Hund Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 **___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__** ___**__*____*__**_____**__* ____**_**__**_**________** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______ Dostałam od leelo i przekazuję bo mi się spodobał ;-) Dla Maji i tych którzy jej kibicują !!! Quote
Hund Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Maja się przypomina ;) czy wszyscy o niej zapomnieli?? hm... Quote
wuzetka86 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Czy Maja ma jakiś banerek? Może chociaż umieszczając go w podpisie mogłabym jej pomóc. Może ktoś by ją zauważył. Jest piękna:) Quote
Hund Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Poprosimy o banerek, jeśli potrafisz tworzyć te maę cudeńka to super , bo ja niestety :( tylko mogę poddbierać innym.... Quote
wuzetka86 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Nie ja nie próbowałam :( dlatego spytałam czy ktoś już może stworzył taki dla Maji, ale w takim razie spróbuję popytać jak zrobić coś takiego choć nic nie mogę obiecać. Quote
wuzetka86 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Zrobiłam coś takiego: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=55862"][IMG]http://img262.imageshack.us/img262/7554/majawx7.gif[/IMG][/URL] Tekst jest z tytułu wątku, mam nadzieję, że nikt się nie obrazi i że to będzie działać. Quote
_bubu_ Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 dziękuję! :loveu: Majeczka - w niedziele sie widzimy ;) Quote
_bubu_ Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Maja zaliczyła dzisiaj kolejny spacerek. Cały czas robi postępy. Nadal niestety boi się ręki człowieka. w towarzystwie psów jest pewna siebie ale gdy zostaje sama z czlowiekiem to jest przerażona.. mam nadzieje ze to sie zmieni. Quote
Hund Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 I pierwszy raz widziała jezioro ;) zrobiła takie wielkie ooooo pyszczkiem hahahah w każdym razie była zdziwiona że zobaczyła coś pierwszy raz w życiu . bubu do niej mówiła? : co to jest? a Maja tylko rozglądała się wkoło :) Już jest zdecydowanie lepsza i sama podchodzi do innych psów na spacerze żeby je wąchać. Quote
_bubu_ Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 marzy mi sie domek dla Maji.. taki z ogródkiem i innym psem.. Quote
Hund Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ciekawe czy Maja pÓjdzie z inną osobą na spacer w niedzielę? To będzie dla niej próba :) Quote
Hund Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Maja wczoraj nie była na spacerku. Odpuściła kolejkę by inni mogli również się cieszyć życiem :) Quote
_bubu_ Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 nie martw sie Majeczko, za tydzień zabiore Cię na spacerek i znowu pooglądamy jezioro Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Wierzę, że Majeczce również się uda - robi już takie postępy! W górę maleńka! Quote
_bubu_ Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Spacerek zaliczony. oczywiście bez Ferdka ani rusz :p chyba że schowac sie pod samochód :evil_lol: a taką pozycje przybiera maja na widok człowieka: Quote
saba210@op.pl Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 ...dokładnie tak... przerażona... nieufna...:shake: trzeba dużo cierpliwości i miłości tej Psince........................... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Kochana Majeczka... Wierzę, że będzie coraz lepiej! Quote
Helga&Ares Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 jaka biedna, przestraszona sunieczka:shake: oby zaufała człowiekowi... chociaż, mieliśmy w schronie gorszy przypadek, minęło trochę czasu,popracowaliśmy i teraz to już całkiem "normalna" sunia, która niedługo jedzie do nowego domku. Także bądźmy dobrej myśli Quote
Hund Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 ja jestem dobrej myśli :) Maja mimo wszystko robi postępy, kto znał ją wcześniej ten wie jaki duży krok do przodu został zrobiony. Quote
Recommended Posts