_bubu_ Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Hansiku powodzenia!! Mam nadzieję , że to ten jedyny wymarzony domek, w którym będziesz kochany i szczęśliwy. Patia ! - nie wiem jak dziękować, pomagasz nam w każdej sprawie, zawsze możemy na Ciebie liczyć ! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Hund Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 NIECH ŻYJE DOCENT NIECH ŻYJE NAM !! :laola: Piesku chcę cię zobaczyć szczęśliwego w nowej rodzinie , czuje że wycieczka się szykuje :) :laola: Quote
_bubu_ Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Frotka dziękujemy!! :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Czekamy na wieści z nowego domu :p no i jak sie z kotkami układa :razz: Quote
Kluska4 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Fantastyczna wiadomość :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: A kotki proszone są o wyrozumiałość dla nowego kolegi :p Quote
_bubu_ Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Frotka - czy sa jakieś wieści z nowego domu? Quote
Frotka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Odebrałam Hansika. Niby wszystko było w porządku ale to nie było TO... Trochę jesteśmy skołowani, niedawno dotarliśmy do domu. Hans obwąchał wszystkie kąty, zjadł kolację i zasnął w "swoim" dawnym kąciku. Quote
Frotka Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Maluszek całą Wigilię kolędował pod stołem. Wyżebrał co się dało. Byle co wypluwał, lepsze kąski zanosił sobie na posłanie, żeby się nimi delektować. Quote
Hund Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Mamy nowy rok i to samo pragnienie co w starym DOBRY DOM DLA PIESKA!! Quote
Frotka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Wiadomość z ostatniej chwili: Hans ma dom (w Warszawie). Hund - wysyłam Ci dane przez piv. Quote
Hund Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 dzięki Frotka już czytaŁam, patrze na jego zdjęcia i chcę go przytulać ile się da , tylko nie wiem co z tym żebrem byŁoby gdybym go puczyŁa ;) Quote
Frotka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Hund - podaj mi przez priv swój mail to dostaniesz miły liscik ze zdjęciami Quote
Recommended Posts