Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zerduszko']Masakra! Tyle dłubania. Swoją drogą to ciekawe, bo sporo wetów nie chce czyścić zębów przy sterylkach itp.[/QUOTE]

ano nie chcą bo sterylka to zabieg "czysty" a zęby "brudny" - ale my zawsze robimy najpierw sterylkę, jak brzuszek zaszyty i zabezpieczony to wtedy zęby

Posted

Pani wet wszystko pięknie zrobiła, naprawdę szacun.Sanduszka ma piękne ząbki, szew też.Naprawdę jestem bardzo zadowolona i naprawdę zrobiła to niedrogo.Niunia odsypia, próbuje kombinować troszkę.Dostała proszki przeciwbólowe na dwa dni.Na buziaczki jednak jeszcze starcza jej sił :)

Posted

Sanduszka wraca do formy ;).Matko co za całuśny pies :) i pieszczoch największy ze wszystkich jakie znam :).Dziś po moim przebudzeniu, jak sobie słodko ziewałam, wsadziła mi łeb do gęby i prawie w gardło polizała :).Trochę kombinuje, żeby sobie wylizać tu i ówdzie, ale pilnujemy.Fryzjer na pewno by się ucieszył jakby zobaczył jej udo i brzuszek ;).Miejmy nadzieję, że szybko odrośnie.
Kołnierz nie robi na niej wrażenia :).

Posted

[quote name='ania0112']a co z domkiem dla Sandy? jest w końcu czy nie? bo na fb było, że ktoś tam chce a teraz to już sie pogubiłam...[/QUOTE]

raczej szukamy dalej - tamta Pani adoptowała teraz sznaucerka z Chorzowa, umawia się na adopcję jeszcze jednaj suczki, ma swoje dwa sznaucerki staruszki już 12 i 13 lat - Sandy miałaby być jako piąta - Sandy torpeda - trochę za dużo chyba; zwłaszcza, że to w mieście jest, a Sandy aniołem na spacerach nie jest; poszukamy domu w Warszawie, żeby Wataszkowie mieli blisko :lol: