Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas dziś wyjątkowo walą.W tamtym roku było inaczej, spokojniej.Muszę iść z psami za jakąś godzinę, mam nadzieję, że będą akurat chlać ;) i będziemy mogli swoje sprawy załatwić.No niby tragedii nie ma, bo psy się chowają, albo łażą.Nie trzęsą się , nie piszczą, nie panikują za bardzo.

Posted

U nas na wsi walą :(

Szlufka już zajęła strategiczne miejsce za kaloryferem. Bąbel się wścieka i dziamgoli. Zasiu mu dzielnie wtóruje. Spinka , Szpulka i Saga nie reagują.

Farmer był w miasteczku - tam kanonada ostra i podobno mnóstwo spanikowanych psów miotających się BEZ WŁAŚCICIELI .

Posted

Najgorzej przeżywa Mentorek, cały czas jest niespokojny.Leoś raz miał duży napad, ale zaraz mu przeszło, a Senduszka też różnie.Znaleźliśmy sposób na dwa małe gamonie, jak coś jemy to one się już nie boją, bo uwagę skupiają na sępieniu :).
Senduszkę dziś przyłapalismy jak chciała zjeść zużyte chusteczki higieniczne :(, wiem , że to czasami fajna zabawa, ale ona nie chciała ich zniszczyć tylko zjeść.

Posted

Wilcza, a jakie witaminy można znaleźć w glutach w których są tylko zarazki i bakterie?
Jak jeszcze raz mi napiszesz o brakach witaminowych, bo pies chce coś zjeść to wyjdę z siebie i stanę obok.

Posted

Mieliśmy kiedyś jamniczkę Duśkę, która była fanką naszych ...mhm...dolnych niewymownych. Pasjami kradła i wyżerała dziury w newralgicznym miejscu . Przeszliśmy z nią ostry trening - natychmiast nieść gatki do prania , albo zamykać na trzy spusty. Natomiast tymczasowiczka Lola zjadła mi dwa biustonosze . Przeżyłam naprawdę ostry kryzys bieliźniany ;)

Posted

farmerka63 napisał(a):
Mieliśmy kiedyś jamniczkę Duśkę, która była fanką naszych ...mhm...dolnych niewymownych. Pasjami kradła i wyżerała dziury w newralgicznym miejscu . Przeszliśmy z nią ostry trening - natychmiast nieść gatki do prania , albo zamykać na trzy spusty. Natomiast tymczasowiczka Lola zjadła mi dwa biustonosze . Przeżyłam naprawdę ostry kryzys bieliźniany ;)

Ha,ha,ha nieźle.

Posted

Dziś mi się przypomniało, że trzeba się zaszczepić ;), rychło w czas :).Przy okazji się zważyłyśmy 7,600.Niby akurat, ale chyba ona ma mocną budowę, bo tłuszczu zero.Oczywiście grzeczna była przez chwilę ;).Ma takie ADHD, że nawet nie zauważyła, że dostała zastrzyk.Uwielbiam ją, ale to niegrzeczna małpa.Mąż po dzisiejszym spacerku miał jej dość hi,hi,hi

Posted

malawaszka napisał(a):
następny łobuz!
pisz jak potrzebujesz kasy dla niej na szczepienia!

Już zaszczepiłam ;)
Tylko moja deklaracja się spóźni za tamten miesiąc, wpłacę po 6 bo nie po drodze mi na pocztę ;)

Posted

A...jeszcze przy sterylce wytniemy tego guzka co ma na biodrze.Pani wet powiedziała, że to nic groźnego, ale wytniemy, bo będzie rósł jej zdaniem.
Czyli do zrobienia mamy sterylkę, przepuklinę, zęby i guzka :(.Biedna moja malutka

Posted

Tak tylko przeżywam , przetarte ledwo, ale bolało troszku
Jakie foty, mam coś na telefonie, ale mi się niechce zgrać, zresztą nieaktualne ;)