wilczy zew Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 WATACHA napisał(a):Tylko może jej moczyć, bo ona za bardzo nie gryzie tylko połyka w żołądku się namoczy Quote
WATACHA Posted December 26, 2012 Author Posted December 26, 2012 Zdążyłam napisać o kupie :angryy:,właśnie zrobiła wstrętną, żółtą, wodnistą srakę :shake: Quote
WATACHA Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Nie było kupy.Za to "nakrzyczała" na mnie , że zamiast serwować posiłek zaczęłam bawić się z Mentorkiem.Strasznie była oburzona ;) Quote
AnkaG Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 No wiesz jak mogłaś ... biedna psina głodna ... głodzona ... Quote
WATACHA Posted December 27, 2012 Author Posted December 27, 2012 Nie wiem jak mogłam pozwolić by królewna głodowała :( choćby 5 minut Quote
wilczy zew Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 WATACHA napisał(a):Za to "nakrzyczała" na mnie , że zamiast serwować posiłek zaczęłam bawić się z Mentorkiem.Strasznie była oburzona ;) no jak to się dba o biedną psinkę :mad: Quote
ulana Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 wilczy zew napisał(a):no jak to się dba o biedną psinkę :mad: Przyganiał kocioł garnkowi - twój już sprawy w swje ręce bierze. :):):) Quote
WATACHA Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Biedna to ona nie jest.Raczej my jak jej się na czułości zbiera i "idzie po trupach do celu".Jak się chce całować to nie ma przebacz:evil_lol: Quote
WATACHA Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Myślicie, że ją swędzą te zęby?Drapie się czasem po pychu, albo "wyciera o łóżko".Teraz jak jej drapałam początek dzioba to, aż się nadstawiała.Urlop dostanę dopiero na koniec stycznia, więc musimy jeszcze chwilę poczekać.Za dużo rzeczy będzie miała robione, żeby z nią później nie siedzieć. Quote
malawaszka Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 zęby albo alergia - Luncia moja tak się po brodzie drapie jak zje coś co nie powinna Quote
AnkaG Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Całusna dziewczynka :) A chłopaki ją lubią czy mają dosyć "rządzenia"? Quote
WATACHA Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 AnkaG napisał(a):Całusna dziewczynka :) A chłopaki ją lubią czy mają dosyć "rządzenia"? Całuśna bardzo :).Mentorek to pozwala na wszystko taki ma już charakter, a Leoś co by nie zrobił(np.warknął na nią) to ona i tak nie zauważy tylko robi swoje. Quote
AnkaG Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Oj to mają przegrane :diabloti: Małe to to a robi co jej pasuje :) Quote
WATACHA Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 No mają, ona nie patrzy na inne pieski tylko rozpycha się łokciami, aby do przodu. Właśnie walnęli petardą i uciekła pod stolik komputerowy, koło moich nóg i siedzi :(.Fajny będzie Sylwester coś czuje.Moje się boją, ale od jednego strzału to się nie chowają. Quote
malawaszka Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 o bidusia to musicie teraz na dworze na nią bardziej uważać żeby nie chciała się wyrywać jak gdzieś walnie Quote
WATACHA Posted December 28, 2012 Author Posted December 28, 2012 Tzn ona nie panikuje, w sensie nie trzęsie się, nie piszczy, jest spokojna, ale schowana.Ale będziemy uważać. Quote
AnkaG Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Uważajcie - u mnie jedna panikara ale total nawet deszczu się boi bo może będzie grzmieć. Nienawidzę sylwestra ... Quote
WATACHA Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Małe siedzą mi koło nóg, boją się, bo już strzelają :(.Mentorek "lata po mieszkaniu" Quote
Recommended Posts