Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania0112']eee to tylko urazowe ale nie takie straszne ;) gorzej jakby kostki gryzła:eviltong:
To trzeba szukać domku z dzieciakami. Ależ ona ładna - jak z wystawy :loveu:[/QUOTE]

No niby tak, trzeba mieć jakieś pamiątki z zabaw dziecinnych ;)
[quote name='zerduszko']Gorzej jak ją dzieci jeszcze bardziej nakręcą i wtedy nikt już jej nie zatrzyma :D[/QUOTE]

Nie przeczę, że tak też może być

Posted

Moze się uda jak przebiega po Leosiu:diabloti:.Biedny bedzie musiał się poswięcić dla ogółu :eviltong:, ale dzięki temu moze się jej pozbedzie i znów bedzie mógł być królem poscielowym :loveu:

Posted

[quote name='WATACHA']Moze się uda jak przebiega po Leosiu:diabloti:.Biedny bedzie musiał się poswięcić dla ogółu :eviltong:, ale dzięki temu moze się jej pozbedzie i znów bedzie mógł być królem poscielowym :loveu:[/QUOTE]
Tylko jak mu to wytłumaczysz?

Posted

Właśnie chciałam ją rozdrażnić , trochę się udało, ale nie dostałam łapą :(.Za to wylizała mi śmierdzącą japcią całą twarz, aż mi się niedobrze zrobiło:loveu:

Posted

[quote name='WATACHA']Właśnie chciałam ją rozdrażnić , trochę się udało, ale nie dostałam łapą :(.Za to wylizała mi śmierdzącą japcią całą twarz, aż mi się niedobrze zrobiło:loveu:[/QUOTE]

hahahha a to dobre - nagrałaś??? :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahha a to dobre - nagrałaś??? :evil_lol:[/QUOTE]

Nie bo nie chciało mi się sprzątać ;), to było tylko na próbę :)

Posted

Dziś się wywiedziałam , że któryś pies lubi sobie poszczekać jak nas nie ma.Pewnie niuńka, bo wcześniej nikt nie zwracał uwagi.Nie to, żeby ktoś miał pretensje, bo nie trwa to długo, dowiedziałam się tego w luźnej rozmowie.
Filmiku, nie będzie raczej :(, bo do tego potrzebne są dwie osoby.Ostatnio w weekend wzięliśmy aparat w celu nagrania filmu i bateria niestety się rozładowała.W tygodniu nie ma jak bo mąż pracuje właściwie cały dzień.No a w piątek sterylka, więc pewnie przez parę dni nie bedzie szaleństw :(