Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byliśmy dziś na zdjęciu szwów.Zanim doszliśmy do lekarza (mamy w tym samym bloku) zdążyła obszczekać dzieci płaczące pod przedszkolem, dzieci krzyczące na placu zabaw:oops:.U wet.przy zdejmowaniu szwów wierzgała jak mały konik i chciała mnie dziabnąć :roll:.W drodze powrotnej oszczekała dwa psy, z jednym z nich zrobiła sobie awanturkę :angryy:.A poza tym jest słodka i kochana :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
niedobra Sandy i przez nią nie dostaniemy 1% od pani Marii :evil_lol:

No wszystko to pikuś, ale jednak tego procentu nie mogę odżałować :(
Chyba ją gdzieś wywiozę bo przez nią wszystko tracimy ;)

Posted

a daj spokój - nie ma czego żałować :shake: co to za wsparcie pod tytułem - spełniacie moją zachciankę i dajecie psa to dam Wam mój 1%, a jak nie dajecie to procenta nie dam - jak handel kurna chata...

Posted

malawaszka napisał(a):
a daj spokój - nie ma czego żałować :shake: co to za wsparcie pod tytułem - spełniacie moją zachciankę i dajecie psa to dam Wam mój 1%, a jak nie dajecie to procenta nie dam - jak handel kurna chata...

Monika ja żartowałam:evil_lol:.W d.... niech sobie wsadzi :diabloti:

Posted

WATACHA napisał(a):
Byliśmy dziś na zdjęciu szwów.Zanim doszliśmy do lekarza (mamy w tym samym bloku) zdążyła obszczekać dzieci płaczące pod przedszkolem, dzieci krzyczące na placu zabaw:oops:.U wet.przy zdejmowaniu szwów wierzgała jak mały konik i chciała mnie dziabnąć :roll:.W drodze powrotnej oszczekała dwa psy, z jednym z nich zrobiła sobie awanturkę :angryy:.A poza tym jest słodka i kochana :loveu:

To takie w stylu "Pamiętnika grzecznego psa" tylko żeńskie wydanie. :)

Posted

WATACHA napisał(a):
No wszystko to pikuś, ale jednak tego procentu nie mogę odżałować :(
Chyba ją gdzieś wywiozę bo przez nią wszystko tracimy ;)

nie wywoź tylko śrubkę przykręć :evil_lol:

Posted

Jak zawsze pełna energii, skora do zabawy i gotowa na każdą ilość buziaczków :).Okazuje się, że wie co to znaczy "choć tu", ale często tego nie słyszy ;)

Posted

hahah
Brokat w domu słyszy nawet klepanie w kanape i leci na głaski, słowo chodz tu jest swiete bo bedzie albko glaski albo smaczki ... za to na dworze starutki piesek to prawie nic nie slyszy... wtedy jak Inka na niego nie napadnie to mógłby biec przed siebie i tyle było by z pieska ze gdzie po 300m zaczyna sie zastanawiac ze chyba gdzies pańcie zostawił:p

Posted

Nie dzisiaj (nieaktualne).W niedzielę.Z drugiej strony pisałam o tym tylko jednej osobie:evil_lol:, ktoś ma "długi jęzorek" :eviltong: