Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zobaczę czy jej przejdzie.Rano mąż mówił , że była kupa, ale bez krwi.Ta krew to może z wysiłku od tych kup.Luka zdaniem wet właśnie tak miała i dostała na powstrzymanie kupy, nie robiła potem dwa dni.Później już było dobrze.Do jutro chyba jej nic nie będzie, bo ogólnie zachowuje się normalnie, a rzyga samą śliną.
Straszna z niej zazdrośnica

Posted

Chyba jutro pójdziemy.Dostała już dwa prochy i nie ma poprawy.Tzn jak nas nie było to nie zrobiła.Ale na dworze już była sraka, a niedługo potem w domu, bez krwi.Powinna mieć głodówkę, ale nie jestem w stanie jej nie dać choć trochę :(.

Wilczy a z jakich nerwów?

Posted

[quote name='WATACHA']

Wilczy a z jakich nerwów?[/QUOTE]

No jak to przecież ma stresującą pańcie.:evil_lol:

A tak serio to może jej ugotuj trochę ryżu z kurczaczkiem (indyczkiem ).

Posted

Psy u mnie jedzą tylko gotowane z tym, że wołowinkę z ryżem.Wołowina jest ok, bo pytałam wet jak Luka miała srakę.Najlepiej jakby z raz nie dostała wcale.

No w sumie tak, bo ja ciągle drę ryja i można się zestresować ;).Tylko niestety boją się najmniej winni.
Serio to ona robi kupę i spitala mimo, że ja nie krzyczę, ale zaraz przychodzi i siada koło mnie.
Położyłam jej podkład i niech robi.

Posted

[quote name='WATACHA']Chyba jutro pójdziemy.Dostała już dwa prochy i nie ma poprawy.Tzn jak nas nie było to nie zrobiła.Ale na dworze już była sraka, a niedługo potem w domu, bez krwi.Powinna mieć głodówkę, ale nie jestem w stanie jej nie dać choć trochę :(.[/QUOTE]

dwa prochy to za mało,to się daje do 3 dni

[quote name='WATACHA']Wilczy a z jakich nerwów?[/QUOTE]

że na dzieci jej nie pozwalasz

Posted

A może ją przestawić na suche ? Chyba są karmy zwalczające zaburzenia jelitowe... Zakładamy, że robali nie ma ? Bo takie uporczywe biegunki ze śladami krwi świadczyc także mogą o zarobaczeniu.

Posted

[quote name='farmerka63']A może ją przestawić na suche ? Chyba są karmy zwalczające zaburzenia jelitowe... Zakładamy, że robali nie ma ? Bo takie uporczywe biegunki ze śladami krwi świadczyc także mogą o zarobaczeniu.[/QUOTE]
hahaha.... Watacha witaj w klubie, co tu zrobić ;)

Posted

No właśnie. Ja się dowiedziałam w poniedziałek u weta, że sraczki Zibiego mogą być alergiczne. Nie może już kurczaczka ani wołowinki, ani... A co będę pisać - mniej może niż nie może. :sad:

Posted

[quote name='wilczy zew']dwa prochy to za mało,to się daje do 3 dni

Tak ja wiem, ale moim np przechodziło po pierwszym.

że na dzieci jej nie pozwalasz

Aaaaaaaaaaaa o tym nie pomyslałam

Posted

[quote name='farmerka63']A może ją przestawić na suche ? Chyba są karmy zwalczające zaburzenia jelitowe... Zakładamy, że robali nie ma ? Bo takie uporczywe biegunki ze śladami krwi świadczyc także mogą o zarobaczeniu.[/QUOTE]
Wet powiedziała, że to nie robale.W kupie też nic nie było.
Nie jestem zwolennikiem suchej karmy :roll:
[quote name='zerduszko']hahaha.... Watacha witaj w klubie, co tu zrobić ;)[/QUOTE]

U mnie to jeszcze nie ten etap :eviltong:
[quote name='malawaszka']weźcie... te sraczki kiedyś nas wykończą :mdleje:[/QUOTE]

Co się łamiesz?Dziś nie było jeszcze kupy, więc pewnie będzie dobrze, wiec darowaliśmy sobie wet.
[quote name='ulana']No właśnie. Ja się dowiedziałam w poniedziałek u weta, że sraczki Zibiego mogą być alergiczne. Nie może już kurczaczka ani wołowinki, ani... A co będę pisać - mniej może niż nie może. :sad:[/QUOTE]

Ojej współczuję.To tak jak mój Mentor, szybciej zliczę to co może , niż to czego nie może.

Posted

Nitro ... z tego co wiem nie działa od razu jak np. stoperan. On ma zupełnie inne działanie - działa bakteriobujczo i dopiero 2-giego, trzeciego dnia są efekty..

Posted

Spokojniejsza i już nie krwawi.jednak nadal szczeka na psy i ludzi.
Powiedzcie mi, od przedwczoraj wieczorem nie było kupy, czy dawać jej nadal ?