Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bo potencjalny adoptujący ma się zakochać w jej charakterze , a nie w wyglądzie :)
Te zdjęcia miały pokazać co nasza kochana Sanduszka przeszła i to że są brzydkie ma dodać tragizmu całej sytuacji ;)

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wilczy zew']popieram,tak samo miało być z Mordziastą :)[/QUOTE]

buuahahaha pitu pitu

[quote name='zerduszko']Tylko charakter Mordziastej, to raczej odstrasza, więc jedynym ratunkiem dla niej byłyby ładne zdjęcia :eviltong:[/QUOTE]

amen :lol:

Posted

Niemożliwa jest.Dziś już się zachowuje, jakby żadnego zabiegu nie miała i chce wariować.Dziś mnie lizała, ja jej dawałam całusy i tak się podnieciła, że mnie po twarzy podrapała.Przedwczoraj uderzyłam się w nos, w końcu powiedzą, że mąz mnie bije ;)

Posted

[quote name='zerduszko']I psom :mad:[/QUOTE]

U mnie akurat jest odwrotnie.Dziś na powitanie dostałam z kołnierza w czoło.Buuuuuuuuuuuuuu suuuuuuuuuuuuuuka mnie bije ;)

Posted

Właśnie panna mnie wk.......Wychodzilismy z klatki i gdy ja zamykałam drzwi to ona dorwała się do jakiegoś żarcia po chińszczyźnie, w którym dodatkowo jeszcze były kiepy:angryy:.Oczywiście akcja odzyskiwania zdobyczy, opitol i jak wracalismy to mimo, że specjalnie ją chciałam koło tego przeprowadzić (teścik) to przeszła na drugą stronę i szła jak najdalej od tego :cool3:.Tylko co z tego jak następnym razem znów się na coś połasi :shake:
Szwami mało się interesuje, największą atrakcją jest wygolona łapka, ciągle próbuje ją lizać.Śmiga jakby nie miała żadnej operacji

Posted

Popieram, w nocy psy śpią, i rano też! Jak mama gdzieś wyjeżdża to ja robię zmiane trybu życie i Brokat i Inka śpią ze mną do 10 :eviltong:

To super, ze u Sandy się goi tak szybciutko!

Jeżeli to Cie pocieszy - Inka od szczeniaka z nami a i tak świństwo jakieś na dworze znajdzie - a jak je je za długo i ucieka z żarciem przede mną to potem wie, ze źle zrobiła i boi się podejść bo wie ze bedzie manto.. i tak średnio raz na 2 mc stoje na klatce i czekam az mój pies będzie gotowy podejsc i dostac w dupe... potem cały wieczór się przymila ale najdalej za 2 miechy zapomina lekcje.. :mad:

Posted

No mój Leoś też lubi coś złapać, ale najczęściej po moim zostaw puszcza i nie muszę się męczyć.

Dziś mała pinda wyjeła sobie jeden szew z tej ranki biodrowej.W związku z tym, że nie jestem w stanie jej upilnować mimo, że jestem w domu lata w kołnierzu.Na szczęście za bardzo jej on nie przeszkadza, choć nie darzy go sympatią.

Posted

[quote name='malawaszka']co za diablica[/QUOTE]

W kołnierzu to prawie anioł, leży zazwyczaj grzecznie :).Czasem próbuje się w nim polizać, ale jakoś jej nie wychodzi.Najlepiej jak się podnieci i lata w nim, obija się, ale wcale to na nią nie działa tylko próbuje dalej jak nie lewą stroną to prawą.

Posted

[quote name='AnkaG']Żywe sreberko - sznup na całego :lol:
Moje tez śmieciuchy , do tego wiecznie głodne ...[/QUOTE]

no Luna to ostatnio przechodzi samą siebie... wczoraj było rzyganko i sranko bo napiła się oleju po faworkach... Mama za nisko postawiła garnek :shake: a dziś zjadła ciasto ze stołu...

Posted

Wasiu Keysi nawet w sypialni szuflady mi otwierała przez jakiś czas, jak raz znalazła czekoladę nieopatrzenie włożoną. Pominę inne łatwiej dostępne miejsca ...

Posted

[quote name='malawaszka']no Luna to ostatnio przechodzi samą siebie... wczoraj było rzyganko i sranko bo napiła się oleju po faworkach... Mama za nisko postawiła garnek :shake: a dziś zjadła ciasto ze stołu...[/QUOTE]

Oooooooo to też fajnie.Ja pamiętam jak zostawiliśmy masło na stole, za jakiś czas mąż zaczął się zastanawiać co to za dziwny odgłos słyszy.Okazało się,że Leoś sobie to masełko wylizywał.