ziarnochodek Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Hej, chcę zmienić karmę Tośkowi i zastanawiam się, które z karm są sprzedawane w workach 5-8kg? Do tej pory zamawialiśmy 15kg Brita, ale jadł na spółkę z drugim psem, ale teraz w swojej klasie rozmiarowej i wiekowej został sam, a że jest niedużym pieskiem, to taki wielki worek stoi i stoi i stoi :roll: A z kolei zupełnie małe się nie bardzo opłacają. Jeśli ktoś wie, to będę bardzo wdzięczna za podpowiedzi :) Quote
Guest Lotty Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Moje pekińczyki już od dobrych kilku lat są na karmie Brit Care Adult Small.Ta karma jest pakowana w worki o wadze 7,5 kg (największe). Myślę, że Twój pies też będzie zadowolony skoro do tej pory jadł "zwykłego" Brita i nie narzekał. Quote
Rosiczka Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Acana 6,8 kg Orijen 7 kg Artemis 6,8 Fromm Family 6,75 White Wolf 6 kg NDFC 7,5 kg Canidae 6,8 Doctor Dog 6 kg NATURAL&DELICIOUS 7 kg Regal 7,5 kg i pewnie wiele wiele innych :) Quote
filodendron Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Nutra gold dla ras małych - 7,5 kg Quote
Recommended Posts