_bubu_ Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Hans Prosimy o pomoc w drukowaniu i rozwieszaniu plakacików Hansa: http://img113.imageshack.us/img113/1982/hansplakatbl4.jpg W schroniskach są takie pieski które od razu lgną do człowieka i takie które nie pokazują jak bardzo cierpią. Hans należy do tych drugich. Jest spokojny dla ludzi ale udaje że ich nie widzi. gdy go wołam, nie przychodzi się pogłaskać.Nie merda ogonkiem. Zachowuje się tak jakby na wybiegu był sam. Biega wokół mnie ale mnie nie zauważa. Ale czy na pewno. sama podchodzę i głaszcżę pieska, wiem że tego potrzebuje mimo że usilnie stara się mi tego nie okazać. Nie wiem kto skrzywdził Hansa, dlaczego jak mówi kierowniczka ,,żyje swoim światem,, Wiem że piesk może być świetnym towarzyszem. Jest niewielki, spokojny, łagodny dla ludzi i psów. Dogaduje się z pieskami i z suczkami. Nie wierzę że myśli tylko o pełnej miseczce, jak ktoś bardzo cierpi to nie dopuszcza do siebie marzeń. Boi się że się nie spełnią. Myślę że z Hansem jest podobnie. Hans ma 4 lata (rok spędził w schronisku), jest kastratem. Ma szorstkie w dotyku rudo brązowe futerko. Na pewno ktoś z jego przodków był terierem :smile: kontakt w sprawie adopcji: 0604-950-574 0515-242-723 [SIZE=2]beatasw@simplusnet.pl Zastrzegamy prawo do kontroli przedadopcyjnej waruków w jakich będzie żył piesek. [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] [SIZE=2] ------------------------------------------------------------ Hansik robi się coraz bardziej towarzyski i domaga się uwagi. Był ostatnio na spacerku :smile: i bardzo mu sie podobało. Grzecznie chodzi na smyczy. Widać, że nie jest to dla niego żadna nowość. Hansik ma chore łapki, nie wiemy jak to się fachowo nazywa , ja słyszałam "miekkie łapy". Wygląda jakby miał za duże stopy bo łapki są za bardzo przygięte. Planujemy wizyte u weta ale trzeba uzbierać pieniążki.. Pod koniec spacerku zaczął kuleć. Quote
Hund Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Obróżkę miał tak silno zaciśniętą ,że postanowiłyśmy z bubu uwolnić go :) nie protestował i myślę , że teraz będzie Hansowi wygodniej :) a obróżka przyda się dla innego mniejszego pieska:) w łaśnie suszę ją u mnie na parapecie :) Quote
_bubu_ Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 a mi sie podoba profil Hansia ;) chociaż na zdjęciach za bardzo go nie widać. Quote
Hund Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 _bubu_ napisał(a):a mi sie podoba profil Hansia ;) chociaż na zdjęciach za bardzo go nie widać. mnie się podobają te szkutki wokół szyjki !! jak mała lwia grzywa :) Quote
Hund Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Hansiku nikt CIę nawet nie chce obejrzeć?? :( Czekamy może któraś z ciotek się obudzi :) Quote
_bubu_ Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 no tak.. u Hansia też cisza.. a to takie cudo! Quote
Kluska4 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dziewczyny, a on nie przypomina Wam Welsh Terriera? Myślę, że to jak nic mix welscha. Quote
Hund Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 A do Hansa nikt nie zagląda :( nic dziwnego że żyje sobie swoim światem :( Quote
Jola_K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Hund, dzieki za link, bede zagladac regularnie :) Hans jest piekny :) Quote
_bubu_ Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 prosimy o pomoc w rozwieszaniu plakatów! plakacik Hansa: http://img113.imageshack.us/img113/1982/hansplakatbl4.jpg Quote
Hund Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Hansik jest z tym uśmiechem na zdjęciu piekny :) Quote
Hund Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Hans wczoraj wyszedł z budy na przywitanie mimo że już spał kiedy przyjechałyśmy, i usmiechną się tak jak na plakacie :) Quote
_bubu_ Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 uroczy Hans szuka domku! czy ktoś powiesił ogłoszenie?! Quote
_bubu_ Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 oj śliczny.. tylko niech go w końcu ktoś wypatrzy.. :shake: Quote
Kluska4 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Piękny terrierek :loveu: Cierpliwości, na pewno ktoś go wypatrzy :roll: Quote
Hund Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 jest miły, i trzeba go nauczyć bliskości człowieka :) Quote
Hund Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Nie chce juz patrzeć na świat pzrez kraty -pomóż mi proszę!! Quote
_bubu_ Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 to zdjęcie zawiera przeczące elementy.. uśmiech Hansa.. i te kraty.. on żyje w swoim świecie.. Quote
Recommended Posts