Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dudek napisał(a):

chociaqż nie jestem pewna czy Senga nie powinna zadać też swojej - w końcu zgadła

nie!!!!!!!! po co ????? ja jestem ponad tymi waszymi zasadami, bawcie się dalej, ja popatrzę,:lol::lol::lol::lol: może sie czegoś nauczę wreszcie, od mądrzejszej zminiaturyzowanej ewolucją...

Posted

Dudek napisał(a):
Zgadzam się, bardzo efektowny.

A teraz moja zagadka (chociaqż nie jestem pewna czy Senga nie powinna zadać też swojej - w końcu zgadła)

pies

Kojarzę babeczkę a nie psa. Hahahaha.

Może zaraz skojarzę.

Posted

Dudek napisał(a):
Zgadzam się, bardzo efektowny.

A teraz moja zagadka (chociaqż nie jestem pewna czy Senga nie powinna zadać też swojej - w końcu zgadła)

pies

Roc Star ????:roll:

Posted

SengaSengana napisał(a):
Shadow White Midnight Muriel-w nowej wersji.

I kto mi teraz wmówi ze z powdera nigdy sie nie zrobi takiego hairlessa jak Irinka:razz: ??? Zaskakujace podobienstwo:) Nawet kto tu pisał ze Bułka to jej siostra:cool3:

Posted

resuruss napisał(a):
No to teraz ja :multi:

I lece do weta z Tosienką - juz konczymy zastrzyki :multi: .

Rasberi's My Toy Dino Ferrari;) :evil_lol:

Posted

miniaga napisał(a):
Lionheart Kristmas Klown?

Nie, nie nie Kristmasik jest duuuużo przystojniejszy:loveu: i ma jednolicie wybarwioną głowę

Posted

flashka-g napisał(a):
I kto mi teraz wmówi ze z powdera nigdy sie nie zrobi takiego hairlessa jak Irinka:razz: ??? Zaskakujace podobienstwo:) Nawet kto tu pisał ze Bułka to jej siostra:cool3:

dziewczyny z tą Bułką to kawał:cool3:

Posted

AiK napisał(a):
dziewczyny z tą Bułką to kawał:cool3:

haha.. nie kawał:) Prawda ze wyglada jak hairless?? mysle ze spokojnie by kosiła z takim owlosieniem:cool3: ostatnio tylko to w modzie:cool3:

Posted

...juj flashka...bardzo te ta Irina interesuje:evil_lol: ...tylko szkoda ze Irina te ma v ...a nie len ona...:diabloti: :cool3: ...tesim na nase spotkanie:cool3: i nezapomen ze mam v archivu cos tvojich mailov sprzed rokuv...ladne pocitanie naprawde:eviltong:

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
i to mialo testy w usa , ale chyba na ksiezyciu ze jest haireless:lol::lol::lol::lol:

ale musze pochwalic za starannos w uzywaniu zelaska i prostowania wlosow powdera :evil_lol:

Bartek czemu jesteś taki agresywny....

Katrinka bardzo się cieszę że pojawiłaś się na dgm.
Tak z ciekawosci spytam jak wygladaja badania na upewnienie sie czy pies jest HL czy PP, bo wielu hodowcow teraz ktorym rodza sie mocno zarosniete Semi w sumie nie sa pewni czy to na pewno HL czy PP. Nawet sama Dudek ostatnio pytala. Napisz nam w którym ośrodku wykonują takie badania, bo wielu hodowców (również z USA) bardzo chciałoby mieć takie możliwości.

Posted

miniaga napisał(a):
Bartek czemu jesteś taki agresywny....

Katrinka bardzo się cieszę że pojawiłaś się na dgm.
Tak z ciekawosci spytam jak wygladaja badania na upewnienie sie czy pies jest HL czy PP, bo wielu hodowcow teraz ktorym rodza sie mocno zarosniete Semi w sumie nie sa pewni czy to na pewno HL czy PP. Nawet sama Dudek ostatnio pytala. Napisz nam w którym ośrodku wykonują takie badania, bo wielu hodowców (również z USA) bardzo chciałoby mieć takie możliwości.

zapytaj sie P. Katrinki , bo na pewno nie mnie , takie badanie to przeprowadzi kazda katedra genetyczna , oznaczajac odpowiednio markerty genetyczne , wiec nie wiem po az do usa trzeba bylo cos tam wyslac :diabloti: