Hund Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 musze uzgodnić w domu bo jeszcze nie wiem a mówiłam Ci o wyjeździe do Rychwałdu. Quote
_bubu_ Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 No tak , zapomniałam. Wiesz jaką ja mam tą pamięć :p Quote
Hund Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 daj się ubrać w szleczki Maju to zaopiekujemy się tobą i poznasz świat... Quote
Hund Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 solito no niestety nie mieliśmy podpowiedzi ponieważ osoba którą mi poleciłaś niestety nie odpisała mimo że była obecna na dogo :( no cóż chcieliśmy poradzić sobie sami i...nie wyszło...i Maja uciekła :( po ok 20 minutach zaganiania i wymyślania strategii przyszła do schroniska. Strachu było wiele. :(:(:( Maciek któremu uciekła miał doła do końca dnia :( całe szczęście że Maja wróciła. Quote
Jola_K Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 poznalam dzis Maję, tak bojazliwego psa chyba nigdy nie widzialam :( to byl jej pierwszy w zyciu spacer stala w szeleczkach na sztywnych lapkach, strach ja paralizowal, spokojnie wyciagnelam do niej dlon, glaskalam, poddawala sie nie wykazujac cienia agresji faktycznie, umaszczeniem przypomina wyzla, jest sliczna, drobna, potrzeba czasu, ale wierze ze uda sie przelamac w niej tej paskudny lęk Quote
solito Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Więc jednak spacerek był?!:multi: Hund, wiadomo było, że będzie ciężko! Ale liczy się efekt końcowy! Jest dobrze! A teraz powinno być już coraz lepiej! Gratulacje! Quote
Hund Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 no efekto koncowy nie był najlepszy bo uciekłą ale ja i tak cieszę się że była. Bardzo się bałą i myslę że byłoby lepiej gdyby wyszła na następny spacer z pieskiem ze swojego boksu, bedzie się czułą wtedy pewniej. Quote
solito Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Hund napisał(a):no efekto koncowy nie był najlepszy bo uciekłą ale ja i tak cieszę się że była. Bardzo się bałą i myslę że byłoby lepiej gdyby wyszła na następny spacer z pieskiem ze swojego boksu, bedzie się czułą wtedy pewniej. O! Jest to jakieś rozwiązanie! Możecie tak właśnie spróbować! I głaskanko było! Następnym razem na pewno będzie lepiej! Trzymam kciuki! Quote
Hund Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 głaskanko było. smakołyki również ale niestety nie zwracała na nie uwagi. przywierała do ziemi i udawała że jej nie ma. strasznie szybko biło jej serduszko i widać żę bardzo się bała. trzęsła się i zsikała ze strachu :(:(:( biedna Maleńka. Quote
Hund Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 solito mam odpowiedź od osoby przez Ciebie poleconej :) może się teraz uda !! Quote
Jola_K Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 cos knujecie? :razz: trzymam kciuki mooooooooocnooooooo Quote
solito Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Hund napisał(a):solito mam odpowiedź od osoby przez Ciebie poleconej :) może się teraz uda !! To powiedz, choć w skrócie, co radzi?! Quote
Hund Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 knujemy żeby następny spacer nie skończył sie tak samo. :) Quote
Hund Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 spróbujemy na razie tak jak napisała joaaa podejśc do Maji a potem może z domkiem się uda :) Quote
Recommended Posts