brazowa1 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Miesiac temu trafil do schroniska piekny,mlody prawie wyzel szorstkowlosy.Pies byl w fatalnym stanie-długie,zawiniete pazury (wyzel!),skrajnie wychudzony,zero miesni. Charakter typowy dla wyzłów-lagodny,chwilami pobudliwy,socjalny. Wymarzony kompan do dlugich spacerow dla usportowionych ludzi. Ogon niekopiowany. Jest bardzo wysoki -ok 70 cm w kłebie.Masc czekoladowa. Komu wyzelka? Quote
kaerjot Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Poznałam wyżełka, przystojny i uroczy, nic tylko brać i kochać Quote
Kasia25 Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 yyyyyyyy. ze tak powiem; jeszcze rano były zdjęcia! Teraz, też widze krzyżyki:crazyeye: ale one tam były, serio:evil_lol: Quote
Kasia25 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 zobaczcie tylko, jakie to cudeńko jest!!!!!!!!!!!!!!!! Ja już się rozpłynęłam! Quote
tanitka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 jest piękny!!!!:loveu: wystawię go na allegro i na fora wyżlowe:lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=182539266 Quote
tanitka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Tanitka, podałaś mojego maila, ja postaram się zdobyć adres Brązowej, to może podmienisz... upsss... no to dawajcie właściwego maila:eviltong: Quote
tanitka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 piękny, młody, prawie rasowy szuka domu!:lol: Quote
brazowa1 Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Dzwonił pan-fajny,sympatyczny.Wydał mu sie podobny do czeskiego fouska,sam ma taka sunie (juz sobie wyobrazam,jaka ona czeska:shake: ) Wyzel czeka wlasnie na kastracje :cool1: Quote
tanitka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 ale co, on tylko towarzysko zadzwonił, czy chciałby adoptować?:roll: Quote
brazowa1 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 a jak myslisz Tanitko...niestety,ta wersja nieoptymistyczna . A Bruno-bo tak dostał na imie wyzeł- jest fenomenalny...nie da rady sie nie zakochac.Bardzo nie chciałam,bo po co mi kolejny kundel na spacery,ale on naprawde jest super i bardzo chcialby sie go miec na własnosc.Zauroczy kazdego miłosnika wyżłów.Ma wszystkie pozytywne cechy tej rasy-spontaniczny,wesoły,socjalny,pojetny i posłuszny :) Do przyszłego własciciela bedzie nalezało wpoic mu zasady chodzenia na smyczy-podejrzewam,ze moze dosyc mocno ciagnac. Nie bedzie problemu przy jego trymowaniu,swietnie znosi skubanie. aaa i pieknie nabiera masy :) w jakich musiał byc przedtem warunkach,skoro dopiero w schronisku zjada tyle,ile potrzebuje :( Quote
tanitka Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 aaa i pieknie nabiera masy :smile: w jakich musiał byc przedtem warunkach,skoro dopiero w schronisku zjada tyle,ile potrzebuje :-( to daje do myślenia gdy pies nabiera ciała w schronisku:angryy: a pan, no cóż, niech żałuje ze ktoś inny będzie miał tak cudownego psa!!! Quote
Kasia25 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ojej a to biedaczysko, tak daleko spadło!!!!!! Quote
Kasia25 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 A skąd to imię, ja cały czas myślałam, że on bezimienny jest:p Quote
Kasia25 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 nie mają, tylko już poinformowani som, hihihahahahaha Trzymajmy kciuki!!!!!!!!!!!! Quote
akucha Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Tylko Tobie mówiłam :cool1: A reszta ciotek nawet tu nie zaglada... Ale co tam!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: Niech tylko nie wraca!!!!!!!!!!!!! Quote
tanitka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 ja jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skonana po robiocie!!!!!!!!!!!!! napiszcie coś miłego!!!!!!!!!!!!:lol: Quote
Kasia25 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Brunonek w domciu:multi: Szczegułów nie znam, kazano nam kciuki trzymać;) Quote
tanitka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 tytuł juz jest zmieniony. Bardzo się cieszę, oby w dobre ręce tylko trafił!!!:multi: :multi: Quote
tanitka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 no to napisz kochana , dokąd poszedł, jacy ludzie???? Quote
akucha Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Tanitko, z nami tak jest :roll: Tłumaczę to, co napisała Gabi. Była na wątku, przeczytała nowinę i nie chciało jej się euforii wyrażać w formie graficznej, ale cieszy się szalenie!!! Wybacz, my mamy głupawkę zarażliwą :oops: Quote
Kasia25 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Wybacz, my mamy głupawkę zarażliwą :oops:[/quote] To może by Ciocie, choć raz poważne były, co? Proszę bardzo służe przykładem:p Quote
Recommended Posts