malawaszka Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 haha ja tam widzę radoszkę LEosiową :lol: Quote
WATACHA Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Jak tak piszecie to pewnie tak jest ;) Quote
WATACHA Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Byliśmy dziś na zdjęciu szwów.Zanim doszliśmy do lekarza (mamy w tym samym bloku) zdążyła obszczekać dzieci płaczące pod przedszkolem, dzieci krzyczące na placu zabaw:oops:.U wet.przy zdejmowaniu szwów wierzgała jak mały konik i chciała mnie dziabnąć :roll:.W drodze powrotnej oszczekała dwa psy, z jednym z nich zrobiła sobie awanturkę :angryy:.A poza tym jest słodka i kochana :loveu: Quote
malawaszka Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 niedobra Sandy i przez nią nie dostaniemy 1% od pani Marii :evil_lol: Quote
WATACHA Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 malawaszka napisał(a):niedobra Sandy i przez nią nie dostaniemy 1% od pani Marii :evil_lol: No wszystko to pikuś, ale jednak tego procentu nie mogę odżałować :( Chyba ją gdzieś wywiozę bo przez nią wszystko tracimy ;) Quote
malawaszka Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 a daj spokój - nie ma czego żałować :shake: co to za wsparcie pod tytułem - spełniacie moją zachciankę i dajecie psa to dam Wam mój 1%, a jak nie dajecie to procenta nie dam - jak handel kurna chata... Quote
WATACHA Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 malawaszka napisał(a):a daj spokój - nie ma czego żałować :shake: co to za wsparcie pod tytułem - spełniacie moją zachciankę i dajecie psa to dam Wam mój 1%, a jak nie dajecie to procenta nie dam - jak handel kurna chata... Monika ja żartowałam:evil_lol:.W d.... niech sobie wsadzi :diabloti: Quote
ulana Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 WATACHA napisał(a):Byliśmy dziś na zdjęciu szwów.Zanim doszliśmy do lekarza (mamy w tym samym bloku) zdążyła obszczekać dzieci płaczące pod przedszkolem, dzieci krzyczące na placu zabaw:oops:.U wet.przy zdejmowaniu szwów wierzgała jak mały konik i chciała mnie dziabnąć :roll:.W drodze powrotnej oszczekała dwa psy, z jednym z nich zrobiła sobie awanturkę :angryy:.A poza tym jest słodka i kochana :loveu: To takie w stylu "Pamiętnika grzecznego psa" tylko żeńskie wydanie. :) Quote
wilczy zew Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 WATACHA napisał(a):No wszystko to pikuś, ale jednak tego procentu nie mogę odżałować :( Chyba ją gdzieś wywiozę bo przez nią wszystko tracimy ;) nie wywoź tylko śrubkę przykręć :evil_lol: Quote
WATACHA Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Jak zawsze pełna energii, skora do zabawy i gotowa na każdą ilość buziaczków :).Okazuje się, że wie co to znaczy "choć tu", ale często tego nie słyszy ;) Quote
AnkaG Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 A tak samo nie słyszy jak wołasz na smaczka? Quote
WATACHA Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 AnkaG napisał(a):A tak samo nie słyszy jak wołasz na smaczka? wtedy uszy się odtykają ;) Quote
ania0112 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 hahah Brokat w domu słyszy nawet klepanie w kanape i leci na głaski, słowo chodz tu jest swiete bo bedzie albko glaski albo smaczki ... za to na dworze starutki piesek to prawie nic nie slyszy... wtedy jak Inka na niego nie napadnie to mógłby biec przed siebie i tyle było by z pieska ze gdzie po 300m zaczyna sie zastanawiac ze chyba gdzies pańcie zostawił:p Quote
ania0112 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 dzisiaj pa? trzymam kciuki :thumbs: i czekam na wieści :) Quote
WATACHA Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 ania0112 napisał(a):dzisiaj pa? trzymam kciuki :thumbs: i czekam na wieści :) Co dzisiaj ? Quote
WATACHA Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Nie dzisiaj (nieaktualne).W niedzielę.Z drugiej strony pisałam o tym tylko jednej osobie:evil_lol:, ktoś ma "długi jęzorek" :eviltong: Quote
ania0112 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 fb ma bardzoooo długi jezorek :) ps. nnie wiedziałam ze to tajemnica.. sorki za ujawnienie :eviltong: Quote
WATACHA Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 ania0112 napisał(a):fb ma bardzoooo długi jezorek :) ps. nnie wiedziałam ze to tajemnica.. sorki za ujawnienie :eviltong: :evil_lol: Quote
WATACHA Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 wilczy zew napisał(a):a ja nic nie wiem :mad: Było sobie znaleźć:eviltong: Quote
Recommended Posts