mimiś Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 zojeczko, malagos szuka posterylkowego;) .Klusia po sterylce wczoraj nic nie chciała jeść, nawet wody napiła sie tylko raz,tylko leżała więc byłam juz zaniepokojona,dzisiaj rano też daję wody-nie, na dwór-nie,-uuu myślę-niedobrze! ale wzięłam sie na sposób i zaczęłam robić zamieszanie tak jak w przypadku spaceru, buty,smycz do reki, Malwina i Fafik oczywiście gotowe do wyjścia -poszczekują .No i Klusia nie wytrzymała,wybiegła za nami, wysikała się ,pochodziła,powąchała i po powrocie napiła sie,zjadła troche kurczaka i zaległa na kanapie.-myslę,ze juz bedzie dobrze.:) Quote
malagos Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 no pewnie, ze będzie dobrze :) z jedzeniem to różnie bywa, ale z głodu nie umrze. Najważniejsze, że sie trochę ruszyła i zrobiła siusiu. Quote
mimiś Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 uff,Klusiunia zrobiła KUPĘ!:) -trzeci dzien po sterylce a tu nic! byłam w strachu,więc wyciągnęłam ja na spacer na ten mróz-brrr.Klucha chodzi,zgląda, tu wąchnie,tu przykucnie i tyle,aż tu nagle -jeeeest!! po spacerze dostała michę,potem wrąbała kocie chrupki oraz surową wątróbkę i ułozyła się na swojej kanapie a mnie z hukiem spadł kamień z serca:mdleje: Quote
malagos Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 No zobacz, mała kupa a jak cieszy! A moze ktoś ma wolny wieczór i chce wypic kawkę w moim skromny[SIZE=3]m towarzystwie w sobotę - np. o gdz. 18 w[SIZE=3] kawiarence koło Arsenału i Pizza Hut? Quote
zoja. Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 (edited) malagos, nie kuś.. prawdopodobnie będę przy Feminie o zbliżonej porze :roll: A Ty tam będziesz sama całkiem ? [jakby co zadzwoniędo Cię, a mój nr to 504080091] Edited December 14, 2012 by zoja. Quote
mimiś Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 oz kurcze,a ja pracuję :( a Ty Zojka napisz na wątku Malagoski http://www.dogomania.pl/forum/threads/236419-Cudna-czarno-biała-sunia-nareszcie-złapana! boona tu moze nie zajrzeć i ze spotkania du..eee...nici! Quote
kolejna kobietka Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 no to Klusi tez na pewno ulzylo ;) Quote
malagos Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 [quote name='mimiś']oz kurcze,a ja pracuję :( a Ty Zojka napisz na wątku Malagoski http://www.dogomania.pl/forum/threads/236419-Cudna-czarno-biała-sunia-nareszcie-złapana! boona tu moze nie zajrzeć i ze spotkania du..eee...nici! zoja, będę sama jak paluszek :) Weekend spędzam u córki, która mieszka przy Arsenale i dlatego tak mi sie marzy kawa gdzieś w pobliżu z dogomaniakami! Jak nikt się nie zechce dołączyć, to i ja sama nie będę siedzieć przy tej kawie. Ale Zoja, co?...... Pomyśl! jakby co, ja: 692 781 745, a Twój telefon mam od czasów Pola Mokotowskiego i Dnia ziemi :) Quote
zoja. Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 to w zasadzie jesteśmy umówione ;) dzwonię do Cię. Quote
mimiś Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 hu hu,ale macie fajnie! a do mojej Anatewki to kazdemu daleko!:( Quote
zoja. Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 żałuj Mimiśku. Spotkałyśmy się z Malagos i Mazowszanką na pysznej kawo-herbacie, omówiłyśmy "bieżące problemy", pośmiałyśmy się i było bardzo fajnie :lol: Quote
mimiś Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 żałuje jak diabli!:( u mnie przygotowania do Świat-w lesie, krązy jakiś jadowity wirus i co chwila powala na łóżko kolejną sztuke z mojego ludzkiego stada.Szczęściem zwierzaki jakoś sie trzymaja ,Klusia w sobote bedzie miała zdjete szwy po sterylce.szaleje na sniegu jakby nigdy nic.niestety ze spokojnej paniusi wychodzi diabeł! Lata koło domu i obszczekuje sąsiadów ,przechodniów,słowem wszystko co sie rusza - styl taki hm..bazarowy raczej:cool3: czujna jest za to okrutnie, Pana Sąsiada ,który pracuje w ochronie i przyjeżdza o róznych porach do domu -wyczuje w nocy o północy i nie omieszka nas zaalarmować . Ale powoli przestajemy zrywać sie z łóżek ,a TZ to sie ostatnio nawet nie obudził;) poza tymi drobiazgami Klusia to pies idealny:diabloti: Quote
