Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W ogłoszeniach nazywalam go terierkiem, ale niewiele pomogło. Może trzeba spróbować jeszcze raz ;)

Nagrałam trzy filmiki z Hansikiem (pierwsze w życiu :multi: ). Jak je wrzucić na forum?

• Replies 240
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pisałam w tej sprawie do bubu , może zapomniała :(
a mi się wczoraj zrobiło bardzo przykro jak popatrzyłam na moją Sari która miała w oczach takie same ogniki jak Hans (dlaczego nikt go nie chce :(:(:( )

Posted

bubu wysłała mi instrukcję. Zalogowałam się na you.tube. Teraz będę zaśmiecać serwer filmikami o czworonogach:loveu:

TRZYMAJCIE MOCNO KCIUKI - DOMEK WISI W POWIETRZU...

Posted

Napisałam post długi na pół strony i wszystko im zżarło:mad:(chyba za długo pisałam i okienko wygasło:shake: ) Hund - zadzownię do Ciebie wieczorem. Hans w nowym domu!

Posted

Frotka - wysłałam Ci priwa ale nie wiem czy doszedł bo ostatnio moje priwy nie zawsze dochodzą.. napisz proszę coś o domku! umieram z ciekawości :loveu: Powodzenia Hansiku! :multi:

Posted

Słuchajcie cioteczki mam namiar na panią która jest zdecydowana na adopcję psiaka.
Chciała Ajka ze Skierniewic ale ktoś jej go sprzątnął sprzed nosa ;) Ajek też był taki terierowaty wiec pomyślałam że może Hansik by się spodobał. Jeśli chcecie to prześlę na priva nr telefonu.

Posted

własnie wróciłam do domu, ledwo żywa z upału, zmordowana i zdyszana a tu niektórzy chłodzili się cały dzień na płytkach w kuchni i teraz rozrabiają, podskakują i pokazują, że spacer czeka...:zly7:

Posted

Weszko - Pani z Twojego numeru nie odbiera. Może gdzieś wyjechała? Spróbuj skorzystać jeszcze z tego numeru, szkoda tracić domu. My już raczej nie skorzystamy, bo:

PATIA ZNALAZŁA DOM DLA HANSA (obecnie DOCENTA). Bedzie mieszkać częściowo w Krakowie a częściowo w Tokarni (tam więcej). W domu są dwa koty na szczególnych prawach, w tym jeden poskładany po wypadku samochodowym, dowje dorosłych osób i dziewczynka w gimnazjum.

[SIZE=6]PATIA - po raz kolejny nas ratujesz - BARDZO, BARDZO, BARDZO dziękujemy!

:tort: :BIG: :cunao: :beerchug: :laola: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :angel: :angel: :ylsuper: :klacz: :klacz: :klacz: :iloveyou: :Rose: :Rose: :thumbs: :cool2: