SengaSengana Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Dudek napisał(a): chociaqż nie jestem pewna czy Senga nie powinna zadać też swojej - w końcu zgadła nie!!!!!!!! po co ????? ja jestem ponad tymi waszymi zasadami, bawcie się dalej, ja popatrzę,:lol::lol::lol::lol: może sie czegoś nauczę wreszcie, od mądrzejszej zminiaturyzowanej ewolucją... Quote
miniaga Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Dudek napisał(a):Zgadzam się, bardzo efektowny. A teraz moja zagadka (chociaqż nie jestem pewna czy Senga nie powinna zadać też swojej - w końcu zgadła) pies Kojarzę babeczkę a nie psa. Hahahaha. Może zaraz skojarzę. Quote
resuruss Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Dudek napisał(a):Zgadzam się, bardzo efektowny. A teraz moja zagadka (chociaqż nie jestem pewna czy Senga nie powinna zadać też swojej - w końcu zgadła) pies Roc Star ????:roll: Quote
Dudek Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 yes, yes, yes:multi: Roc Star du Sourire sous l'Ondée - zgadza się:loveu: Quote
resuruss Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 No to teraz ja :multi: I lece do weta z Tosienką - juz konczymy zastrzyki :multi: . Quote
flashka-g Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 SengaSengana napisał(a):Shadow White Midnight Muriel-w nowej wersji. I kto mi teraz wmówi ze z powdera nigdy sie nie zrobi takiego hairlessa jak Irinka:razz: ??? Zaskakujace podobienstwo:) Nawet kto tu pisał ze Bułka to jej siostra:cool3: Quote
Dudek Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 resuruss napisał(a):No to teraz ja :multi: I lece do weta z Tosienką - juz konczymy zastrzyki :multi: . Rasberi's My Toy Dino Ferrari;) :evil_lol: Quote
Dudek Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 miniaga napisał(a):Lionheart Kristmas Klown? Nie, nie nie Kristmasik jest duuuużo przystojniejszy:loveu: i ma jednolicie wybarwioną głowę Quote
AiK Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 flashka-g napisał(a):I kto mi teraz wmówi ze z powdera nigdy sie nie zrobi takiego hairlessa jak Irinka:razz: ??? Zaskakujace podobienstwo:) Nawet kto tu pisał ze Bułka to jej siostra:cool3: dziewczyny z tą Bułką to kawał:cool3: Quote
Dudek Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 AiK napisał(a):dziewczyny z tą Bułką to kawał:cool3: :-o :cool3: Quote
AiK Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Dudek napisał(a)::-o :cool3: co się dziwisz jak widziałam Bułkę ostatnio włosy miała na miejscu:evil_lol: Quote
Em-ka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Hmmm, chyba Winsalot Ausker D'Dasa :eviltong: Quote
flashka-g Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 AiK napisał(a):dziewczyny z tą Bułką to kawał:cool3: haha.. nie kawał:) Prawda ze wyglada jak hairless?? mysle ze spokojnie by kosiła z takim owlosieniem:cool3: ostatnio tylko to w modzie:cool3: Quote
Katarinka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 ...juj flashka...bardzo te ta Irina interesuje:evil_lol: ...tylko szkoda ze Irina te ma v ...a nie len ona...:diabloti: :cool3: ...tesim na nase spotkanie:cool3: i nezapomen ze mam v archivu cos tvojich mailov sprzed rokuv...ladne pocitanie naprawde:eviltong: Quote
resuruss Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Jestem,posiedziałam na działce jeszcze troche ,bo słoneczko swieciło pięknie :loveu: Dudek brawo!!!!!!Myslałam ,ze po tej focie nikt go nie pozna . Quote
orsini Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Katarynka jak milo Cie widziec i slyszec!!! Kochani dogomaniacy a ja tez mam zagadke: WHO IS THIS and szto dziełajet i po czorta??? Quote
AngelOfDeath Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 i to mialo testy w usa , ale chyba na ksiezyciu ze jest haireless:lol::lol::lol::lol: ale musze pochwalic za starannos w uzywaniu zelaska i prostowania wlosow powdera :evil_lol: Quote
miniaga Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 AngelOfDeath napisał(a):i to mialo testy w usa , ale chyba na ksiezyciu ze jest haireless:lol::lol::lol::lol: ale musze pochwalic za starannos w uzywaniu zelaska i prostowania wlosow powdera :evil_lol: Bartek czemu jesteś taki agresywny.... Katrinka bardzo się cieszę że pojawiłaś się na dgm. Tak z ciekawosci spytam jak wygladaja badania na upewnienie sie czy pies jest HL czy PP, bo wielu hodowcow teraz ktorym rodza sie mocno zarosniete Semi w sumie nie sa pewni czy to na pewno HL czy PP. Nawet sama Dudek ostatnio pytala. Napisz nam w którym ośrodku wykonują takie badania, bo wielu hodowców (również z USA) bardzo chciałoby mieć takie możliwości. Quote
AngelOfDeath Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 miniaga napisał(a):Bartek czemu jesteś taki agresywny.... Katrinka bardzo się cieszę że pojawiłaś się na dgm. Tak z ciekawosci spytam jak wygladaja badania na upewnienie sie czy pies jest HL czy PP, bo wielu hodowcow teraz ktorym rodza sie mocno zarosniete Semi w sumie nie sa pewni czy to na pewno HL czy PP. Nawet sama Dudek ostatnio pytala. Napisz nam w którym ośrodku wykonują takie badania, bo wielu hodowców (również z USA) bardzo chciałoby mieć takie możliwości. zapytaj sie P. Katrinki , bo na pewno nie mnie , takie badanie to przeprowadzi kazda katedra genetyczna , oznaczajac odpowiednio markerty genetyczne , wiec nie wiem po az do usa trzeba bylo cos tam wyslac :diabloti: Quote
AngelOfDeath Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 i mysle ze ktos przeplacil , mozna rownie dobrze zrobic zdjecia zarosnietej Irinki i wyslac :eviltong: albo w zeby spojrzec :diabloti: Quote
Recommended Posts