zerduszko Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Nie odróżniam :lol: http://i50.tinypic.com/kbd1g5.jpg Quote
malawaszka Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='zerduszko']Nie odróżniam :lol: http://i50.tinypic.com/kbd1g5.jpg po SIUSIAKU :evil_lol: Quote
WATACHA Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 No co Ty?Morze Leoś, przegniła trawa Sandy :lol: Quote
WATACHA Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 malawaszka napisał(a):po SIUSIAKU :evil_lol: Też prawda ha,ha,ha Quote
Margi Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 malawaszka napisał(a):po SIUSIAKU :evil_lol: ha,ha,ha :evil_lol: Quote
farmerka63 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Watacho - a gdzie nabywasz takie polarowe drechy ? Są super :) Quote
WATACHA Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Drechy jeden polarowy, drugi śliski na polarze kupiłam jakieś 2 lata temu.W małym sklepie zoologicznym wyprzedawali po 20 zł.Wzięłam dwa największe nie patrząc na rozmiar bo stwierdziłam, że za taką cenę to nawet jak będą niedobre to się odda najwyżej Quote
wilczy zew Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 słabo ją karmisz to zjada Ci palce :evil_lol: Quote
WATACHA Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Ona by zjadła konia z kopytami i byłoby jej mało :lol: Dzisiaj sprawdzałam czy pieski kiełki lubią :).Okazuje się, że Mentorek z Senduszką lubią, a Leoś nie.Jakiś wybredny się zrobił czy co ;)? Quote
wilczy zew Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 WATACHA napisał(a):Ona by zjadła konia z kopytami i byłoby jej mało :lol: to tak jak Kurdupel :lol: chodzący żołądek Quote
WATACHA Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 wilczy zew napisał(a):to tak jak Kurdupel :lol: chodzący żołądek Pewnie tak, choć chyba większość miników to żarłoki. Quote
zerduszko Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Waszka to jak zawsze o jednym, ja tam nie zaglądam :lol: Quote
WATACHA Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 No akurat w tym przypadku nie trzeba było się nawet zbytnio przyglądać. A co Ty Zerduszko nie lubisz siusiaków ? Quote
zerduszko Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 A co tu do lubienie bądź nie jest :razz: Niezbyt to estetyczne, a i w mizianiu po brzuchu przeszkadza. Koty mają to lepiej skonstruowane :p Quote
malawaszka Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 zerduszko napisał(a):A co tu do lubienie bądź nie jest :razz: Niezbyt to estetyczne, a i w mizianiu po brzuchu przeszkadza. Koty mają to lepiej skonstruowane :p :roflt: ........ Quote
WATACHA Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Mi bardziej przeszkadzają cycki w głaskaniu po brzuszku, oczywiście mówię tu o suczkowych nie swoich, dla jasności:evil_lol: Quote
zerduszko Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Moje suczki nie mają cycków wyczuwalnych, jedynie sutki ale to nie dużo bardziej niż chłopaki :razz: A siusiak to przecież całyyy brzuch zasłania, więc nie wiem jak Ci to nie przeszkadza :razz: Quote
WATACHA Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Wszystkie moje miały/mają okazały biust :roll: Ps sutki jeszcze bardziej przeszkadzaja, tylko się dyndają w lewo, w prawo. Quote
WATACHA Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Dziś mąż dał psom jedzenie (w kuchni) i poszedł do pokoju.Za chwilę usłyszał dziwne warczenie i poszedł sprawdzić co to.Na miejscu zastał taki widok:Sandy łeb w misce Mentora i wyżera, Mentor stoi obok z głupią miną.Nie mogę z nią:mad: Quote
WATACHA Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 No ale Mentor jaka pierdoła.Dobrze, że mąż poszedł sprawdzić, bo przecież jakby opier.....ła jego żarcie to by pękła. Quote
zerduszko Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Zawartość miski Mentora waży pewnie tyle co ona :D Quote
Recommended Posts