_bubu_ Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 a szanse na domek maleją im dłużej jest w schronisku :( Quote
saba210@op.pl Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 ...i każdy dzień to kolejny SMUTNY kawałek jej życia...:-( Quote
Hund Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 a taka jest Ładna ! Ale w Czechowicach nie daliby sobie rady. Quote
Hund Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Maja byŁa zaciekawiona zabawami z Ferdkiem ale nie skusiŁa się podejść i wziąść w nich udziaŁ. Ferdek natomiast byŁ zachwycony. Oba pieski pozwoliŁy sobie zrobić kotarki i doŁożyć sŁomy do bud. Quote
Hund Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Kto przyjedzie po Maję ? Już jedna osoba deklarowała że się nią zajmie ...i ciasza w temacie... Quote
_bubu_ Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 mam nadzieję że wkrótce uda mi się zabrać Majeczkę znowu na spacerek.. szkoda że doba nie trwa 2 razy dłużej.. Quote
saba210@op.pl Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Maja idzie wiosna i spacerek masz już pewny bez wykrętów:lol: Quote
_bubu_ Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Nareszcie udało mi się zabrać Majeczkę na kolejny spacerek :multi: Bardzo się z tego cieszę i jestem z niej strasznie dumna. Już się mnie tak nie boi. O wiele szybciej poszło ubieranie szeleczek i Maja już się tak nie trzęsła ze strachu. pamiętam jak jej serce szybko waliło kiedy ostatnim razem wynosiłam ją na spacer.. teraz była dużo spokojniejsza. jeszcze daleko do normalnego spacerowania ale kolejne postępy są. Na początku nie chciała chodzić , stała i oglądała się dookoła zdziwiona. Wykorzystałam to na zrobienie fotek :p Później troszkę pochodziłyśmy ale maja nie chciała zbytnio oddalać się od schroniska. pod koniec dołączył do nas Ferdek - współlokator Maji z kojca. maja od razu się rozruszała i poczuła pewniej. Oczywiście cały czas przyklejona do Ferdka. Na następne spacerki też postaram się ją brać z Ferdkiem. Tak mi się marzy żeby zamieszkały razem w jakimś wspólnym domku.. Quote
Hund Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 A może tak jak Warka nabierze pewnosci siebie i będzie mogła żyć sama ;) podwójne adopcje są takie rzadkie :( ale oczywiście trzymam za to ;) Quote
_bubu_ Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 jak tak patrzyłam na nią przyklejoną do boku Ferdka to wspominałam Misia i Warke. Myśle że Maja jest na dobrej drodze aby się oswoić tak samo jak Warka , tylko na początku będzie potrzebna pomoc Ferdka ;) Quote
Agnieszka Co. Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Chciałabym, ale Asię niedawno ugryzł nasz Krakers w twarz, miała zakładany 1 szew, 2 dni później ściągany bo zbierała się ropa, a wiesz że ja zawsze z dzieciakami bo nie mam ich z kim zostawić - muszę odczekać aż się jej to zagoi i czy nie bedzie miała oporów na wizytę w schr. Quote
_bubu_ Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 jak tylko pogoda dopisze, postaram się zabrać Maję znowu na spacerek .. Quote
saba210@op.pl Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ...no nareszcie!....Psinka pospacerowała:loveu: bubu więcej szczegułów:razz:...był bieg?galop?pełzanie?czołganie?;) czy porostu przechadzka?:p Quote
_bubu_ Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 ja bym to określiła jako przyczajone spacerowanie ze zrywami do galopu plus nagłe zwrotu kierunku biegu :evil_lol: Quote
Hund Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 ByŁam dziś zachwycona widząc jak Maja sobie świetnie radzi :) Quote
saba210@op.pl Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 jak z Majii taka wyborowa spacerowiczka to już czas na domek!!!!:razz: Quote
Recommended Posts