Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam.
Domku szukają 3 szczeniaczki (2 pieski i 1 sinia). Może ktoś z Was lub Waszych znajomych przygarnąłby małego pieska? Mamusia to sznaucerka, niestety nie wiadomo kto jest tatusiem.. Szczeniaczki były nieplanowane i już by nie żyły gdyby nie długa namowa i obietnica znalezienia im domków. Właściciel już szukał kartonu, kiedy mama zaczęła ratować biedactwa. Obiecałam że pomogę.
Wstawiam zdjęcia maluchów i suki.

Posted

Maluchy maja prawie 2 tygodnie. Jeszcze za malutkie, trzeba poczekać mniej więcej do majowego weekendu. Są w Wołominie, ale jeśli do Warki to prawdopodobnie uda się załatwić transport:p

• 3 weeks later...
Posted

Kurcze, zupełnie zapomniałam o tych psiulkach - a teraz już za późno, bo właśnie jedzie do mnie maluszek
Dałam znać dziewczynom z wątku o maluchu z Warszawy, one teraz miały parę zgłoszeń o chętnych na szczeniaczki, może ktoś się zgłosi...

Posted

I zgłosił się ktoś?
Jak się w ciągu dwóch tygodni nikt nie zgłosi, to trzeba dać je na Allegro. Ja mam tam konto, tylko jeszcze nigdy nic nie wystawialam do sprzedaży, ale coś się wykombinuje ;)

• 2 weeks later...
Posted

Justa74 napisał(a):
Nikt tu nie zagląda? Wiadomo, co dalej z maluchami? Znalazły już domki?

Został jeszcze jeden chłopczyk. Kto chce maluszka??