kolejna kobietka Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 hehe a to diabelek maly :lol: Quote
mimiś Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Chrcynno - STOP okrucieństwu w polskich schroniskach dla bezdomnych zwierząt Numer petycji/bezpośredni link: http://www.petycje.pl/9131 Prosimy o podpisanie petycji przez ludzi wrażliwych na los zwierząt, ale również przez tych, którzy nie chcą aby ich PODATKI były przeznaczane na obozy koncentracyjne dla zwierząt. Quote
kolejna kobietka Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 podpisane! Kochani bazarek cegielkowy dla kilku bidulinek, wykonanie cegielki wlasne :smile: bardzo prosze o pomoc i udzial: http://www.dogomania.pl/forum/thread...5#post20161935 Quote
mimiś Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 dzisiaj piekna słoneczna pogoda,był długi spacerek, Klusia po spacerze dostaje takiego apetytu,dopotąd robiła miny,stawała słupka i wszelakimi srodkami wyrazu dawała znać ,że jest na skraju śmierci głodowej aż dostała drugą miskę [pierwsza była rano]. Na spacerze poskakała po zaspach ,chociaz z Fafikiem jest ostrożna i troche go goni-myslę,ze jeszcze szwy jej przeszkadzają . byle do soboty-jak wet zdejmie szwy -bedzie po sprawie:) Quote
malagos Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Was też tak zasypało? U nas bielutko :) Quote
kolejna kobietka Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 a u nas snieg jest, ale szalu nie ma na razie :) przytulaski dla Klusuni :) Quote
mimiś Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Klusia pieknie dziekuje!:). wróciliśmy własnie od weta,który stwierdził,ze wyjecie wystających części szwów -załatwiła Klucha,a to co zostało jest rozpuszczalne,więc nic tu nie ma do roboty . indagowany w kwestii Klusiowego wieku wił sie jak piskorz,w końcu podał przedział 6-10, sądząc po zębach i kamieniu . Po pannie spłynęła ta ocena, nie ma presji na udawanie młodej laski.;). W domu odkryłam jaką podstępną gadzinę hoduję - od jakiegos czasu moje koty jedza potworne ilości wszystkiego-kładłam to na karb mrózów,a dzisiaj..-daje Śliwce michę i zamykam ,jak zawsze drzwi do kuchni,zeby jej psy nie wyjadły,[Śliwka je baardzo powoli] ale czegoś mi w pejzażu brakuje-otwieram kuchnię ...a tam Klucha!! ukryła sie pod stołem i wypełzła ,żeby okraść biedną kocinę z tych paru kęsów mielonego! -wydało się !!!. Quote
malagos Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Nasz Milusia - łobuzica w nocy wykradła chleb (taki super, z Lidla.. ) i dzis rano ogryzki znalazłam na wesalce. Ucieszyły sie kawki z takiego sniadania. Quote
kolejna kobietka Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 hihi a to lobuzy jedne, a co beda sobie zalowac! :lol: Quote
kolejna kobietka Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Odwiedzam Klusie poswiatecznie :) Quote
malagos Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Jak tam, nie przejadłyście się, dziewczyny? Jak Klusia, jak ranka po sterylce? Dzis po południu jedziemy z Milą do Ostrołęki na sterylkę.... Quote
mimiś Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 (edited) ja sie nie przejadłam.wyjatkowo!-uratowała mnie grypa żołądkowa:cool3: dzieki której spędziłam Świeta na otomanie,słuchając kolęd i ogladając Pretty woman i takie tam..:oops: o sterylce ten małpiszon juz zapomniał.. a tak Klusia czeka na prezenty: pozdrawiamy Poświatecznie ;) Edited December 28, 2012 by mimiś Quote
Recommended Posts