Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
_______*****_______

Dostałam od leelo i przekazuję bo mi się spodobał ;-) Dla Maji i tych którzy jej kibicują !!!

• Replies 772
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ja nie próbowałam :( dlatego spytałam czy ktoś już może stworzył taki dla Maji, ale w takim razie spróbuję popytać jak zrobić coś takiego choć nic nie mogę obiecać.

Posted

Zrobiłam coś takiego:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=55862"][IMG]http://img262.imageshack.us/img262/7554/majawx7.gif[/IMG][/URL]

Tekst jest z tytułu wątku, mam nadzieję, że nikt się nie obrazi i że to będzie działać.

Posted

Maja zaliczyła dzisiaj kolejny spacerek. Cały czas robi postępy. Nadal niestety boi się ręki człowieka. w towarzystwie psów jest pewna siebie ale gdy zostaje sama z czlowiekiem to jest przerażona.. mam nadzieje ze to sie zmieni.

Posted

I pierwszy raz widziała jezioro ;) zrobiła takie wielkie ooooo pyszczkiem hahahah w każdym razie była zdziwiona że zobaczyła coś pierwszy raz w życiu . bubu do niej mówiła? : co to jest? a Maja tylko rozglądała się wkoło :)
Już jest zdecydowanie lepsza i sama podchodzi do innych psów na spacerze żeby je wąchać.

Posted

Spacerek zaliczony. oczywiście bez Ferdka ani rusz :p chyba że schowac sie pod samochód :evil_lol:

a taką pozycje przybiera maja na widok człowieka:

Posted

jaka biedna, przestraszona sunieczka:shake:
oby zaufała człowiekowi...
chociaż, mieliśmy w schronie gorszy przypadek, minęło trochę czasu,popracowaliśmy i teraz to już całkiem "normalna" sunia, która niedługo jedzie do nowego domku. Także bądźmy dobrej myśli