Frotka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 W ogłoszeniach nazywalam go terierkiem, ale niewiele pomogło. Może trzeba spróbować jeszcze raz ;) Nagrałam trzy filmiki z Hansikiem (pierwsze w życiu :multi: ). Jak je wrzucić na forum? Quote
Hund Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 ja nie wiem ale zapytam bubu :) ona wrzucała ostatnio filmik z pierwszych kroczków Śrutki. Quote
Frotka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 I co z tym filmikiem? Kto mi powie jak go wrzucić na forum? Quote
Hund Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Pisałam w tej sprawie do bubu , może zapomniała :( a mi się wczoraj zrobiło bardzo przykro jak popatrzyłam na moją Sari która miała w oczach takie same ogniki jak Hans (dlaczego nikt go nie chce :(:(:( ) Quote
Frotka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 bubu wysłała mi instrukcję. Zalogowałam się na you.tube. Teraz będę zaśmiecać serwer filmikami o czworonogach:loveu: TRZYMAJCIE MOCNO KCIUKI - DOMEK WISI W POWIETRZU... Quote
Frotka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Napisałam post długi na pół strony i wszystko im zżarło:mad:(chyba za długo pisałam i okienko wygasło:shake: ) Hund - zadzownię do Ciebie wieczorem. Hans w nowym domu! Quote
_bubu_ Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Frotka - wysłałam Ci priwa ale nie wiem czy doszedł bo ostatnio moje priwy nie zawsze dochodzą.. napisz proszę coś o domku! umieram z ciekawości :loveu: Powodzenia Hansiku! :multi: Quote
Frotka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 priv nie doszedł a z chwaleniem się gotowym domkiem trochę przesadziłam :oops: Jeszcze domku nie mamy, ale intensywnie się namyślamy.... Quote
_bubu_ Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 aaa to w takiej sytuacji mocno trzymamy kciuki za Hansika :razz: Quote
weszka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Słuchajcie cioteczki mam namiar na panią która jest zdecydowana na adopcję psiaka. Chciała Ajka ze Skierniewic ale ktoś jej go sprzątnął sprzed nosa ;) Ajek też był taki terierowaty wiec pomyślałam że może Hansik by się spodobał. Jeśli chcecie to prześlę na priva nr telefonu. Quote
_bubu_ Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 weszka , może narazie się wstrzmajmy dopóki Frotka się nie wypowie bo widzę że tam coś się szykuje Hansikowi :razz: A tymczasem może Pani się zainteresuje Fredziem? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74540 Quote
Frotka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Wyślij mi Weszko koniecznie ten numer. Może to będzie właśnie TO. Dziękuję! A czy Pani z Krakowa, bo Hansik do adopcji tylko w Krakowie:loveu: Quote
Frotka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Weszko - dziękuję za telefon! Jeśli wszystko dobrze pójdzie wieczorem będa filmiki. Quote
Frotka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 własnie wróciłam do domu, ledwo żywa z upału, zmordowana i zdyszana a tu niektórzy chłodzili się cały dzień na płytkach w kuchni i teraz rozrabiają, podskakują i pokazują, że spacer czeka...:zly7: Quote
weszka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Frotka napisał(a):Weszko - dziękuję za telefon! Czy udało się z Panią porozmawiać? Quote
Frotka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Weszko - Pani z Twojego numeru nie odbiera. Może gdzieś wyjechała? Spróbuj skorzystać jeszcze z tego numeru, szkoda tracić domu. My już raczej nie skorzystamy, bo: PATIA ZNALAZŁA DOM DLA HANSA (obecnie DOCENTA). Bedzie mieszkać częściowo w Krakowie a częściowo w Tokarni (tam więcej). W domu są dwa koty na szczególnych prawach, w tym jeden poskładany po wypadku samochodowym, dowje dorosłych osób i dziewczynka w gimnazjum. [SIZE=6]PATIA - po raz kolejny nas ratujesz - BARDZO, BARDZO, BARDZO dziękujemy! :tort: :BIG: :cunao: :beerchug: :laola: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :angel: :angel: :ylsuper: :klacz: :klacz: :klacz: :iloveyou: :Rose: :Rose: :thumbs: :cool2: Quote
Hund Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 KOCHANY Hans nareszcie !! FROTKA I PATIA DZIĘKUJĘ WAM! Quote
Hund Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 A te kotki on je pokocha?? NO musi, nie ma wyjścia!! Quote
Recommended Posts