_bubu_ Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Aniołek chce na kolanka do cioci :lol: Quote
Hund Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 LUPE !! Moje maleństwo wkleiłaś :) Bardzo gorąco dziękuję !! Hansiku ciocia Lupe pomyślała o Tobie !! Quote
lupe Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 ech Hans ty jesteś po prostu pięknota.... komu autograf Hansa ? post 53 Quote
Hund Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 A Hans wczoraj jak zwykle siedział w budzie i nie reagował ale wystarczyło że go zawołałam i już :) ten usmiechnięty pyszczek, na mnie to działa ;) Quote
_bubu_ Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Hansik już po spacerku :) Nie wiem kto był bardziej szczęśliwy - Ola czy Hans :) Ciotka na pewno sama opisze swoje wrażenia :) Hansik ma chore łapki, nie wiemy jak to się fachowo nazywa , ja słyszałam "miekkie łapy". Wygląda jakby miał za duże stopy bo łapki są za bardzo przygięte. Planujemy wizyte u weta ale trzeba uzbierać pieniążki.. Pod koniec spacerku zaczął kuleć. Były oczywiście przerwy na pieszczoty :) Patrzcie jacy oboje zadowoleni :) Quote
Jola_K Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 jakby cudownie bylo, gdyby codziennie tak psiurki wyprowadzac.... codziennie chwila przeznaczona tylko dla niego... pieszczoty, czesanie, spacerek... marzenie Quote
Hund Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Hans jest kochany :) jak tylko zobaczył szelczki to już wkłądał w nie główkę i cieszył się :) widać że był nauczony chodzenia na smyczy. biega bardzo szybko jak na takiego psiaczka małęgo :) Jest taki kochaniutki. Przytulaki dla pieseczka. Oczywiście jedzenie trawy to podstawa :) pobrodzenie sobie w jeziorku to była czysta przyjemność dla Hansika, dla mnie mniejsza bo miałam mokre buty. hans uwielbia biegać, bawić się , widać w jego oczkach radość , jest taki wesoły, nie to co było jeszcze niedawno. Kochany piesek. Zrobił sobie 6 kup po drodze, wysikał litry płynu, pochasał. Super towarzysz. Łapki koniecznie musi zobaczyć wet. Bidoczek na końcu spacerku widać że przednie łapki się zmęczyły. Ale hans nie chciał tego po sobie pokazać. Pobiegałby pewnie więcej gdyby czasu starczyło :) bidoczek uwielbiam go :) Quote
ania_u Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 hej jestem zainteresowana hansikiem,ile ma latek,i co dokładnie mu dolega z łapkami?i w jakim mieście on jest.i jak reaguje na inne pieski? pozdrowienia ania Quote
_bubu_ Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Hans ma 4 lata, od roku jest w schronisku. Z innymi pieskami dogaduje sie bardzo dobrze, jest łagodny i przyjazny. O łapkach nie wiemy nic konkretnego. Potrzebna jest wizyta u weterynarza aby to sprawdzić. Być może będzie potrzebował leczenia. Przednie łapki są za bardzo przygięte. Jak sie przyjrzysz to zauważysz , że ma duże stopy czyli za duża część łapki przylega do ziemi. Aniu napisz proszę coś o sobie , chciałabyś Hansika? :cool3: Quote
_bubu_ Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 W sprawie adopcji kontaktuj się z Olą tel. 604950574 - Hund na dogo , albo ze mną 515242723 Quote
Hund Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Mój kochaniutki Hans czeka na dobry domek i człowieka który go będzie kochał zawsze. Może to właśnie Aniu na Ciebie. Jeśli przemyślałaś tę decyzję to proszę odezwij się . Quote
Jola_K Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Aniu, przemyslalas decyzje? w jakim miescie mieszkasz? Quote
Hund Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Hans nas oczywiście poznał !! Ucieszył się bardzo . I posłał ten szelmowski usmieszek w naszą stronę. Potem na wybiegu juz udawał że nas nie widzi dopóki nie zaczęłam bawić sie z innym psem:) zazdrośnik podszedł do mnie z pretensjami :) A jak już był w boksie z powrotem a na wybiegu chasała Warka to ilekroć ją głaskałam Hans upominłą mnie szczekaniem!! Quote
_bubu_ Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Nie naciskajmy na Anię. To musi być przemyślana decyzja. Hansik dzisiaj był bardzo wesoły :lol: Quote
Hund Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Widac że kontakt z ludxmi dobrze mu robi :) zupełnie inny psiak. Quote
Hund Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Hansiku czy ciocia bubu zapomniała o zdjęciach pieseczka?? myślałąm że zrobiła Ci dzisiaj jakiś portrecik :) Quote
Recommended Posts