Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiem ze nie emale:) to ewentualnie sundance kid:) bo Ty oscylujesz caly czas przy stormblastenie wiec tylko to mi pasuje :) no ale dosc zabaw dla mnie bo trezba isc popracowac:mad:

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ilka- dudek juz chyba spi razem z ta bazą grzywkawa:diabloti: :diabloti:
dam podpoiwedz to niech ktos inny zgadnie- rohan......:multi: :multi:

Posted

anna1 napisał(a):
ilka- dudek juz chyba spi razem z ta bazą grzywkawa:diabloti: :diabloti:
dam podpoiwedz to niech ktos inny zgadnie- rohan......:multi: :multi:

ja po prostu mam podłączony mój mózg do bazy danych (ach ta technika, implanty mózgowe... etc.;):evil_lol:) jest tylko jedno uniedogodnienie: jak przechodzę przez bramki magnetyczne - to zaczynają piszczeć:eviltong:

Ress - czekamy na Twoją zagadkę:multi:

Posted

Na zdjęciu Śnieżynki to chyba Dunka. Grzywka z rodowodem co nie wygląda na grzywkę. (mam nadzieję, że dobrze imię skojażyłam). Na zagadkę Ress sie nie porywam nawet , muszę się najpierw przespać z bazą grzywaczy parę nocek to może coś odgadnę.

Posted

Bo Dunka jest... unikalna;):evil_lol: jedyna w swoim rodzaju:cool3: ale kochana strasznie i w zyciu bym jej nie zamieniła:eviltong:

niestety czekają ją dwie operacje:shake::-(:placz: bo nasz wet. zdecydował, że najpierw wytnie jej dwa sutki a w drugiej kolejności wysterylizuje (twierdzi, że jak na jeden raz to za duża operacja:placz:).

Mam pietra:placz: