Asia_M Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Szkoda, że tak mało Cioteczek otwiedza tego pięknisia... Quote
Hund Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ma :) nawet w gazetach :) i mam nadzieję że to coś da dobrego :) Quote
Asia_M Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Skoro ma, to na pewno dobry domek się znajdzie :) A póki co podrzucamy :) Quote
Asia_M Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Nie wiemy czy śpi :) Może rozmawia z kolegami z kojca ;) Quote
Hund Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Jak zamykam oczy to go widzę jak się tarza w trawie :) Quote
Hund Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 chłopak czuje się świetnie :) zajmuje sie nim często moja znajoma , jest wypieszczony i zadbany :) Quote
Hund Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Hansiku kochany bądź szczęsliwy, domek napewno się znajdzie!! Quote
Hund Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Mój kochany Hansik , za którym wciąż tęsknię przypomina się wszystkim!! bardzo mi go brak :( :(:( pocieszam się jednak jego szczęściem gdyż piesek ma możliwość przebywać u wyjątkowej osoby z dogo na tymczasie. :):):) Dzięki , że go zabrałaś!! Hansiku cieszę się każdą wiadomością o Tobie. Quote
Frotka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Od miesiąca bez zmian - siedzi u mnie, szuka domu. Był wszędzie - w dzienniku polskim, gazecie wyborczej, gazecie krakowskiej, na allegro, na plakatach w lecznicach, wreszcie, wczoraj w telewizji....nikt nie dzwoni. Szkoda mi go, bo zaczyna się przywiązywać. Hans jest pieskiem zupełnie niekłopotliwym. Nie grymiasi, nie wybrzydza, świetnie dogaduje się z ludźmi i zwierzętami. Jeździ samochodem, ładnie chodzi na smyczy. Jest cichutki, czyściutki, spokojniutki. Niestety, nikt go nie chce. Quote
Hund Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Hansiku ja Cię chcę !! Tylko nie ma gdzie Cie zabrać :( Kto pokocha takiego ładnego pieska ?? Quote
Frotka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Nie mam aktualnych zdjęć. Może dziś lub jutro coś pstryknę. Na razie zdjęcie ze spaceru sprzed kilku tygodni, autorstwa pani Marty Kusch. Hansikowa gimnastyka, na porannym spacerze obowiązkowo prostujemy nóżki Quote
Kluska4 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Śliczne fotki w jamniorkowym towarzystwie :loveu: A może by tak w tytułach ogłoszeń pisać, że to mix welsh terriera. Bo coś chyba z niego ma (przynajmniej na zdjęciach tak wygląda), a wtedy ludzie chętniej zerkną na ogłoszenie. Quote
Recommended Posts