WATACHA Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 Z takimi co potrafią szybko osłonic twarz ;), bo ona lubi się łapą domagać pieszczot Quote
ania0112 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 eee to tylko urazowe ale nie takie straszne ;) gorzej jakby kostki gryzła:eviltong: To trzeba szukać domku z dzieciakami. Ależ ona ładna - jak z wystawy :loveu: Quote
zerduszko Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Gorzej jak ją dzieci jeszcze bardziej nakręcą i wtedy nikt już jej nie zatrzyma :D Quote
WATACHA Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='ania0112']eee to tylko urazowe ale nie takie straszne ;) gorzej jakby kostki gryzła:eviltong: To trzeba szukać domku z dzieciakami. Ależ ona ładna - jak z wystawy :loveu:[/QUOTE] No niby tak, trzeba mieć jakieś pamiątki z zabaw dziecinnych ;) [quote name='zerduszko']Gorzej jak ją dzieci jeszcze bardziej nakręcą i wtedy nikt już jej nie zatrzyma :D[/QUOTE] Nie przeczę, że tak też może być Quote
malawaszka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 no własnie jest chętny domek z dziećmi, dzieci póki co nie zaczepiają psów, ale myslę, że za małe na to są, są dwa sznupki staruszki Quote
WATACHA Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 Ona lubi przepychanki, wariacje, warczy przy tym, aż strach ;).Problem jest tylko z jej delikatnością. Quote
malawaszka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='WATACHA']Ona lubi przepychanki, wariacje, warczy przy tym, aż strach ;).Problem jest tylko z jej delikatnością.[/QUOTE] kręć filmy!!!! pokazemy zainteresowanym :) Quote
WATACHA Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 Moze się uda jak przebiega po Leosiu:diabloti:.Biedny bedzie musiał się poswięcić dla ogółu :eviltong:, ale dzięki temu moze się jej pozbedzie i znów bedzie mógł być królem poscielowym :loveu: Quote
AnkaG Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Ale piękne sznupidełko :) Lalunia :) Torpeda ... Quote
zerduszko Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='WATACHA']Moze się uda jak przebiega po Leosiu:diabloti:.Biedny bedzie musiał się poswięcić dla ogółu :eviltong:, ale dzięki temu moze się jej pozbedzie i znów bedzie mógł być królem poscielowym :loveu:[/QUOTE] Tylko jak mu to wytłumaczysz? Quote
WATACHA Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 Udam, że to wcale nie było zaplanowane, opitolę Sanduszkę ;), jego poprzytulam i bedzie wszystko cacy Quote
WATACHA Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 Właśnie chciałam ją rozdrażnić , trochę się udało, ale nie dostałam łapą :(.Za to wylizała mi śmierdzącą japcią całą twarz, aż mi się niedobrze zrobiło:loveu: Quote
malawaszka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 [quote name='WATACHA']Właśnie chciałam ją rozdrażnić , trochę się udało, ale nie dostałam łapą :(.Za to wylizała mi śmierdzącą japcią całą twarz, aż mi się niedobrze zrobiło:loveu:[/QUOTE] hahahha a to dobre - nagrałaś??? :evil_lol: Quote
WATACHA Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 [quote name='malawaszka']hahahha a to dobre - nagrałaś??? :evil_lol:[/QUOTE] Nie bo nie chciało mi się sprzątać ;), to było tylko na próbę :) Quote
AnkaG Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Sprawdzasz psa?? Zaliże na śmierć taki groźny :) Quote
WATACHA Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 Wiecie za każdym razem nam wymiotuje w samochodzie podczas podróży Quote
AnkaG Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Ja nie mam doświadczenia z takimi psiurami. Moje koffają autko. Quote
WATACHA Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 Ona niby się nie boi, ale dziś np była smutna jakaś jak jechaliśmy w tamtą stronę Quote
WATACHA Posted January 19, 2013 Author Posted January 19, 2013 może, bo ogólnie nie wyglada na zestresowaną, ale jak jechała do nas to u dziewczyn nie wymiotowała, a droga była dłuższa Quote
malawaszka Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 no a pewno ma chorobę lok. inaczej by nie wymiotowała, biedna Quote
WATACHA Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Ja to mam szczęście.Poszliśmy na spacer, wzięliśmy aparat i ...bateria się rozładowała :( Quote
ania0112 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Jak tam dziewczyna? Wiadomo coś o tym domku? Jest szansa? Gdzieś tu było mowa o filmie z szalejącą Sandy... czekam :) Quote
WATACHA Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Dziś się wywiedziałam , że któryś pies lubi sobie poszczekać jak nas nie ma.Pewnie niuńka, bo wcześniej nikt nie zwracał uwagi.Nie to, żeby ktoś miał pretensje, bo nie trwa to długo, dowiedziałam się tego w luźnej rozmowie. Filmiku, nie będzie raczej :(, bo do tego potrzebne są dwie osoby.Ostatnio w weekend wzięliśmy aparat w celu nagrania filmu i bateria niestety się rozładowała.W tygodniu nie ma jak bo mąż pracuje właściwie cały dzień.No a w piątek sterylka, więc pewnie przez parę dni nie bedzie szaleństw :( Quote
Recommended Posts