jak strzały, ale z biegiem czasu się uspokajają i spokojnie chodzą na smyczy. Niestety nie mam zbyt dużej wprawy w jednoczesnym prowadzeniu na smyczy dwóch psiaków, więc plączą mi się niemiłosiernie ;) Widać, że się znają, ustępują sobie wzajemnie - nawet w czasie dokarmiania smaczkami. Dopiero w towarzystwie Kajtusia widać, że Pazurek jest tym smutniejszym braciszkiem :( Jest o wiele chudszy od Kajtka, który w ostatnim czasie dosyć przybrał na wadze. Jest poważniejszy, bardziej zamyślony, rzadziej okazuje radość. Gdyby jednak ktoś zapytał mnie, który z psiaków jest sympatyczniejszy i milszy - nie potrdafiłabym powiedzieć. Oba psiaki są bardzo przyjzne, ufne, grzeczne i lubią kontakt z człowiekiem. Po spacerku dojechała Dorota - stała opiekunka Kajtusia. Na jej widok bardzo się ucieszył. Radość, radość, radość :) Pazurek natomiast jest bardziej powściągliwy, poważny, zrównoważony. Po zakończonym spacerku wie, że czas wracać do boksu i sam grzecznie do niego wskakuje. Taki pogodzony z losem pies ... :( Oby mógł pogodzić się również z innym, lepszym życiem, w którym zamiast do boksu będzie wracał ze spaceru do ciepłego domu, w którym będzie mógł zostać z kochanym człowiekiem... Marzenia ... Ale do spełnienia :) Quote
MagdaB Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Chlopaki napewno znajda domki dla siebie :) Quote
Romina_74 Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Dzisiaj niestety nie było mnie wschronisku :( Mam nadzieję, że Pani Ania zatroszczyła się o Pazurka i powierzyła go w spacerkowych celach jakiejś dobrej cioteczce lu wujkowi ;) W sobotę 29.12. powędrowaliśmy z Pazurkiem i jego braciszkiem Kajtkiem w towarzystwie koleżanek Flawii i Omegi na słoneczny spacer borkowy :) Pazurek szalał zadowolony. Wybiegał się setnie. Jest bardzo grzecznym pieskiem, przybiega na komendę, dogląda swojego stadka, jest delikatny, miły. Kochany psiak. I w dodatku taki śliczny. Dlaczego nie ma jeszcze domku? Poniżej kilka fotek Pazurka z sobotniego spacerku :) Quote
Romina_74 Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 QUIZ: wytęż wzrok i znajdź Pazurka ;) Quote
MagdaB Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Na tej oto górce poległam, Flawia nie chciała mi pomóc wejść do góry :lookarou::lookarou:. A Pazurka chyba widze :). Quote
Romina_74 Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 MagdaB napisał(a):Na tej oto górce poległam, Flawia nie chciała mi pomóc wejść do góry :lookarou::lookarou:. A Pazurka chyba widze :). nie mówiąc już o Pawle :cool3: Quote
ewes Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 To tylko Agata była tak dzielna i dała radę? :p Quote
Recommended Posts