Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 551
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wilczy zew']Jak miałam psa chowanego od szczeniaka to nic nie ruszył tak w domu jak na dworze.[/QUOTE]

A ja miałam psa od szczeniaka, to w wieku 2 mies. chodził w kagańcu, bo tak odkurzał :shake: A u malucha, to zdecydowanie bardziej niebezpieczne.

A poza tym goi się wsio ok?

Posted

[quote name='zerduszko']A ja miałam psa od szczeniaka, to w wieku 2 mies. chodził w kagańcu, bo tak odkurzał :shake: A u malucha, to zdecydowanie bardziej niebezpieczne.

A poza tym goi się wsio ok?

Tak, tylko to co ruszała zrobiło się czerwone i tak jakby wodą podeszło

Posted

Inka jak dorwie coś blisko i jej sie powie zostaw, fuj to zostawia (mama ma 100% skutecznosci ja jakies 90 ;)) no ale jak ona robi hopa do ogrodkow i wyzera rybki dla kota to zadne wolanie nie pomoze... mamie tez czasem nie udaje sie jej zmusic do zostawienia tego bo czasem mnie ostrzega, " nie zblizaj sie do Inki pyska" :eviltong:
W domu nie kradna - ale przezornie nie zostawiamy niczego za blisko a przy imprezach rodzinnych to na wszelki wypadek ktos zawsze jest w pokoju z jedzeniem bo moje biedne chudziny jadły by i jadły pozniej rzygu i znowu jadły :evil_lol:

Brokat ma tylko jakies zboczenie na punkcie kawy, cappucino - jak pije to zawsze jest blisko i jak mam kubek w rece a sie gdzies zagapie to widze jak brokat kombinuje jak tu dac nura w niego, jak stolik jest za blisko kanapy to i z kanapy kombinuje jak lepek wsadzic...

Posted

Dziś Sandy spała w kołnierzu.No i gdzie się w nim usadowiła?Na mojej twarzy.Niestety nie mogłam usnąć z plastykiem przyklejonym do buzi, więc musiałam ją z lekka przesunąć :).Kurde nie mogę jej zdjąć, bo sekunda i ona już tam gmera, a ładnie się goi także szkoda by było jakby coś "zepsuła".Dopiero w pn zdejmujemy, bo nie ma jak wcześniej.

Posted

[quote name='AnkaG']Wytrzyma :) nie zdejmuj z zrób foto :)
Ech to czarno - srebrne sreberko :)[/QUOTE]

Innym razem, bo jest nieuczesana ;).Kurde, upadł mi telefon i gdzieś się posiała bareria i nie moge znaleźć buuuuuuuuuuuuuuuu

Posted

AnkaG napisał(a):
Oj tam nieuczesana. Daj fotku w kołnierzu :) najlepiej jak śpi ci na głowie :)

I jeszcze ja mam to zdjęcie cyknąć?

Posted

Jak ten śnieg się rozpuścił to wszystkie kupy spłynęły i leżą wszędzie.Rzygać się chce, bo nawet psy robiąc slalom niekiedy wdepną, a potem Pancia sadystka "przeciąga" je po kałużach , żeby do domu nie przyniosły ;)

Posted (edited)

Ja mam takie dyżurne czerwone wiadereczko ...i stosowny trójząb. Moja najgorliwiej oczyszczana trasa biegnie z podwórka do furtki - Saga uparła się ją "maić". Idę sobie...zbieram...zbieram...a potem podkarmiam klona polnego , który rośnie pod płotem. Wdzięcznym jest ;)

Jedna z moich koleżanek - pasjonatek ogrodnictwa twierdzi, że szczególnie mile reagują na "odpsie" nawożenie organiczne różyczki :D

Edited by farmerka63
Posted

Jutro nagram filmik ze spaceru, aparat naładowany, mam nadzieję, że nie zapomnę :).
Zerduszko a czemu Ty nie spisz o tej porze?Ja to się niestety wyspałam niechcący, bo się położyłam na chwilę ;)